18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
-??
-Jumpstyle-ozik
-Mit kapunk ha 2 exit táblát egybe teszünk??
-??
-Duo jumstyle-t
CB: Kis Lámpás Jimy
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
-hardtrucksite.pl
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
jahmeg
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
majdnem felrobbantunk :D

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
nekem ETS-be szarok a szinek!
valaki ötlet mitõl lehet??
tudom nem ETS topik de ott tele vagyunk lámákkal! :D
T.I.R mod

Egy kib*&@ott T.I.R. vagy hun map jól jönne..
Bocs az okoskodásér!
és átalánosban mondanám hogy jó a truckerfan!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....