18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kesenyi
Teccik!

...:::kesenyi:::...

kesenyi
Ja még annyi, hogy a póttal eggyütt menjen vagy csak a plató?

streeter
Itt egy csomó tökjó kamion meg pót van.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

eightmiles
az jó lesz köcce!

mail: [email protected]

soprano
e-mailem: [email protected]

thx.

Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

soprano
Üdv!
Tervezem egy HungaroRetro oldal létrehozását,amelyben a Hungarocamion és a '80-as évek kamion kultusza lenne a fõ irányvonal!Megpróbálnék egy kicsit mindenkit akit érdekel ez a téma "visszavinni" abba a korszakba amikor még lepukkant verdákkal de boldogan szakították át a "vasfüggönyvt" és hozták be a "luxuscikkeket" az országba ezek a bátor kamionos "lovagok"!!!!!!!!!
Egyszóval kérek mindenkit akinek van kép,video,szöveges anyag (a képeket jobban díjjaznám <#whatever> ) az küdje el az e-mail címemre és felrakom az oldalra!!!!!!!!!!!
Speciel engem fõleg a Hungarocamion gyártelepe és fuvarjairól származó képek (anyagok) érdekelnének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

kesenyi
http://truckstore.bulls-world.net

Csáó!

Asszem legalább ezüst csillag, vagyis 50 pont.

kesenyi
Majd elküldöm

Ahoy!

Mennyi prestige pontot kell elérni ahhoz,hogy vállalati fõnök legyek?
Ha van füst,van por,és keréknyom is./lásd:Gerob 8090/<#wave>

Jöhetne egyszer egy eu-s kamionszim is.

streeter
Meg több kamion is lehetne az utakon, mert csak elszórva vannak páran. Meg lehetne szerelvényes és nyerges kamionokat is bõven rakni bele. Ebb pl csak nyerges volt a Hard Truckba meg csak szerelvényes.
Meg valami kis ötletességet is vihetnének a "telephelyekbe". Én most találtam meg Montereybe asszem egy nagyon ötletes telephelyet. Az a cég ahova a munkagépeket kell vinni ott van egy elkezdett munka és le kell menni egy kis szerpentinen és ott kell lerakni a trailert. Ez nekem nagyon bejött.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ez kegyetlen jóóóóó infóóó!!! Remélem jobb lesz majd mint az eddigiek. Szerintem egy pár építõ ötletet tudnánk mondani a készítõknek. Pl.: európai helyszín, mert nekem már uncsi az USA; meg például 1-2 kamion a határon, ha már nincs araszolás...

A Rig'n'roll kb. mikorra várható?

Duddits
Igen? Az állat! Van valami info?

gumikacsa
Ja, a 18WOS 4 is jön az õsszel.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Duddits
Úgy látom az év végénk teli lesz kamionosokkal. <#nyes>

soprano
valaki segítsen!
Csináltam egy új trailert,beraktam a Cargo könyvtárban lévõ luxury szállítmányba a trailerem nevét,de a játékban pirossá válik....
ez miért van? ha nem írom bele akkor a showroomban tök jó,de ha nem írom be nem találom meg a trailert sehol!!!!!!!!!!!!!!
így ahol most állok (save) ott van több Luxury-s trailer és ennek helyére írtam be!!!! MIT TEGYEK,A PIROSSÁG ELLEN????

gumikacsa
OFF
Name: Convoy
Game or Appl.: Game
Test: NO
Engine: Unreal 3.0
Status: Alpha
Release Date: 10/11-2005
ON

gercse
streeter
A fenti banneren kívül tudnátok adni pár oldalt ahol vannak új és jó cuccok??

eightmiles
arról dumál, hogy már 3 éve vár egy játék(?) kiadására, mert minden évben azt mondják, hogy majd jövöre, pl. 2003-ban 2004-et mondanak stb. És már nem is érdekli ez a 'megjelenés' dolog.

eightmiles
más nem kockából csinálja, hanem építi folyamatosan.
ha hozzá akarsz adni pl. a kockához új háromszögeket(vagy négyszögeket), akkor Create.../Poly.../akármelyik(a különbségeket majd meglátod).

gercse

gercse
SZép jo reggelt mindenkinek!!Pár elegáns kérdésem lenne?Tandem szerelvényt milyen uton modon lehet beilleszteni!!mert a potkocsikat sikerült beraknom de a gépes hiányzik!Meyer@Meyer(Adolf, Josef) egy német logisztikai multi cég inkább textiles irányzatban Pl a Marian Wien az egyik alárendelt cége!!De csak balkán soföröket alkalmaznak! (román)Esetleg angol stilusú(mankokerekes szerelvényekere nem volt még iény?)Vagy olasz cégek olasz autoval?(cecconi,gandolfo interbartotlo F.lli Galassini-ezek nagyon szép szerelvények!!)Hali!! TGA Fan

streeter
Vannak még itt felénk az alföldön ilyen Meyer & Meyer kamionok valami német szállítócég lehet.
Frikusz pótot még nem csináltatok??? <#wink><#wink><#wink> vagy DHL???

Duddits
Hol is laksz? <#nyes>

arty
én ezt élõben láttam, arrafelé lakom 😛P

állandoan tele volt az az utszakasz mellette kurvával 😄 ma sem más ... csak a kamionok modernebbek 😉

Forza.

gumikacsa
Valaki segítsen:
How long am I waiting already, uhm let say 3 years or so, those people can take away your courrage in 1 sec by saying, "release date planned for 2005" yeha another year waiting.... I really hoped that in 2003 they said the game would come out in 2004.. yeah right. In 2004 -----> 2005, what know 2005----> 2006 sorry, guys I'm getting nuts by thinking about the whole "release date" thing.

soprano
jó lesz köszi!!!

miért nem lehet megtörni? akkor más egy sima kockából hogy csinál kerek formákat meg minden????

gumikacsa
Hát, leírni nem egyszerû, de nem is nehéz. Mit szólnál, ha olyan html módszerben megcsinálnám és elküldeném e-mail-ben. A textúrázást.
Szerintem a vonalat nem lehet megtörni.

soprano
ha viszont egyberakom akkor,hogy kellszétválogatni,bemérni esetleg,hogy az adott terület melyik részre legyen rakva?
---> ez is 1 kérdés: Zmodban,hogy lehet új kijelölõ pontot beiktatni??????????
(ugye van 2 pont,közte a fekete vonal és mondjuk középre akarok mégegy piros pöttyöt amit mozgathatok)

soprano
értem...Még annyit mondj meg kérlek,hogy mi a módszered arra,hogy egy képben(*.dds) legyen egy trailer textúrája? Nekem külön elemekhez külön kell csinálnom textúra file-okat (mat,dds...),ezt hogy tudnám úgy megcsinálni,mint Te? pl.: #8085

gumikacsa
Én speciel mindig magamnál hordom a fényképezõmet. Ez a topolinos kamion a múlthéten ált meg egy kútnál. Szerencsére úgy, hogy a fotózáshoz nem volt útba semmi.

soprano
Ezt sikerült letrehoznom....

Raho
NEM kell sorrendbe felrakni.

VW Jetta II 1,8T

streeter
Patch telepítésnél van sorrend vagy csak toljam fel az 1.07-et?

soprano
Amúgy honnan lehet leszedni iylen ponyvás képeket?
Olyan kéne ami nagyjából oldalról van fotózva.....
<#help>

Duddits
Nem rossz.

És a koszos keré se. De azt csak bizonyos utak után kéne, hogy úgy legyen.

gumikacsa
Apró ötlet: A rsz megvilágítás 😊

soprano
lehet,hogy én vagyok a hülye,de hogyan tudom beállítani azt,hogy látszódjon a kerék nyoma a homokban és,hogy porozzon is...<#wilting>

F0Rm4T
<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Hol jártál ezzel, dagonyában???? <#wow1><#wink><#wink><#wink>

eightmiles
koszos kerék?

Király lett ez a trailer gumikacsa, nekem ez tetszik szinte a legjobban! Le lehet már tölteni? kell hozzárendelni fuvart a játékban?<#eljen>

eightmiles
az a tréler honnan van? te tsináltad? csak mer kéne az oldala hehe

mafiahq
Merci t honnét lehet letölteni?

eightmiles
nagyon jó!
kíp ap dö gúd vörk!

kesenyi
Voálá! Ez a mai nap gyümölcse!! A fa textúráján még kellene javítanom de így is szupi!!

eightmiles
ez mikor lesz letölthetö?