18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

CB: Kis Lámpás Jimy
CB: Kis Lámpás Jimy
kisvigyori

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Feltelepítettem a játékot, el is indítottam, de csak egy fekete képernyõt látok amin egy kis négyzetben a következõ szöveg áll:
"Not optimum mode
Recommened mode:
1280×1024 60Hz"
Feltételezem az lehet a baja, hogy nemjó a felbontásom, és abba kellene raknom amit oda kiírt. Na igen, csakhogy nekem pontosan abban a felbontásban és Hz-ben van!
Mi a hiba?
Mi a teendõm?
#26672:Nagyon szép.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
tõlem csak a sima magyarosítást lehet letölteni, abban nincs semmiféle térkép meg egyéb mod.
Mi az a windows?
kisvigyori
Visszaolvastam a fórumban, rá is kerestem, és kijött! És az volt odairva hogy a pttm.uw.hu-ról tölthetõ. csakhogy közben az az oldal megszûnt!
Segítsetek lécci!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
kisvigyori
A magyar pályát honnan lehet letölteni???
Azért kérdezem meg, mert láttam itt a topicban magyar térképet!
Lécci válaszoljatok!!!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Üdv.
Attila
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

na remélem nem küldenek el a tesco parkolobol mert letelt a vezetési idõm!!