52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Cindas
    jaja meglesz:D
  • PttM Fa
    Valaki meg tudná mondani, hogy egy cuccot hogyan tudok kivilágítani?
  • Tinka123
    Ez nem Ferenczy, Győri firma gépszárnyasa :D Bali Lagendorf felirat ki ne maradjon : D
  • nenus
    Ferenczy? :D
  • Cindas
    tomi barátom gépe készülög:)
  • PttM Fa
    huhu
  • Cindas
  • PttM Fa
    szép
  • Cindas
    na megtudtam csinálni a progrémát,pttm rettegj újra ittvagyok;DDD
  • Cindas
    pedig szivesen játszanék újra pttmel de így nem tudok :S
  • Cindas
    megvan patchelve és akkor is ezt irja ki:S
  • CseNo
    Patch. Ha nem jó, akkor re-install vagy op rendszer probléma. Esetleg jobb gombbal kattintva az ikonjára Tulajdonságok, majd Kompatibilitás fül.
  • PttM Fa
    Ezt nekem is írta...
    1.07 patch segített nekem asszem.
    Próbáld meg azt ha nem jó nem tudom :-s
  • Cindas
    valaki aki még követi ezt a topikot. miért van az hogy kidob a játék engem p3shared.dll hibával plusz egy ilyet ad ki: This program cannot be run in DOS mode.?
  • CseNo
    és a játék is frissítve? 1.07 patch?
  • 0Diaz0
    Sziasztok. Nekem az a problémám,hogy régen tudtam vele játszani minden oké volt. De most újratelepítettem,hogy újra játszak mert kedv az van bőven hozzá,és a Prism3d szórakozik.. néztem FAQ-ba hogyha sz.rakodik akkor frissitsük a vidikari progiját.. megis tettem,frissítve van.. de még mindig rossz.. valakinek valami ötlete esetleg? :)

• Gaborkik #52606
    Szeretnék érdeklődni hogy tudna-e valaki segíteni nekem.
    Olyan problémám/gondom lenne hogy van egy traktor modellem, egy másik játékhoz készült, ami befuccsolt de szívesen látnám játékban és be szeretném tenni Pttm-be egy trélerre a modell részét megcsinálom/tam, de én nem értek a Zmodhoz és a konvertálásnál folyamatosan hibákba ütközöm. ezért szeretném megkérdezni lenne-e itt valaki aki esetleg részletes segítséget tud adni, mert ehhez a programhoz szinte egyáltalán nem értek ezért elég láma dolgokat is beszélhetek a kapcsán. Szóval ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.
  • GioVaNNi ToMi
    Kössz Jocesz. :D

Itt volna egy újabb mű..

• Jocesz Joy
    GIOVANNI Engedd meg,hogy gratuláljak nagyon szépek .KIRÁLY vagy tesó!!!
  • PttM Fa
  • GioVaNNi ToMi

• GioVaNNi ToMi
    Normális vontatóval ..

• Sóschips
    vazze,a gépeidhez képest a karácsonyi díszkivilágítások kutyafaszákxD:D
  • CseNo
    nincsmit
  • 111222
    Patch felrakása után már tökéletesen megy köszi a segítséget.
  • 111222
    Nem próbáltam. Meg sose volt de kipróbálom. Köszi
  • CseNo
    Patch?
  • 111222
    Hali ! Lenne egy olyan gondom hogy újra felraktam a játékot de nem indul el pedig korábban már ment kb-2 éve azóta ugyan az a gépem csak a monitort cseréltem. Na szóval mikor akarom indítani azt irja hogy : We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render graphics in . Please consult the game manula for know workraunds that might improve gameÿs compatibility with your hardware.
  • Jocesz Joy
    Nagyon boldog új esztendőt kívánok mindenkinek
  • CseNo
    Az én gépemen már nincs meg, de a másikon (anyámékén) még meg kell hogy legyen. Nem felejtettem el amit megígértem ;-) B.U.É.K.!!!
  • Jocesz Joy
    Cseno bácsi nem sikerült megtalálni még az Axort?
  • Jocesz Joy

Bocsi fiúk! Tudom mennyek a fenébe de nem bírtam kiállni. Legalább van mozgás az oldalon.
  • Tsaba01
    nekem inkább az eleje nem tetszik, elöl daf alkatrészek, sztem azokat vedd le.
  • Jocesz Joy
    Jimy !Így tölthető le a netről...én csak hozzá illesztek más gép dekor alkatrészeit.kis kreatívitás.Ne várj precizitást mert én még csak próbálkozok.de pl hogy a tetőklíma a daf é szerintem mindegy.
  • Tsaba01
    Hát ebbe még DAF alkatrész is van, nekem túl csicsás. A lámpák összevissza, némelyik helyen csak lámpa dummy van, model nincsen.
  • Jocesz Joy
    Isten Király vagy előre is nagyon köszi
  • CseNo
    Megkeresem neked a PttM szerelvényt! :-)
  • Cindas
    kicsit túl sok a cucc rajt de am nemrossz
  • 94mike
    Hát...pasz
  • Jocesz Joy

Srácok nagyon tré ez így???