18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx mindenki😊
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
szép tomi.
CB: Kis Lámpás Jimy
igyekszem hamar befejezni:

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
szép csak az oldalon minden 5dik hsz hungarocamion😊
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Meg te is ,barátom <#nyes>#nyes>
Istenem te mekkora egy barom vagy. <#rolleyes>#rolleyes>
Nemrossz!😊
ó!! JAJJ! DE FOS EGY MAP!! BELELÓG A HÍD A LEÁLLÍÓSÁVBA!! EZ ÍGY SZAR!!!
ha már mindenki kötekedik!
ha már mindenki kötekedik!
unatkoztam! csináltam egy kameszt! Ezt próbálgatom megcsinálni!!
Am valaki nem tudja miért fordítja meg ez a pót a szöveget?? már ezer módszerrel megpróbáltam de az egyik oldalt mindig tükrözi a másikról!! ezt vhogy likvidálni kéne!!
Am valaki nem tudja miért fordítja meg ez a pót a szöveget?? már ezer módszerrel megpróbáltam de az egyik oldalt mindig tükrözi a másikról!! ezt vhogy likvidálni kéne!!
Nem nagyok azok a villogók? -Hasonlítsd össze Cindas-éval.
Egyépként zsír! <#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Egyépként zsír! <#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szevasztok
Nemtud valaki egy olyan progit mondani a játékhoz amivel meg tudom változtantni a kamionom tulajdonságait? Pl hogy 100%-os legyen a sebessége meg az irányíthatósága.
Köszi
Nemtud valaki egy olyan progit mondani a játékhoz amivel meg tudom változtantni a kamionom tulajdonságait? Pl hogy 100%-os legyen a sebessége meg az irányíthatósága.
Köszi
zsír csak ne imageshack-re pakold fel a képet.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
GY.I.K.
CB: Kis Lámpás Jimy
köszi szépen
És honnan tom leszedni a teljes verziót???
És honnan tom leszedni a teljes verziót???
Nagyon jó lesz, csak így tovább! <#vigyor3>#vigyor3>
meg ha másik festést akarok rá tenni
sziasztok srácok nekem a polish/european map van fönt a játékon és amikor egy scaniat akkarok venni akkor mindig ki ugrik a játékbol miért van ez köszi.