18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig volt ehhez hasonló. Van is róla képem.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Öcsém neked valamelyik minisztériumban lenne a helyed !!! <#lama>

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

V8
Az MAN-nél soha nem volt ilyen fülke.....

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

DEXTER92
Aha, értelek. Amúgy meg a MANnál is van vmi ilyesmi kabin.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

gumikacsa
ez daf is lesz, meg rába is. Mivel a rába is gyártott ilyen daf fülkés típust.

Renault magnum http://kamionszim.hu

DEXTER92
Én azt sárvádõnek hívom, már ha arról van szó <#nyes> Egyébkénz gyönyörû truck lesz, de ez nem egy Daf? Csak azér mer Rába felirat van rajta. Vagy ez csak ideiglenes rajta?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

LeBronjózska
helló

van köztetek kecskeméti?
ha igen akkor jelezze mert beszélni szeretnék vele privátban

elõre is köszi

gumikacsa
A szoknyalemez (lehet, nem így hívják).

daf xf
Aha!
És ez milye a dafnak?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

gumikacsa
lassan készül a daf:

RaST
Annyit hozzáfüznék, hogy másoknak is megvan minden link, hiszen mindenki jár már szinte a német fórumra. Csupán ez egész nap azt skubizza,hogy mi mikor letölthetõ.

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Speedbreaker
Na és truck D-nek is megköszönhettek sok mindent. A black edition linket, az R580-an,a megaspaces-t, õ is érdemel köszönetet. Illneo. Bannold a számodra rossznak tûnõ embereket. Én elmondtam, mert már nem bírtam magamban tartani.
MBactros, máshogy hangzott, mert nagy sokszor megváltozok 1-2 percen belül.
Ez az egyetlen bajom amiért sokan utálnak

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Most nem parasztságól, de ez nagyon "más"-ul hangzott.

Truck Driver001
erre vágytál vagy ilyesmi😛..letölthetö..persze wan hozzá szpojler is meg tuning cuccok de igy wan róla kép csupaszon...a képeket linkelem mer naokdownload

kép 1
kép 2

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ILLNeo
Ha ez sokáig folytatjátok szólok a moderátoroknak...és mehettek máshova szapulni egymást...Itt egyetlen dologról eshet szó a Pedal to the Metal-ról... kész...elég legyen mert bezáratom a topicot...mert ennek így semmi értelme..

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Speedbreaker
És még a sok 1 éve toló játékosoknak elmondom amit rossz néven vettem nem kell komolyan venni, hiszen ami ebben a hónapban történt velem, az igen elkeserítõ volt. Ezek az embereket akik tönkreteszik a fórumot(akár én is ha gondoltok rá)
küldjétek el szép beszéddel máshova. adjatok nekik német linkeket vagy mit bánom én. De ez magyar fórum. Nem sok nagy magyar pttm-es fórum van. Ha csúnyán írok, az csak rosszab lessz, hiszen utána õk is visszaírnak csúnyákat.
A 12-13 évesekrõl nem beszélek (neveket itt sem említenék). Na a nagyobb pttm-esek küldjék innen a kicsiket. A "bénábbak"-nak nem itt kell felnõniük. Uralkodjanak maguk honlapján.
Mondjátok meg a "nagyoknak" hogy jöjjenek ide vissza, és biggyesszék be a szép képeket (rast, szu, cseno, gumikacsa, soprani, illneo, és a többiek)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Gumikacsa! Bocs az elõzõkért, nem akartam beleavatkozni a dolgokba, csak azért volt szar napom, mert nagy faterom korházba került (nem részletezem)
Nem nagyon ismerlek, és te sem engem. Folytasd a fórumot. Próbálj minnél több olyan embert aki csak baszogtatja a fórumot (engem is ha úgy érzed)
Gondolom mint Rast te is ûzöd az ágat már legalább egy éve. Ilyen kis pöcsök miatt fogod abbahgyni, én nem tenném hidd el. Nem nagyon beszéltünk, így nem tudok többet rólad/rólam írni közös élményekrõl. Egyet jegyezz meg.
Ne hagy a fórumok "ezek" kezében.

Speedbreaker
Rast-nak annyit szeretnék mondani, hogy ne hagyja hogy ez a sok kis láma benyalizzon neked, és irányítson. Ember neveket nem mondok hiszen abból is csak felfordulás lenne. Nekem egy rossz tulajdonságom, van hogy idõnként nagyon megtudok változni (egyszer rossz, egyszer boldog kedvem van)
Rast csináld amit jónak tartassz a skinezést ne hagyd abba, hiszen ha már legalább 1 éve skinezel plusz pttm-ezel, akkor miért hagyod itt a fórumot egy két hülye kis szaros miatt. Veled jókat beszélgettem, bírtam a humorodat.
Ha már nem beszélünk neked is elmondom. "emlékezz a szép percekre"

Speedbreaker
Bocs truckdriver. Nem tudom te mit képzelsz magadról, közöd nincs a fórumhoz
(nekem sem) a LoL-on kívül semmit nem tudsz. A riszpektel meg mi bajod? asziszed csak te köszöngecc úgy? Nem veszed észre magad? Fogjál már vissza magadból. A kamionért (amit ugye ajándékba adtál) megkaptad mind2 skint. Én nem tehet róla hogy elbasztad. Nem itéllek meg, mert nem ismerlek. Csak mikor beszélgettünk örömteli dolgokról, olyan jó érzés volt hogy eltudom mondani valakinek érzéseimet ha már többiek nem halgattak meg mert gyerekesek voltak. Neked tudtam egyedül megmondani ami fantasztikus érzés volt. Amikor makketteztél milyen jól megvoltunk egymással. Szerintem letiltottál MSN-en, de azokat a perceket ne felejtsd el. Hogy MSN-en nem írtam vissza sokáig az azért volt, mert suliban bejelentkezve hagytam az MSN-ent. Mostanában nem sok idõm van az MSN-re szóval bocs. ASzittem jól megfogjuk érteni egymást. A skint neked örömmel csináltam, mert tudtam hogy a webkamerás dolog után bízhatok benned. de mind1. Csak arra emlékeztetlek, hogy ne haggyd magad hogy mások parancsolgassanak neked (anyád, apád kivételével 😊 ). Csináld amit jónak tartassz, ha akarsz velem még közölni valamit MSN-en szólj. csá

Gyovai
csá janó ha tudsz irj hneló!!!

DEXTER92
Elhiszem hogy mindenkinek van, és akár hiszed akár nem, nekem is. De most minek itt szapulni egymást? Hagyjuk a fenébe ezt a szapulós-szekálós témát.

ILLNeo
Szánalmasak vagytok!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

V8
Jól van már dex!Itt nem errõl van szó!mindenkinek vannak hibái...de neked Kurva sok...érted!nem tom mi a faszt képzelsz magadról?igazán befejezhetnéd már!te mindent meg akarsz egyszerre csinálni...mindenkinek okosítasz!Tapló vagy

ANYÁD!!!

Truck Driver001
HUZZÁ INENN TE NAGY KÉPÜ FASZFEJ!!!!ASZED TE WAGY AZ ISTEN?ELEGEM WAN MÁR BELÖLED HÜLYEGYEREK....kapd be a faszt...

Truck Driver001
tudja ö azt...

Speedbreaker
Munkát akarsz? rendes állásnál? ahol pénzt kapsz?

soprano
Boccs az offért d eégetõ szükségem lenne egy biztos állásra (családi problémák,mûtét <#rinya>)!!!

Aki tud olyan céget vagy vállalkozót aki PRO grafikust keres,cég arculattervezéshez,webdesign kivitelezéshez,logo készitéshez teljességgel egyedi tervek és kimagasló fantázia és kézügyességgel rendelkezõ egyént(ENGEM <#nyes>),az szóljon nekem plzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
(csak olyanok irjanak akik konkrét ajánlattal rendelkeznek!)
szóval nagyon kéne egy fajin grafikus állás nekem!
THX és télleg sorry az offért de sajna már minden lehetõséget kiaknáztam....

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

DEXTER92
#OFF
Na szóval itt izélsz neki hogy így meg úgy mindenbe RaSTnak van igaza, mer õ mittudom ki. "Jól beolvasott"...mást se csinál.....

sorry az OFFér

DEXTER92
#OFF
Na látod ez vagy te V8. Nyalizol RaSTnak. A skinjei jók...elhiszem..nekem is tetszenek. Ja és nyugi én se fogom látogatni többé az sg-t..esetleg olvasok.

V8
Megérdemelték....én csak olvasgattam ezt a fórumot..de rájöttem,nem érdemes belépni!RaST-nak kurvára igaza van!Csõ<#levele>

V8
Cooooooool RaST!Jól megmondtad!<#taps>

RaST
Azthiszem, egy utolsó hozzászólást még belefér.. Benéztem a fórumra.. SZÁNALMAS AMIT MÜVELTEK VELE ! Kár, hogy néhány új ember felfedezte ..

1 éve nyomom már a PTTM-et volt idõm kiismerni az embereket. Néhány szót róluk:

GUMIKACSA: Minden tiszteletem a tiéd. Nagyon kitettél magadért. Remélem a convoyban is ugyanigy tudsz teljesiteni.

NOTIC: Szintén. Sajnálom, hogy egy ilyen ügyön vége lett a haverságnak. Peace

DEXTER: Mi a k*rva any*dnak találtad meg ezt a fórumot is ? Itt is csak megy az okositásod ..

Végül az én kedvencem:
TRUCKDRIVER001: Mekkora egy szánalmas 1 f*sz vagy te .. Keveset látni ilyet ..

Részemrõl ennyi..
PEACE

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

daf xf
Csá MBActros 1848!
Szerintem a "Riszpektet" vette rosznéven!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Truck Driver 001!
Ittvagy még?

Most mi rosszat mondott ?

daf xf
Csõ mindenki!
Íme az esti fuvaromból egy kép!

Truck Driver001
"Riszpekt"..ANYÁDXD!!!!!!!

Speedbreaker
Nos kamionfunok. Egyesek örömére egyesek sajnálatára (bár gondolom nem sokan)
Elhagyom az Pttm sg fórumot. 1-2 hozzászólást fogok adni nektek, havonta max 1x.
A sok szép idõért, még fogtok kapni tõlem egy linket ahonnan egy jó cuccot tölthettek majd le. (majd).
Viszlát, és vegyétek kezek közé a fórumot, ne hagyjátok hogy a sok láma elverjen itt mindenkit. Riszpekt <#zavart2>

Gyovai
CSá szerintem is rohadt jo a meri csak kár hogy nincs még kész...........
szerintetek az iveco stralis bolis kiadják a béte verziot??<#confused><#confused><#confused>

ILLNeo
a Rusty jutott eszembe róla az elsô részbôl

DEXTER92
Bár én nem szeretem az amcsi cuccosokat....

DEXTER92
Ez naon tuti skin <#eljen>

Truck Driver001
használd már azt a kibaszott válasz gombot<#falbav><#falbav>

Truck Driver001
istenkirálycsászár:

DEXTER92
Én ha jól emlékszem a valóságba van még egy újabb is...nem biztos

Igen az a '97-es Mercedes Actros Megaspace.

DEXTER92
Mennyi a fogyaztása?

KraZ
Egérkamion! 😊))

MAN T.G.A.

akyyy
<#idiota><#idiota><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;