18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Látom olyan új még rendszámot sem adtak hozzá😄😄
CB: Kis Lámpás Jimy
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
Csak ha végignéztek az oldalon vita vitát követ.
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
De mondjuk lehet jobban jár😄
Legalább nevethetnénk😄😄
De remélem nem sértõdik meg ez csak egy vicc volt😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
Ha ígysem sikerül akkor tétlen vagyok bocsi.
de ezzel müködnie kell
Remélem tudtam segíteni
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Komoly és idegesítõ probléma miatt írok. Ugyan Across America gond, de elõjönne PTTM-nél is. Pár év után újra megpróbálkoztam tegnap a szerkesztõvel, hogy csináljak új utakat városokat stb. Most már jobban menne mint akkoriban. De! Amikor Crosst teszek be (keresztezõdés), akkor nem tudom elfordítani. Rotate X Y Z funkciókat is próbáltam de mintha nem mûködne, épületeknél meg jó, minden gombot próbáltam már szerintem. Mellékútnál vannak pl. a "T" alakú keresztezõdések, konkrétan azt kellene most elfordítani, hogy a "T" betü szára ne lefelé álljon a térképen. Próbáltam Vista-n, aztán néhány óra után xp-n is felraktam itt se sikerül.

Miért nam haggyátok ráá??
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
és leho k.ss
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
"Kösz a pontot. Szebb lenne a 4 pont😄 "
-Megoldjuk.
ASD_:😄AS:?D_:A:_D_😄S:ASD_ADS:ASD:??SDA😄SA_?:AS:?DS
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ki tud a játékba betteni kamiont egy alap modellbõl?
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.