18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért akkor mi lesz?
Kiba sok értelme vn, hogy van 5millióm, nem csinalok semmit, és csak jön a pénz. Sztem ennek semmi értelme így...
Szevasztok.
A játékban elértem a ezüst fokozatot, és a boss companyt. Nos, ezek után fölvettem pár embert, és csak úgy, "nagyon könnyen" jön a pénz. Ráadásul a kamionom is a legjobb, és tuningolt is.
Alszok 12órát és kerestem 40k $-t.Szóval értelmetlennek tûnik innentõl az egész.
A kérdésem az lenne, hogy innentõl mi a célja a játéknak?
Thx elõre is
A játékban elértem a ezüst fokozatot, és a boss companyt. Nos, ezek után fölvettem pár embert, és csak úgy, "nagyon könnyen" jön a pénz. Ráadásul a kamionom is a legjobb, és tuningolt is.
Alszok 12órát és kerestem 40k $-t.Szóval értelmetlennek tûnik innentõl az egész.
A kérdésem az lenne, hogy innentõl mi a célja a játéknak?
Thx elõre is
ezvan, én csak poénból csináltam...
-.-'
nem
hanem ami a topikban folyik
sajna mindenkit elkussoltatnék akinek köze sincs a játékhoz
sry
nem
hanem ami a topikban folyik
sajna mindenkit elkussoltatnék akinek köze sincs a játékhoz
sry
#hhwnd
és akk azért hívsz modit mert tetszik a kamu vip jeled? egyébként tényleg tetszik, de ... te légyszives ne kussoltass engem, rendben?
nem rakok fel, rakjatok ti, ne tõlem függjön már a topik😊
CB: Kis Lámpás Jimy
ööö erre inkább nem mondok semmit, csak olvass vissza... dehát belémkötni könnyeb igaz?
én ott oltom istenostorát de csak poénbol, ez a rocco kezdett el ugatni... na mindegy részemrõl vége tõlem pattoghat még rocco egykét sort, leszarom! 😊 (tsaba nem dobsz valami fasza képet a topicba, hogy azért ne csak ez látszon O.o') 😄
elég legyen mostmár, MSN n oltsátok le egymást ne itt offoljatok!
ne faszmajmozzál te kis cigány hörcsög apád helyett igazán megpofoználak szaros húzzál kúkázni meg csatorna fedelet lopni, arra jóvagy ... .. talán ... -.-
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Poénból oltom te faszmajom XD
Fogd már be azt a kurva nagy pofád buzigyerek, mennyél homokozni épitsél homokból kamiont idióta .. <#mf2>#mf2>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
tetszik a kamu vip jeled 😄
bocsmá hogy nemhúzom rá a fülemre a capet... lehet nálatok ugy szokás, én nem vagyok piriputtyujfalvi mint te!😊
te beszélsz? 😄 mikor a füleiddel fogod a HBO-t? 😄
Szarul osztasz haver 😄 MSN-en is félkézzel alázlak pajtikám xD
<#eplus2>#eplus2> hehe igaz egyszerse ment sávba
az nem kifejezés <#idiota>#idiota>
belül az a lámpa nem odavaló.
nem értem ennek mi helyevan itt<#szomoru1>#szomoru1>
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Jól meg mondtad neki Tomi!!!
am egy új kép! egyiknap gyártottam!
Lehet régebben feltettem de most van rajta egy kis tuning!! mármint plus!

am egy új kép! egyiknap gyártottam!
Lehet régebben feltettem de most van rajta egy kis tuning!! mármint plus!

http://www.youtube.com/watch?v=cf9Jb_sjWCA
Sry az OFF-ért!
Sry az OFF-ért!
Egyedül a színe nem tetszik!😊
nagyon franko bárcsak nekem is lenne egy ilyen gépem.
király a gép de honnan lehetne egy ilyet szerezni