18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!
Most látom törölték a dartpool-ról a map-ot!
hát én azt tudom ajánlani hogy még keressetek ien letöltõs lapokat!
mert én a dartpool-ról szedegettem le a map-ot!
nem tudom mire volt jó hogy leszedték!
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
lehet hogy nem itt kellene kerdezni de nem tudnátok nekem megmondani hogy a rignroll nevü játék megjelenése mikorra várhato?sajnos nem nagyon találtam infot aztán gondoltam ti jobban tudjátok!elöre is köszi a segitseget
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
"2x klikk a letöltött fájlra az megnyitja a NÉRO-t a varázslot bezárod
a néronál fájl és CD-kép felirás igy ird ki !!!!"
#hhwnd
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
😄
A buszt venned kell a dealer-be!
És mész különféle raktárakhoz felveni ezeket a busztrailereket...ezt az ugynevezett utánfutót!
Ennyi az egész!
Iegn!
Ez a török térkép!
Még most veszek fel embereket!
5-6 emberem fog majd buszozgatni a map-on sztem!
😊
a pttm fõkönyvtárából kitöröltem az összes amerikai trailer-eket de most az eu trailer-eken meg rószaszín a lámpája.
ilyenkor mji a teendõ?<#confused>#confused>
111 kb nál nem tudom kisebbre nyomatni a méretét!
És max 20 kb-os lehet!
:S
De mirõl akarsz képet ezt kérdem???
A buszról és az utánfutójáról ami le kell szálíltani?