18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Sajnálom!😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DEXTER92
Szerintem is jó, de ez hanyas, '97-es?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

kesenyi
Jaj Istenem!!!! <#mf1>

...:::kesenyi:::...

ILLNeo
A tervezôk egyszer már megtervezték ezt a kamiont, ha most valaki másképp rajzolja ezt meg 3D-ben az nem Actros, hanem egy mercedes utópia... maradjunk ennyiben...Amúgy gyönyörû a modell szó se róla, csak nem Actros, hanem ahhoz hasonló kamion...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Truck Driver001
ez igy szép..igazábol is 1 kicsit gömbölyü..durva lenne ha sima egyenes lenne...hogy nézne má ki😛...yól lemodellezték...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

soprano
THX Kesenyi! <#nyes>
Látod sok a csõlátású láma...<#taps><#lama>
Nyilván mióta elbaszták a fórumot nem igazán van kedvem irogatni az OFF-okat,de azért ne legyen ekkora melényed Speedbreaker,mert te még itt se voltál amikor mi már réges régen egymást segítve fejlesztettük a PTTM-et...a magunk módján!

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

Gyovai
Csá valaki tudja mikor leszz kész ez a merci ??

ILLNeo
Miért van így begömböjítve az eleje? Szerintem teljesen sima...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Speedbreaker
Olvass vissza te tudod... <#falbav><#mf3>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Köcce, bocs fiúk a OFF-ért.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

ScanaiFan

Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert ők rendesek!

kesenyi
Akkor olvass vissza pár 1000 üzit és találsz cuccot tõle

Speedbreaker
Most én csinálom a cirkuszt, de hozzád nem szóltam. Amig nem látok tõle munkát ne ugasson

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

kesenyi
DJ Skylinet kérdezd meg a San Andreas fórumban, õ talán tud

Valaki tud San Andreas-os DFF fájlt importálni?

DEXTER92
Figyeljetek már. Az a Mercedes A. aminek aképe ott lejjebb van, na szóval az ugye nem a legújabb. Tehát azóta már van újabb nem?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

kesenyi
Nyugodj meg, több jó cuccot csinált a játékhoz, csak te nem tudsz róla!!!!

Truck Driver001
te is megtaláltad a forumot...a kamionszim forumát is szétcseszted az irtozat hülyeségeidel...most meg már ezt fogod..ki mutatta meg neked ezt a topikot?LOL

Speedbreaker
"nem nyalni akarok én sem"<<<--->>>"SZARFASZÚAK"<<<--->>>"LOLLEREK HÚÚÚÚZZANAK INNEN!!!!!"--->>>> Mindenki magából induljon ki elõször. Én tõled semmi felmutathatót nem láttam még. Ha mutacc valamit amit te csináltál, akkor szólhatsz nyugottan...

Scania Dáci
nem nyalni akarok én sem de osztom mind kacsa mind tony véleményét ja meg rastét is nem tom mit kell itt állatkodni itt mindig én bevallom azért nem írtam régóta mert csak 2-3 ember tudott normálisan válaszolni inkább csak olvastam sztem se Rast se Kacsa ne hagyjátok abba mert jó cuccaitok vannak

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

DEXTER92
Most akkor RaST tényleg hagyja a pttm-et?

DEXTER92
Kacsa te még csinálod azt a Fantázia Térképet vagy mit?

DEXTER92
Na ez már remélem nem lesz kicsi

DEXTER92
Remélem ez nem off:

soprano
- OFF (sajnos muszály) -
Teljesen igazad van Kacsa!
sajnos ez a sok kis csira megtalálta a fórumot...de nem értem,hogy miért nem mennek a gumiszobába???!!!!
Az lesz a szép ha majd minden értelmes ember elhalgat és csak ezek a kis "SZARFASZÚAK" (már elnézést) fognak irogatni egymásnak...egyszer csak észreveszik magukat!!!!!
A témához semmit nem szólnak hozzá szinte csak ócsárolnak és "véleményt" mondanak...ELÉG ALPÁRI MÓDON! - télleg ovi szint -
Az én idõmben ez nem így volt...Kacsa én azt monom neked,hogy ne add fel,ki kell õket innen zárni a francba!!!
Üdv. és a LOLLEREK HÚÚÚÚZZANAK INNEN!!!!!
<#boxer><#mf3><#gunyos1><#gunyos1><#lama><#lama>

Tony Soprano.

- // OFF -

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

DEXTER92
Milyen pályafutás vége?

OFF !!!!!!!!!!!!! <#banplz> <#levele>
Speedbreaker
részvétem

RaST
Szintén ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

gumikacsa
Nah asszem itt én is befejeztem a pályafutásomat.

Renault magnum http://kamionszim.hu

DEXTER92
<#wow2>

Speedbreaker
Azta. Ki kérdezett? Leszarom hogy te csináltad a topikot. Nem kell idejönnöd ha nem teccik valami. Ne ugass már ha nem szóltam neked.
Kis Köcsög És bannoljál ezért is. Adjál bant, hogy a te toikod jó legyen és szép. Nem gondolod hogy enne ka sok faszlámának kéne banat adnod? Ja és még:
A telibaszott jókurva anyád az ovis bazdmeg. Ennyit rólad.

+ADJÁL BANNT! NEKEM PERSZE, MERT EGYEDÜL ÉN MONDOM MEG A VÉLEMÉNYEM. EZ A TI BAJOTOK: FÁJ AZ IGAZSÁG?!

DEXTER92
Lenne 1-2 dolog amit mondanék...

DEXTER92
Ja. Jó. De lécci vegyél már fel

DEXTER92
Msn-t adjál már

gumikacsa
törölték

DEXTER92
Kacsa az oldaladdal mi van? Nem töltötted fel a kezdõoldalt

gumikacsa
Húh de nagy arcok vagytok....mint az ovisok. Nem veszitek észre, hogy már csak ti vagytok itt, mert szétlámáztátok a topicot?

DEXTER92
A Hungarian Pack weboldala
Ide fognak kerülni a hírek, a képek, meg minden egyéb a HP-rõl.
Holnaptól lesznek letöltések is.<#fogmosas>

ScanaiFan
én nem mondtam hogy loptál vagy ilyesmi csak bettetem..LOL

Speedbreaker
Még ha "loptam" is a tiédhez viszonyítva...

Truck Driver001
akkor ügyes wagy ha rá rakod ezt a skint luder scania-jára ...template nélkül...

Speedbreaker
Na azért még is 😊

Speedbreaker
Igen errõl van. Csak ha észrevennéd az enyém lúder gépére van, amire nem olyan egyszerû skint csinálni. errõl ennyit. Ha te mutacc luder scaniájára jobb skint, amit te csináltál akkor grt. addig ne ugass

ScanaiFan
Nos?

RaST
Egyértelmüen a tiéd ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Truck Driver001
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>