18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondoltam csinálok egy részletes trailert, ezért csináltam hozzá ilyen izéket, de így csak a trailer 2.59 mega lett, és még be sem fejeztem(még lett volna egy kábel keresztül ezeken a vmiken, ponyva oldalán egy kötél vagy mi stb.)
itt a kép:

itt a kép:
ENGEDÉLY 😊
Semmit nem szoktam lekódolni, direkt, hogy lehessen alakítgatni. (Volt is ebbõl egy kis gondom a magnum eredeti modelljének a készítõjével...)
Semmit nem szoktam lekódolni, direkt, hogy lehessen alakítgatni. (Volt is ebbõl egy kis gondom a magnum eredeti modelljének a készítõjével...)
Renault magnum http://kamionszim.hu
Szerintem még azért van mit változtatni rajt ..
Mihez kellene az engedélye ?
Mihez kellene az engedélye ?
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Azt a fuvar adja .. Attól függ mit szállitasz..
3 féle festése van ha jól emlékszem..
3 féle festése van ha jól emlékszem..
1.07-es peccs már fent van, tehát valami olyan kellene, ami ezzek kompatibilis <#nemtudom>#nemtudom>
OK.
Hogy lehet átfesteni??😊)) Vagy honnan szedhetõ a más színû??
Hogy lehet átfesteni??😊)) Vagy honnan szedhetõ a más színû??
\"Never say never!\" W Churchill
Na, máris kellene egy kis help. Mitõl lehet ez, hogy ilyen fekete a tanker???

Ezt honann lehetne letölteni???
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Úgy lesz majd, hogy amit összeakarsz tömöríteni cuccot, ott majd a megjelenõ ablak bal alsó sarkában lesz egy üres mezõ olyan nyilacskával a szélén. Oda írd be, hogy 990000 - én így csináltam. Ha magyar a winrarod, akkor ez a mezõ fölé az lesz írva, hogy Kötetnagyság byte-ban.
Kesenyi! Csináld úgy a tömörítést, hogy pl.: winrarral lehet olyat, hogy meghatározod, hogy mekkora darabba tömörítse össze. Ilyet már csináltam én is, írd be a mérethez, hogy 990 például. És akkor tudod csatolni a freemailnál!! <#integet2>#integet2>
nyisd ki a dxtbmp-vel a textúrát, 'alpha', 'send alpha to editor', ott átfested, majd 'alpha', 'refresh alpha', és elmented.
Nincs Msn-em. Sajna a freemailem nem engedi elküldeni mert túl nagy a mérete(7.45mega) még becsomagolt állapotban is (1.5mega).
...:::kesenyi:::...
Meg a fülkét is tele rakhatták volna mindenféle dologgal, hogy "életszagúbb" legyen a dolog. Pl.: papírzsepi, illatosító, CD-k, kazik, újságok, tachográf korong (bár ilyen az USA kamionokba nem kell), 1-2 dísz a szélvédõre, többféle rádió skin, stb. így lenne zsír a játék, de nagyon-nagyon. Jah meg ha jön szembe 1 kamcsi, akkor a játék ne kezdjen el szaggatni (legalábbis nálam ez van, ha jön valaki).
ja. szerintem is. pl. rengeteg kamion a határon és a lerakodó helyeken, bárhol alvás(nem tudom, minek kellett olyan pörgö cuccokat belerakni), visszapillantóban látni hátrafelé, belsönézetes kamera elforgatása nagyobb szögben + felfelé/lefelé is, stb.
ezekkel együtt nagyon jó lett volna 😞
ezekkel együtt nagyon jó lett volna 😞
Mondjuk azért sem teljesen értem a hiányosságokat, mert ahogy elnézem a méretét,még bõven lenne hely a CD-n, ahová férne 1-2 dolog😊)
na. csak most kezdtem el az IFA-t, mert eddig tanulni kellett(még most is kell persze), de most már nagyon ráhajtok. itt egy kép:
persze ezen még sok változtatás lesz
persze ezen még sok változtatás lesz
Üdv mindenkinek.
Eddig csak olvasgattam ezt a topikot, ezekután kerítettem meg a gammát, ami nekem nagyon teccik. Nagyonjók, szépek a leszedhetõ cuccok is hozzá. Egyetlen,ami nekem kicsit negatívum, hogy nappal ugyanolyan gyorsan fáradok el mint az éjszakai vezetésben. Pedig aki vezetett már autót, az tudja, hogy az éjszakai vezetés jóval fárasztóbb. Bár ezt biztos leírták már, csak még sajna nem volt idõm mind a 8xxx hozzászólást elovasni!😊)
Egy valamit viszont nagyon hiányolok a játékból! Miért nem lehet kávét inni? Sofõrök kávé nélkül??😊) Ritka!😊 Tehettek volna egy termoszt a Km óra mellé, amiben lenne 4-5 adag fekete, amit a pihenõhelyeken lehetne feltölteni, oszt kicsit megnyújtaná az ébrenlétet.😊) Na ez az egy amit én hiányolok!😊 Amúgy szenzációs a gamma, engem nagyon megfogott. Valamint grat<#taps>#taps> mindenkinek, aki nem sajnálja az idejét arra, hogy mindenféle különlegességet kiegészítést gyártson a gammához!<#worship>#worship>
Hirtelen ennyi lenne.😊 Bocsesz, ha kissé hosszúra nyúlt volna a duma.😊
Eddig csak olvasgattam ezt a topikot, ezekután kerítettem meg a gammát, ami nekem nagyon teccik. Nagyonjók, szépek a leszedhetõ cuccok is hozzá. Egyetlen,ami nekem kicsit negatívum, hogy nappal ugyanolyan gyorsan fáradok el mint az éjszakai vezetésben. Pedig aki vezetett már autót, az tudja, hogy az éjszakai vezetés jóval fárasztóbb. Bár ezt biztos leírták már, csak még sajna nem volt idõm mind a 8xxx hozzászólást elovasni!😊)
Egy valamit viszont nagyon hiányolok a játékból! Miért nem lehet kávét inni? Sofõrök kávé nélkül??😊) Ritka!😊 Tehettek volna egy termoszt a Km óra mellé, amiben lenne 4-5 adag fekete, amit a pihenõhelyeken lehetne feltölteni, oszt kicsit megnyújtaná az ébrenlétet.😊) Na ez az egy amit én hiányolok!😊 Amúgy szenzációs a gamma, engem nagyon megfogott. Valamint grat<#taps>#taps> mindenkinek, aki nem sajnálja az idejét arra, hogy mindenféle különlegességet kiegészítést gyártson a gammához!<#worship>#worship>
Hirtelen ennyi lenne.😊 Bocsesz, ha kissé hosszúra nyúlt volna a duma.😊
ez nagyon zsír! meg a fás is!
a billencsnek az alfáját vedd egy picit sötétebbre, akkor nem fog csillogni.
a billencsnek az alfáját vedd egy picit sötétebbre, akkor nem fog csillogni.
Hát gyerekek.... EZ nagyon komoly. Szinte tökéletes. Fõleg ha az interiort is lecserélitek, na meg a hangok.... Nekem nagyon bejön. Már-már tökéletes munka.
Ezzel az interiorral élethûbb szerintem (ugyanonnan lehet leszedni):

Ezzel az interiorral élethûbb szerintem (ugyanonnan lehet leszedni):

Renault magnum http://kamionszim.hu
Igen van ilyen, magyarosítás.
pttm.uw.hu-n megtalálod, sok más dolog mellett
pttm.uw.hu-n megtalálod, sok más dolog mellett
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ilyen volt:
Ilyen lett:
Ez meg?-nemtom. Akkor van ilyen színe amikor a lámpák alatt áthaladok és belepillantok a tükörbe

Ilyen lett:
Ez meg?-nemtom. Akkor van ilyen színe amikor a lámpák alatt áthaladok és belepillantok a tükörbe
Itt a billemcs pótom! Azt, hogy csináljam meg, hogy ne tükrözõdjön a fény olyan erõsen?