18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#39244: Szép! <#eljen>#eljen>
#39249: Szép, mint mindig! 😊 <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
nekem kéne egy Renault Prémium és egy Volvo FH 12 aminek ojan a mûszerfala mint az eredetinek.
#39219: Hát akkor jó munkát! 😊
#39219: végre😄
CB: Kis Lámpás Jimy
Nem tudna valaki megdobni egy olyan Huge Usa map-pal, amiben vannak pihenõ ikonok a cégeknél ? Mert amiket én találtam, azokban nincs, nem lehet pihenni meg idõt átlépni.
Daf 4ever!!😄
Nagyon adja grat!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
CB: Kis Lámpás Jimy