52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Jocesz Joy

Addig szomorkodtam az Axor után még kidekoráltam mégegy kocsit.
  • Jocesz Joy
    Esetleg nincs meg valakinek?Még gyálon melóztam ilyen szerelvénnyel azért hajtom annyira.Írták itt ,hogy állítólag PTTM hez készült meg hogy át konvertálták ets be meg ilyenek .Ha tudnék konvertálni nem könyörögnék itt de nagyon kéne.
  • Tinka123
    Hard Truck- 18 Wheels Of Steel: Pedal To the Metal a teljes neve :) Magyarul ez is Hard Truck (: ; D
  • nenus
    Ez nem hard truck...
  • GrenShadow
    Nincs Hard Truck valameik részének Multis része?
  • PttM Fa
    Mivel Cseno új oldalat nyitott a régin törlődött minden és azon már nincsen fent ez a gép.
    Új oldala
  • Rob02
    Tényleg Cseno készítette de kiadta így ahogy a képen van!
    #52574 Cseno oldalán fent van de linket sajnos nem tudok adni!
  • 94mike
    Ez egy privát model..Cseno készítette..(javítsatok ki ha tévedek,és akkor ezerboccs)
  • Jocesz Joy

Srácok meg van ez a szerelvény valakinek vagy csak a vontató skin nélkül is királyság lenne.Egyszerűen nem bírom megszerezni sehonnan.A neten csak az a csúnya Brazil változatot találtam.Légyszi segítsetek fiúk!!!!!!!
  • Jocesz Joy

Uraim a 420 dci kicsit máshogy....
  • Jocesz Joy

Köszi Kis Csendes .Remélem a ködlámpák nem csúfítják el...Azért vagány a csaj v8 al nyomja:))))
  • 94mike
    Alul a csövezés nagyon bejön:D:D
  • Jocesz Joy

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!
  • PttM Fa
    Nem én kezdtem nyugi Mester

Tonyó kezdte...
    Mike fojtatta...
    Énis fojtattam...
    És most MINDENKI befejezi.

VITA VÉGE.
  • Cindas
    álljatok le..
  • Cindas
    álljatok le..
  • PttM Fa
    Amúgysem vagyok román...
    Romániai Magyar vagyok drága Mike.
  • PttM Fa
    ANYÁÁÁD.
    CIGÁNY.
  • 94mike
    Román.
  • PttM Fa
    azé má vegyé vissza teis...
    Normálisan nem lehet beszélni? -.-''
    bunkó.
  • 94mike
    Tegnap már énis írni akartam neki,de multkoris be vágta a durcit,de kibaszott irrítáló,h mindenhol ezt látni..ráadásul egy kurva lámpát nemtud megigazítani rajta..
  • TóNyóóóóóóó
    az összes topikba be rakod ezt a szart?
  • 94mike
    A lámpát igazítsd..mer nem úgy kell álnia:D
  • PttM Fa
    Alakult egy kicsit.
    Minőségért bocsánat!

• Jocesz Joy

Esetleg ezzel a kerékkel?
  • Jocesz Joy
    rossz irányból van fotózva a felső képen meg jó.de az első dekorálásom.a felni is a man tól van de már van másik kerék hozzá bocsi érte
  • Jocesz Joy

• 94mike
    Baloldali,és a középső névtábla miértvan belenyomva a műszerfalba?
  • Jocesz Joy

Valaki vélemény?
  • Jocesz Joy
    Üdvözöllek Andor!Mond el légyszi,hogy raktad fel a forumra a képet mert nekem amint látom nem jelennek meg a képeim.
  • PttM Fa
    Buli előzetes nagyon az elején.

Minőségért bocsánat!
  • Jocesz Joy
    Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.Köszönet az egész évi sok szép munkákért a szép képekért és az egymásnak nyújtott segítségekért .Remélem folytatódik továbra is ez a fórum és remélem még sok szép alkotást ismerhetünk meg.
  • Jocesz Joy
    Sziasztok urak!a 19 oldalon olvastam,hogy a tescos Axor eredetileg a pttm hez készült meg hogy régóta publikus.De hol srácok ?Végig néztem a netet 3 napig és csak az a ronda Brazil változatot találtam readásúl magas fülkés csúnya.Ha valaki rábukkanna a Tesco s axorra ami a 19 oldalon látható legyen szíves írja már fel a forumra hogy merre található.Köszönném előre is.sziasztok....
  • Jocesz Joy
    [IMG][/IMG]
  • Jocesz Joy
    Srácok !Hogy lehetne megszerválni a 19.oldalon látható TESCOs AXORt mert nagyon tetszik .Még Gyálon a frisses tescoba jártam ilyen szerelvénnyel.Nagyon kéne légyszi légyszi !!!!!!!!!!!
  • Potter2
    Halika..Él még valaki ezen az oldalon? Naonn hálás lennék ha valaki segítséget tudna nyujtani. Most kaptuk a játékot, és magyarosítani szerettük volna.A leírásba olvasott 1.04 es patch et is leszedttük, most cd-t kér. Kellene valami ami ezt megszünteti. Aki tud kérem segítsen. [email protected] címre is írhat. Előre is köszi
  • Jocesz Joy
  • Jocesz Joy
  • Jocesz Joy
    Tisztelt urak!Be tudná nekem linkelni valaki a TESCOs AXORt?Nagyon megköszönném!
  • Jocesz Joy
    Isten király vagy Köszönöm szépen.Azért van még tanulgatni valóm