18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.
CB: Kis Lámpás Jimy
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Viccelek :|
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Most nemértem mit baxtatjátok szegény gyereket...nemcsinált semmit. 😊 Nah enyi. XD
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
NYUGII😄
Majd megunja ne legyetek már ezen a szinten.
Köszönöm
am jó kismotor a simson mindenki azzal kezdi és ne mondjátok hogy nem.
De azért az nsr-em jobb szeretem😄😄
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Nem értem mért itt kell osztani egymást vedd fel msn-re vagy találkoz vele aztán verd el vagy nem tudom de mért itt kell ezeket lerendezni nem értelek benneteket fiúk néha.
Remélem páran igazat adnak nekem.😄
De én ezt így gondolom.
#46747 Szép kis gép😄
Nincs OFF!
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...