52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#52622 jaja meglesz:D -
#52621 Valaki meg tudná mondani, hogy egy cuccot hogyan tudok kivilágítani? -
#52620 Ez nem Ferenczy, Győri firma gépszárnyasa :D Bali Lagendorf felirat ki ne maradjon : D -
nenus #52619 Ferenczy? :D -
#52618 tomi barátom gépe készülög:)
-
#52617 huhu -
#52616 -
#52615 szép -
#52614 na megtudtam csinálni a progrémát,pttm rettegj újra ittvagyok;DDD
-
#52613 pedig szivesen játszanék újra pttmel de így nem tudok :S -
#52612 megvan patchelve és akkor is ezt irja ki:S -
CseNo #52611 Patch. Ha nem jó, akkor re-install vagy op rendszer probléma. Esetleg jobb gombbal kattintva az ikonjára Tulajdonságok, majd Kompatibilitás fül. -
#52610 Ezt nekem is írta...
1.07 patch segített nekem asszem.
Próbáld meg azt ha nem jó nem tudom :-s -
#52609 valaki aki még követi ezt a topikot. miért van az hogy kidob a játék engem p3shared.dll hibával plusz egy ilyet ad ki: This program cannot be run in DOS mode.? -
CseNo #52608 és a játék is frissítve? 1.07 patch? -
#52607 Sziasztok. Nekem az a problémám,hogy régen tudtam vele játszani minden oké volt. De most újratelepítettem,hogy újra játszak mert kedv az van bőven hozzá,és a Prism3d szórakozik.. néztem FAQ-ba hogyha sz.rakodik akkor frissitsük a vidikari progiját.. megis tettem,frissítve van.. de még mindig rossz.. valakinek valami ötlete esetleg? :)
-
Gaborkik #52606 Szeretnék érdeklődni hogy tudna-e valaki segíteni nekem.
Olyan problémám/gondom lenne hogy van egy traktor modellem, egy másik játékhoz készült, ami befuccsolt de szívesen látnám játékban és be szeretném tenni Pttm-be egy trélerre a modell részét megcsinálom/tam, de én nem értek a Zmodhoz és a konvertálásnál folyamatosan hibákba ütközöm. ezért szeretném megkérdezni lenne-e itt valaki aki esetleg részletes segítséget tud adni, mert ehhez a programhoz szinte egyáltalán nem értek ezért elég láma dolgokat is beszélhetek a kapcsán. Szóval ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném. -
#52605 Kössz Jocesz. :D
Itt volna egy újabb mű..
-
Jocesz Joy #52604 GIOVANNI Engedd meg,hogy gratuláljak nagyon szépek .KIRÁLY vagy tesó!!! -
#52603 -
-
#52601 Normális vontatóval ..
-
Sóschips #52600 vazze,a gépeidhez képest a karácsonyi díszkivilágítások kutyafaszákxD:D -
CseNo #52599 nincsmit -
111222 #52598 Patch felrakása után már tökéletesen megy köszi a segítséget. -
111222 #52597 Nem próbáltam. Meg sose volt de kipróbálom. Köszi -
CseNo #52596 Patch? -
111222 #52595 Hali ! Lenne egy olyan gondom hogy újra felraktam a játékot de nem indul el pedig korábban már ment kb-2 éve azóta ugyan az a gépem csak a monitort cseréltem. Na szóval mikor akarom indítani azt irja hogy : We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render graphics in . Please consult the game manula for know workraunds that might improve gameÿs compatibility with your hardware. -
Jocesz Joy #52594 Nagyon boldog új esztendőt kívánok mindenkinek -
CseNo #52593 Az én gépemen már nincs meg, de a másikon (anyámékén) még meg kell hogy legyen. Nem felejtettem el amit megígértem ;-) B.U.É.K.!!! -
Jocesz Joy #52592 Cseno bácsi nem sikerült megtalálni még az Axort? -
Jocesz Joy #52591
Bocsi fiúk! Tudom mennyek a fenébe de nem bírtam kiállni. Legalább van mozgás az oldalon. -
Tsaba01 #52590 nekem inkább az eleje nem tetszik, elöl daf alkatrészek, sztem azokat vedd le. -
Jocesz Joy #52589 Jimy !Így tölthető le a netről...én csak hozzá illesztek más gép dekor alkatrészeit.kis kreatívitás.Ne várj precizitást mert én még csak próbálkozok.de pl hogy a tetőklíma a daf é szerintem mindegy. -
Tsaba01 #52588 Hát ebbe még DAF alkatrész is van, nekem túl csicsás. A lámpák összevissza, némelyik helyen csak lámpa dummy van, model nincsen. -
Jocesz Joy #52587 Isten Király vagy előre is nagyon köszi -
CseNo #52586 Megkeresem neked a PttM szerelvényt! :-) -
#52585 kicsit túl sok a cucc rajt de am nemrossz -
#52584 Hát...pasz -
Jocesz Joy #52583
Srácok nagyon tré ez így???