18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
van köztetek kecskeméti?
ha igen akkor jelezze mert beszélni szeretnék vele privátban
elõre is köszi
És ez milye a dafnak?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
MBactros, máshogy hangzott, mert nagy sokszor megváltozok 1-2 percen belül.
Ez az egyetlen bajom amiért sokan utálnak
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
küldjétek el szép beszéddel máshova. adjatok nekik német linkeket vagy mit bánom én. De ez magyar fórum. Nem sok nagy magyar pttm-es fórum van. Ha csúnyán írok, az csak rosszab lessz, hiszen utána õk is visszaírnak csúnyákat.
A 12-13 évesekrõl nem beszélek (neveket itt sem említenék). Na a nagyobb pttm-esek küldjék innen a kicsiket. A "bénábbak"-nak nem itt kell felnõniük. Uralkodjanak maguk honlapján.
Mondjátok meg a "nagyoknak" hogy jöjjenek ide vissza, és biggyesszék be a szép képeket (rast, szu, cseno, gumikacsa, soprani, illneo, és a többiek)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Nem nagyon ismerlek, és te sem engem. Folytasd a fórumot. Próbálj minnél több olyan embert aki csak baszogtatja a fórumot (engem is ha úgy érzed)
Gondolom mint Rast te is ûzöd az ágat már legalább egy éve. Ilyen kis pöcsök miatt fogod abbahgyni, én nem tenném hidd el. Nem nagyon beszéltünk, így nem tudok többet rólad/rólam írni közös élményekrõl. Egyet jegyezz meg.
Ne hagy a fórumok "ezek" kezében.
Rast csináld amit jónak tartassz a skinezést ne hagyd abba, hiszen ha már legalább 1 éve skinezel plusz pttm-ezel, akkor miért hagyod itt a fórumot egy két hülye kis szaros miatt. Veled jókat beszélgettem, bírtam a humorodat.
Ha már nem beszélünk neked is elmondom. "emlékezz a szép percekre"
(nekem sem) a LoL-on kívül semmit nem tudsz. A riszpektel meg mi bajod? asziszed csak te köszöngecc úgy? Nem veszed észre magad? Fogjál már vissza magadból. A kamionért (amit ugye ajándékba adtál) megkaptad mind2 skint. Én nem tehet róla hogy elbasztad. Nem itéllek meg, mert nem ismerlek. Csak mikor beszélgettünk örömteli dolgokról, olyan jó érzés volt hogy eltudom mondani valakinek érzéseimet ha már többiek nem halgattak meg mert gyerekesek voltak. Neked tudtam egyedül megmondani ami fantasztikus érzés volt. Amikor makketteztél milyen jól megvoltunk egymással. Szerintem letiltottál MSN-en, de azokat a perceket ne felejtsd el. Hogy MSN-en nem írtam vissza sokáig az azért volt, mert suliban bejelentkezve hagytam az MSN-ent. Mostanában nem sok idõm van az MSN-re szóval bocs. ASzittem jól megfogjuk érteni egymást. A skint neked örömmel csináltam, mert tudtam hogy a webkamerás dolog után bízhatok benned. de mind1. Csak arra emlékeztetlek, hogy ne haggyd magad hogy mások parancsolgassanak neked (anyád, apád kivételével 😊 ). Csináld amit jónak tartassz, ha akarsz velem még közölni valamit MSN-en szólj. csá
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Aki tud olyan céget vagy vállalkozót aki PRO grafikust keres,cég arculattervezéshez,webdesign kivitelezéshez,logo készitéshez teljességgel egyedi tervek és kimagasló fantázia és kézügyességgel rendelkezõ egyént(ENGEM <#nyes>#nyes>),az szóljon nekem plzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
(csak olyanok irjanak akik konkrét ajánlattal rendelkeznek!)
szóval nagyon kéne egy fajin grafikus állás nekem!
THX és télleg sorry az offért de sajna már minden lehetõséget kiaknáztam....
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
Na szóval itt izélsz neki hogy így meg úgy mindenbe RaSTnak van igaza, mer õ mittudom ki. "Jól beolvasott"...mást se csinál.....
sorry az OFFér
Na látod ez vagy te V8. Nyalizol RaSTnak. A skinjei jók...elhiszem..nekem is tetszenek. Ja és nyugi én se fogom látogatni többé az sg-t..esetleg olvasok.
1 éve nyomom már a PTTM-et volt idõm kiismerni az embereket. Néhány szót róluk:
GUMIKACSA: Minden tiszteletem a tiéd. Nagyon kitettél magadért. Remélem a convoyban is ugyanigy tudsz teljesiteni.
NOTIC: Szintén. Sajnálom, hogy egy ilyen ügyön vége lett a haverságnak. Peace
DEXTER: Mi a k*rva any*dnak találtad meg ezt a fórumot is ? Itt is csak megy az okositásod ..
Végül az én kedvencem:
TRUCKDRIVER001: Mekkora egy szánalmas 1 f*sz vagy te .. Keveset látni ilyet ..
Részemrõl ennyi..
PEACE
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Szerintem a "Riszpektet" vette rosznéven!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Ittvagy még?
Íme az esti fuvaromból egy kép!
Elhagyom az Pttm sg fórumot. 1-2 hozzászólást fogok adni nektek, havonta max 1x.
A sok szép idõért, még fogtok kapni tõlem egy linket ahonnan egy jó cuccot tölthettek majd le. (majd).
Viszlát, és vegyétek kezek közé a fórumot, ne hagyjátok hogy a sok láma elverjen itt mindenkit. Riszpekt <#zavart2>#zavart2>
szerintetek az iveco stralis bolis kiadják a béte verziot??<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.