18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
Tervezem egy HungaroRetro oldal létrehozását,amelyben a Hungarocamion és a '80-as évek kamion kultusza lenne a fõ irányvonal!Megpróbálnék egy kicsit mindenkit akit érdekel ez a téma "visszavinni" abba a korszakba amikor még lepukkant verdákkal de boldogan szakították át a "vasfüggönyvt" és hozták be a "luxuscikkeket" az országba ezek a bátor kamionos "lovagok"!!!!!!!!!
Egyszóval kérek mindenkit akinek van kép,video,szöveges anyag (a képeket jobban díjjaznám <#whatever>#whatever> ) az küdje el az e-mail címemre és felrakom az oldalra!!!!!!!!!!!
Speciel engem fõleg a Hungarocamion gyártelepe és fuvarjairól származó képek (anyagok) érdekelnének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!
Asszem legalább ezüst csillag, vagyis 50 pont.
Mennyi prestige pontot kell elérni ahhoz,hogy vállalati fõnök legyek?
Meg valami kis ötletességet is vihetnének a "telephelyekbe". Én most találtam meg Montereybe asszem egy nagyon ötletes telephelyet. Az a cég ahova a munkagépeket kell vinni ott van egy elkezdett munka és le kell menni egy kis szerpentinen és ott kell lerakni a trailert. Ez nekem nagyon bejött.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A Rig'n'roll kb. mikorra várható?
Csináltam egy új trailert,beraktam a Cargo könyvtárban lévõ luxury szállítmányba a trailerem nevét,de a játékban pirossá válik....
ez miért van? ha nem írom bele akkor a showroomban tök jó,de ha nem írom be nem találom meg a trailert sehol!!!!!!!!!!!!!!
így ahol most állok (save) ott van több Luxury-s trailer és ennek helyére írtam be!!!! MIT TEGYEK,A PIROSSÁG ELLEN????
Name: Convoy
Game or Appl.: Game
Test: NO
Engine: Unreal 3.0
Status: Alpha
Release Date: 10/11-2005
ON
Renault magnum http://kamionszim.hu
ha hozzá akarsz adni pl. a kockához új háromszögeket(vagy négyszögeket), akkor Create.../Poly.../akármelyik(a különbségeket majd meglátod).
Frikusz pótot még nem csináltatok??? <#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink> vagy DHL???
állandoan tele volt az az utszakasz mellette kurvával 😄 ma sem más ... csak a kamionok modernebbek 😉
Forza.
How long am I waiting already, uhm let say 3 years or so, those people can take away your courrage in 1 sec by saying, "release date planned for 2005" yeha another year waiting.... I really hoped that in 2003 they said the game would come out in 2004.. yeah right. In 2004 -----> 2005, what know 2005----> 2006 sorry, guys I'm getting nuts by thinking about the whole "release date" thing.
miért nem lehet megtörni? akkor más egy sima kockából hogy csinál kerek formákat meg minden????
Szerintem a vonalat nem lehet megtörni.
---> ez is 1 kérdés: Zmodban,hogy lehet új kijelölõ pontot beiktatni??????????
(ugye van 2 pont,közte a fekete vonal és mondjuk középre akarok mégegy piros pöttyöt amit mozgathatok)

Olyan kéne ami nagyjából oldalról van fotózva.....
<#help>#help>
...:::kesenyi:::...