18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driver: atyla
videókártya driver frissítés meg 1.07 es patch.
CB: Kis Lámpás Jimy
sziasztok
olyan problémám van hogy már feltelepítettem a játékot és el akarnám indítani de nem akar elindulni!mi lehet az oka?
olyan problémám van hogy már feltelepítettem a játékot és el akarnám indítani de nem akar elindulni!mi lehet az oka?
na, az óvodapartinak legyen vége mostmár!
#39079 üzenetére:
Te olyan sötét vagy, hogy ha eldobnak melletted egy lapát szenet, azt hiszed villámlott.
Te olyan sötét vagy, hogy ha eldobnak melletted egy lapát szenet, azt hiszed villámlott.
Én ne balhéézzak?Õ ne baszogasson oszt ennyi.Nekem egy taknyos sóher gyerek aki egy linket nem tud beütni az ne baszogasson...
Õsember?Pfff
Majd ha felnõsz a feladathoz hogy te itt osztogass na akkor talán...
Mi az én nézõpontom?
Nem egy ember mondja azt hogy egy buzi vagy már bocs....
Majd ha felnõsz a feladathoz hogy te itt osztogass na akkor talán...
Mi az én nézõpontom?
Nem egy ember mondja azt hogy egy buzi vagy már bocs....
Ez a te "nézõpont"-od mi? <#idiota>#idiota>
Amúgy meg egy ilyen "tuskó" õsember fog engem elküldeni? <#wilting>#wilting>
Amúgy meg egy ilyen "tuskó" õsember fog engem elküldeni? <#wilting>#wilting>
Ne balhézzál már :\ mer még végén gégén váglak ... mármint lehot😄 -.- ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ja és még annyi.Ahogy elnézem a 2 hosszabb szövegre nem igazán válaszoltál...Csak a csillagos szarodra...Ebbõl arra vélek következtetni,hogy van benne igazság,vagyis megint csak jön a KIFOGÁS.TXT nevû fájl...
Ja és nem nagyon példálozzál fõképp te én velem,hogy én kezdtem...
Nem én kezdtem el baszogatni a jó népet,szal majd ha én baszogatok itt valakit,akkor irj ilyet Istenköpedeleme....Addig neked itt kusss
Ja és nem nagyon példálozzál fõképp te én velem,hogy én kezdtem...
Nem én kezdtem el baszogatni a jó népet,szal majd ha én baszogatok itt valakit,akkor irj ilyet Istenköpedeleme....Addig neked itt kusss
Hát 4 csillag jaj bocsi.Rendezzünk gyilkos párnacsatát 4 csillag,mert olyan köz veszélyes vagy már....
Már bocs de az irásaimra való reakcióból nem az derül ki,hogy csak nekem volna bajom veled...
Szal megint annyit tudok mondani.Légyszíves húzzál vissza a Haulin vagy ETS topikba és hagyd békén itt az embereket.Akivel akarsz beszélj felõlem de NE BASZOGASS itt mindenkit!!!
Persze hogy vitázok, ekkora tuskó tajparaszt ember megérdemli...
Már bocs de az irásaimra való reakcióból nem az derül ki,hogy csak nekem volna bajom veled...
Szal megint annyit tudok mondani.Légyszíves húzzál vissza a Haulin vagy ETS topikba és hagyd békén itt az embereket.Akivel akarsz beszélj felõlem de NE BASZOGASS itt mindenkit!!!
Persze hogy vitázok, ekkora tuskó tajparaszt ember megérdemli...
valószínû hogy bajavan veled mer egyfojtába fikázod a munkákat és most is pl tekezdted meg segíteni se tudsz ha valaki segítséget kér nem segítessz neki...
már megint vita...
halod tudon mi lenne a jo vegezd a dolgod es meny visza a haulinos forumra<#duma>#duma><#wilting>#wilting>
Driver: atyla
lol -.- kimondta h prõ vagyok? .. faszér kombinálsz. amúgymeg azt arra értettem h a pro péjntesek-re gondolok -.- amúgy lassan négy lesz 😄😄
Kezdjük ott,Én is painttel dolgozok mégsem basztatnak,hogy milyen szar.
Ha meg igen leszarom.Az az õ álláspontja...
Te nevezed magad PRO-nak...<#lama>#lama> Ne röhögtess...<#nevetes1>#nevetes1>
Mert Photoshoppal dolgozol,oszt? Ki kérdezte hány fogad van?
Ha akkora PRO vagy nehezedre esik segítene??
Tudom erre te annyit tudsz mondani: Én is magamtól jöttem rá. -.-
Hûha.Kurva nagy király vagy hallod bazd meg.
Szerintem menjél szépen és játszál a tele buzárlt skinjeiddel oszt sztárold magad...
Ja meg még a segitõkézségrõl annyit.
Te basztál megmondani honna lehet letölteni az ETS-t.Érdekes a Atyla szó nélkül megadta, nem azzal nyit,hogy ott a Google.
Na szal ennyit a te 3 csillagos Vip sóher személyedrõl....
Ha meg igen leszarom.Az az õ álláspontja...
Te nevezed magad PRO-nak...<#lama>#lama> Ne röhögtess...<#nevetes1>#nevetes1>
Mert Photoshoppal dolgozol,oszt? Ki kérdezte hány fogad van?
Ha akkora PRO vagy nehezedre esik segítene??
Tudom erre te annyit tudsz mondani: Én is magamtól jöttem rá. -.-
Hûha.Kurva nagy király vagy hallod bazd meg.
Szerintem menjél szépen és játszál a tele buzárlt skinjeiddel oszt sztárold magad...
Ja meg még a segitõkézségrõl annyit.
Te basztál megmondani honna lehet letölteni az ETS-t.Érdekes a Atyla szó nélkül megadta, nem azzal nyit,hogy ott a Google.
Na szal ennyit a te 3 csillagos Vip sóher személyedrõl....