18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
1oldallal visszáb van a link asszem

boltban egyáltalán nemlehet kapni Mo.n

#hhwnd

WazheadBoci
na ez fogós bolban nem hiszem hogy még van, legalábbis én már nem láttam1 jóó ideje...

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

ZAZ
Sziasztok.Nagyon érdekelne ez a játék.Honnan lehetne megszerezni?Tudnátok segíteni?Elõre is kösz.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Scania Dáci
kacsa hozzád szólnék mert sztem te tudsz nekem segíteni😊,van egy nehézgépszállító scaniam,tnap töltöttem azt megtom csinalni h ha a vészjelzõ gpmbpt megnyomom akkor az villogjon?választ elõre is thx

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Scania Dáci
tölts le egy ogg konvertet mert csak ogg formátumu zenét tudsz játszani aztán amit átkonvertáltál rakd be a c:/doc&set/neves/18wos/musicba

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

helló all!
valaki meg tudja mondani hogy hogyan tudok berakni zenéket hogy a rádión tudjam halgatni õket??:S:S

tuddsz képet mutatni rola

V8
Oszt mééé????<#circling>

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Vviikkttoorr
😄D
Amúgy most látom hogy ha veszel ebbe a turkey map-ba egy buszt tucc vele ugyanúgy rakományt szállítani!
Nem trailert..hanem ien rendes bucs utánfutó szerüséget!
Tök jó!
És az emberek ien buszmegállóba állnak a lerakóhelyeknéL!
LOL

Speedbreaker
😄DDD😄D😄😄😄😄D😄 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

A fejedet kéne kürülmetélni 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

DEXTER92
Császtok! Sajnos tegnap körülmetéltek és így nemtudok normálisan játszani mert állandóan viszket 😄

szal a játékkal felmondok , nektek további jó játékot, jah és lécci ne csináljatok kamionokat mert vmi kurvaszarul néznek ki!

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Speedbreaker
De azok terepen is 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

V8
A szegedi mítingen sem nagyon remekeltek a gyorsuláson a volvók.Persze tisztelet a kivételnek: a régi F12-es volvok..na..azok oda****tak ;D

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Speedbreaker
Az, nitrós meg turbós 😄

gordon 24
Na jó ... Bocsi..

Downhill!!

gumikacsa
Hehe, ne kötözködj, mert legyorsullak... Nem tudom, csak gyanítom, igen rázta a fejét, mikor mellénk ért, kicsit kapkodott a váltóval, itt baszhatta el. Elég egyértelmû volt a szitu, de ha mégsem, akkor is nagy szám volt.

Renault magnum http://kamionszim.hu

gordon 24
Aha... És szerinted (nem kötözködök) ez azt jelenti hogy gyorsulni akart?
Mi a multkor ig legyorsultunk egy kispolskival egy Grend Cherrokeet. És õ is pont ezt csinálta ezek szerint a kis polák nagyon erõs lehet....DDD

Downhill!!

gumikacsa
nem, nem kell leírni a D10-es rába motorokat 😄

Egyébként a buszos egy rossz kanyarvétellel majdnem lenyomta a volvot az útról, ami a lámpánál mellé állt, és ahogy azt kell, kicsit megtúráztatta a verdát. Mi a leghátsó ajtóban álltunk a haverokkal, és mikor a volvo meglendült, már kb. a csukló vonalában volt, kb 300 méterre a lámpa után már pár csuklósbusz befért volna a mienk és a volvo közé... (igaz, hosszútávon nyert volna a volvo, de ez nem arról szólt)

Truck Driver001
Ez?Egy új volvot?Nitros busz-e?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gordon 24
És cucc volt benne? Mert elég elképzelhetetlen a szitu....

Downhill!!

gumikacsa
ja, õ kezdeményezett, bár megvolt az elõzménye a dolognak...

gordon 24
És a Volvo-s is tudta?<#hehe>

Downhill!!

gumikacsa
hej, a legalapabb ikarus csuklós...
ez a gyönyörüség (asszem pontosan ez volt):

Speedbreaker
A volvó szerintem amúgy is szar 😛 Fõleg az új 😊 Hogy néz ki az a 280-as ikarusz?

gumikacsa
ja

Speedbreaker
Gyorsultatok? <#fejvakaras>

Truck Driver001
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

nézd meg

WazheadBoci
nem.... lol

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

hello ismeritek ezt az oldalt www.freeweb.hu/busztipusok/

a polisch pack-kel nincsen semmi baj
nekem csak annyi hogy párszor a kereke helyett bádogkerék lesz
de naon jó!
Vviikkttoorr
xxD
De jó!
Kétszer is elküldte!!4
Annál jobb!
😛

Vviikkttoorr
Jajj.....nyissál nyelvtani szabályokról forumot...ott dumájá a szóismétlésrõl ne itt!!!
Tudod mennyire nem izgat?

Vviikkttoorr
Jajj.....nyissál nyelvtani forumot...ott dumájá a szóismétlésrõl ne itt!!!
Tudod mennyire nem izgat?

MAN TGA
Köszzi akor énnem eröltetem!

gumikacsa
most aláztunk meg egy ikarus280-assal egy volvo fh16-ost... de nem kicsit...

Truck Driver001
"sokszór"..Eh..és akkor a szóismétlésrõl még nemis beszéltem.

Vviikkttoorr
Heló!
Én azzal jáccok most!
Jól megvan csinálva iszonyatosan sok a hiba!
Az autók sokszór nem a sávban mennek,nekem elkezdett szaggatni...ide-oda röpködnek a kocsik sokszor!
De én ebben a mod-ban nem kamionozok hanem a mercibusszal felderítem a terepet!!!
Nekem nagyon nem jött be!
Sztem pár hét alatt összedobták...de ez csak az én véleményem!

Basic
Na valami ilyesmiben reménykedtem😄 Ma játszottam egy kicsit, és kaptam egy új kamiont meg valamilyen upgrade-t.

MAN TGA
Hello sráok valaki probálta már a török mapot??

Speedbreaker
Ideoda kell szaladgálni a rakományokkal. Az lesz a külömbség, hogy késõbb különválsz, és te vezetsz válalatot, és nem másnak dolgozol. Irányítot a saját neked dolgozó munkásaid és ennyi.

Magnumrolcsi
Mivel ez a játék a kamionozásról szól nem lesz benne gétéás feeling. Csak az amit Te leírtál!

Basic
Sziasztok! Ma adta az egyik ismerõsöm ezt a játékot. Játszottam vele úgy másfél órát, és lenne pár kérdésem.

Eddig nem csináltam semmit, csak felvettem a rakományt, amit kiírt a képernyõ bal felsõ sarkában, elvittem a megadott helyre, és leraktam. Lesz ebben a játékban más is, vagy csak ezt kell csinálni? Csak egy kicsit szeretnék tájékozódni, hogy mi is van a játékban.

Vviikkttoorr
Hopp.....sikerült!!! Kicsit bénáztam vele!!
Köszi azért !!!

Vviikkttoorr
De ha idézõjelbe irom akkor elkezdi és 60% nál vége!
Ien kis hibaüzenetek jönnek ki!
:S

Vviikkttoorr
nem!

Idézõjelbe írtad?
Vviikkttoorr
letöltöttem a turkey map-ot a játékhoz és az oldalon megadott rar kód nem jó!
Tudtok segítenni ebben?

Scania DeV8il
<#eljen><#eljen>le lethet ezt tolteni valahonnan?

VolvoScania
az..
csak sztem nem mostanába lessz kiadva..

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp