18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyesmi játékbeli képeket és vezetési kalandokat légyszives ne ebbe a topikba írjátok be. Van rá külön topik nyitva. Rast barátunk nyitotta hogy ne csesszük el, és lassítsuk be a topikot.
link
link
Hé én nem értem! hogy lehet busszVal menni? 😄
Ha ráteszed a rakományt hogy néz ki??? vagy most téllleg nem értem 😄
hmm...
Ha ráteszed a rakományt hogy néz ki??? vagy most téllleg nem értem 😄
hmm...
ONLY COD4 and WOW 4EVA

CB: Kis Lámpás Jimy
2 kép a mai gépeimrõl (orosz móddal játszottam):
1. Tallinból Vitebks-be vittem szarvasmarhát egy IFA L60-assal, szépen megérkeztem a célba, lerakodtam, majd irány a legközelebbi (a városhatárban lévõ) benzinkút és szervízállomás. Gyors tankolás és szervízmunka, és irány vissza a következõ fuvarért.
Jövök visszafelé, a visszapillantómba nézve látom, jön mögöttem egy ugyanolyan IFA L60-as és hozzákapcsolva a szarvasmarha-szállító pótkocsi, megvártam a társamat így együtt vártunk a piroslámpánál.
2. Kamion után átváltottam az Ikarus Classic C56-os autóbuszra. Vitebks-bõl a vasútállomás elõtti megállóból indultam Homel felé, utasok nélkül. Félúton egy vasúti átjárót pillantottam meg (egy pont olyan, mint a mienk), azonnal lefotóztam, majd irány Homel.
Aki még úton van, annak kellemes utat és balesetmentes célbaérkezést.
1. Tallinból Vitebks-be vittem szarvasmarhát egy IFA L60-assal, szépen megérkeztem a célba, lerakodtam, majd irány a legközelebbi (a városhatárban lévõ) benzinkút és szervízállomás. Gyors tankolás és szervízmunka, és irány vissza a következõ fuvarért.
Jövök visszafelé, a visszapillantómba nézve látom, jön mögöttem egy ugyanolyan IFA L60-as és hozzákapcsolva a szarvasmarha-szállító pótkocsi, megvártam a társamat így együtt vártunk a piroslámpánál.
2. Kamion után átváltottam az Ikarus Classic C56-os autóbuszra. Vitebks-bõl a vasútállomás elõtti megállóból indultam Homel felé, utasok nélkül. Félúton egy vasúti átjárót pillantottam meg (egy pont olyan, mint a mienk), azonnal lefotóztam, majd irány Homel.
Aki még úton van, annak kellemes utat és balesetmentes célbaérkezést.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
na ok!
ui.: a magyarosítás mindent magyarrá tett...
de nekem csak a szöveg kéne hogy magyar legyen! a város nevek a térképen maradhat ua meg minden csak hogy lássam hogy a cbr rádión mit mondanak meg hogy mit ír ki mikor figyelmeztet meg ilyenek! meg a menü magyar oszt csá... ilyen nincs???
ui.: a magyarosítás mindent magyarrá tett...
de nekem csak a szöveg kéne hogy magyar legyen! a város nevek a térképen maradhat ua meg minden csak hogy lássam hogy a cbr rádión mit mondanak meg hogy mit ír ki mikor figyelmeztet meg ilyenek! meg a menü magyar oszt csá... ilyen nincs???
ONLY COD4 and WOW 4EVA
na megvan! már megcsináltam az összes trailer kerekét!!! 😉 THX
Már csak azt szeretném kérdezni hogy a "vonatot, sineket, betonkorlátot, buszmegálló, t-com telefonfülkét" hogy kell beletenni?
Már csak azt szeretném kérdezni hogy a "vonatot, sineket, betonkorlátot, buszmegálló, t-com telefonfülkét" hogy kell beletenni?
ONLY COD4 and WOW 4EVA
nah talán meg van!
azért csináltam képet! 😊
http://img354.imageshack.us/img354/6117/ezwu9.gif
ez az ugye? és itt mitkell átírni?
azért csináltam képet! 😊
http://img354.imageshack.us/img354/6117/ezwu9.gif
ez az ugye? és itt mitkell átírni?
ONLY COD4 and WOW 4EVA
na mind1 megtudtam csinálni!
kikapcsoltam a letöltésvezérlõt és úgy már jó lett!!! 😄
1 probléma megoldva!
kikapcsoltam a letöltésvezérlõt és úgy már jó lett!!! 😄
1 probléma megoldva!
ONLY COD4 and WOW 4EVA
Nah néztem a pótkocsiknak a mappályát!
de egyikbe se volt "wheelr" nevü fájl!
Én pontosan így csinálom! Ráklikkelek a nyílra elõugrik a letöltésvezérlõ!!! és mentem!
de egyikbe se volt "wheelr" nevü fájl!
Én pontosan így csinálom! Ráklikkelek a nyílra elõugrik a letöltésvezérlõ!!! és mentem!
ONLY COD4 and WOW 4EVA
hehe, légyszives a linket nem letöltésvezérlõbe berakni, hanem rákattintani, bejelentkezni, majd a lefele nyilra kattintva letölteni, itt már mehet a letöltésvezérlõ is
Mi az a windows?
Nem a trailers mappában van, hanem a pótkocsinak a mappájában. PL: eu_reufreiner (vagymijageci 😄 )
ezen belül kell bütykölni.
A magyarosítást a c:/documents & settings/felhasználó/18 wos Pedal to the metal/ide
De szerintem telepítõs ha jól emlékszem.
ezen belül kell bütykölni.
A magyarosítást a c:/documents & settings/felhasználó/18 wos Pedal to the metal/ide
De szerintem telepítõs ha jól emlékszem.
hát letöltöttem a magyarosítást!
ezt töltötte le: request.php
de nem találtam ilyen fájlt...
ezt töltötte le: request.php
de nem találtam ilyen fájlt...
ONLY COD4 and WOW 4EVA
töltögettem lefele errõl az oldalról ezeket a kiegésszítõket:
http://www.freeweb.hu/kamionszim/download.php?list.9
és azt szeretném megkérdezni hogy ezeket hogy kell betenni a játékba?
mert nincs leírva az olvasd el.txt -dokba... :S
csak ennyi van:
Csak akkor fogj hozzá betenni a játékba, ha raktár már be új modellt.
:S kössz mondom :S 😄
http://www.freeweb.hu/kamionszim/download.php?list.9
és azt szeretném megkérdezni hogy ezeket hogy kell betenni a játékba?
mert nincs leírva az olvasd el.txt -dokba... :S
csak ennyi van:
Csak akkor fogj hozzá betenni a játékba, ha raktár már be új modellt.
:S kössz mondom :S 😄
ONLY COD4 and WOW 4EVA
és ez akkor csak a szöveget írja át angolról magyarra??
akkor a városnevek maradnak hogy chicago meg minden?? az királY!!
THX
akkor a városnevek maradnak hogy chicago meg minden?? az királY!!
THX
ONLY COD4 and WOW 4EVA
Mi az a windows?
Na és a magyarosítást honnan lehet leszedni!?
olyan magyarosítás van ami csak a szöveget írja át és a városok ugyan azok maradnak meg minden más! csak a szöveg lenne magyar????
__
Hát nekem itt nincs a trailer be semmi mappa :S
Még a makes/trailer
/truck
/wheels
Mappákat én csináltam meg!!! :S
itt egy kép hogy mi van a trailer mappába:
http://img515.imageshack.us/img515/1479/trailervd7.gif
ui.: utólag ami pótkocsikat betettem ide kitöröltem mert nem akartam h valami baja legyen a játéknak!!!
olyan magyarosítás van ami csak a szöveget írja át és a városok ugyan azok maradnak meg minden más! csak a szöveg lenne magyar????
__
Hát nekem itt nincs a trailer be semmi mappa :S
Még a makes/trailer
/truck
/wheels
Mappákat én csináltam meg!!! :S
itt egy kép hogy mi van a trailer mappába:
http://img515.imageshack.us/img515/1479/trailervd7.gif
ui.: utólag ami pótkocsikat betettem ide kitöröltem mert nem akartam h valami baja legyen a játéknak!!!
ONLY COD4 and WOW 4EVA
Nem az igy van a polish packba.Nekem is ilyen.Az 1.1-ben ilyen a hold az 1.0-ban pedig ufófejek vannak.
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Szia nincs magyar map csak magyarosítás.
#26701: Nincs textúrázva, vagy a videókártyád régi. Próbáld frissíteni és lehet hogy nem is fog kilépni a játék. Tedd át akár a game-t window-ba, lehet az is segít. De ha prism3d a hiba akkor cumi.
#26703: Írni kell neki kereket. Úgy teheted meg, hogy a tréler wheels mappájában a wheelr filet-t megnyitod jegyzettömbbel és van vmi olyan sor hogy wheelr_0 vagy akármilyen szám (nembiztos hogy 'Wheelr') Azt a számot kell változtatni, attól függõen hogy milyen kereked van. Általában 4,1,6,8 szokott lenni a kerék, de érdemes végigpróbálni a számokat ha nem ismered a kereked.
Rem segítettem. bye!
#26701: Nincs textúrázva, vagy a videókártyád régi. Próbáld frissíteni és lehet hogy nem is fog kilépni a játék. Tedd át akár a game-t window-ba, lehet az is segít. De ha prism3d a hiba akkor cumi.
#26703: Írni kell neki kereket. Úgy teheted meg, hogy a tréler wheels mappájában a wheelr filet-t megnyitod jegyzettömbbel és van vmi olyan sor hogy wheelr_0 vagy akármilyen szám (nembiztos hogy 'Wheelr') Azt a számot kell változtatni, attól függõen hogy milyen kereked van. Általában 4,1,6,8 szokott lenni a kerék, de érdemes végigpróbálni a számokat ha nem ismered a kereked.
Rem segítettem. bye!
szerintem ez abba a patch ba van benne!
akarom mondani abba a map-ba pályába ami be van neki téve a játékba!
Énis megnéztem mondom mi a f...om 😄
de sztem így nem jó hogy olyan mert nem 😄
akarom mondani abba a map-ba pályába ami be van neki téve a játékba!
Énis megnéztem mondom mi a f...om 😄
de sztem így nem jó hogy olyan mert nem 😄
ONLY COD4 and WOW 4EVA
A holdra te pirkáltál oda vagy úgy van a játékban? Mert én még nem vettem észre, igaz nem is figyeltem...
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
én meg úgy jártam hogy betettem a trailereket oszt nem volt egyiknek se kereke :S
Az miért van???
Az miért van???
ONLY COD4 and WOW 4EVA
Üdv mindenkinek
Új vagyok és szertném megkérdezni h nem tudjátok véletlenül mért teljesen fehér néhány kamion amit beraktam és h mért lép ki bizonyos idõ után a játék ( 5-10 perc)?
Új vagyok és szertném megkérdezni h nem tudjátok véletlenül mért teljesen fehér néhány kamion amit beraktam és h mért lép ki bizonyos idõ után a játék ( 5-10 perc)?
Elindultam Hamburgból Rostock-ba egy IFA W50-essel, majd átnyergeltem egy MAZ 5440-es járgányra. Irány acéllal megrakva Cottbus-ba.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
XD
PERSZEEE!!
www.pttmteam.uw.hu
Heló
légyszives valaki írja már le hogy honnan lehet letölteni a játékot!!! :'(
légyszives valaki írja már le hogy honnan lehet letölteni a játékot!!! :'(
ONLY COD4 and WOW 4EVA
thx emberek😛