52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
MBActros1848 #9951 Én nem is mondtam ilyet. De azért egy kicsit megívelhették volna az elejét. Nem tudom hallottatok-e már róla, hogy régen folytak olyan kisérletek egy olyan vontatoról ami befért a fótkocsi alá, magyarúl a vonató tetején volt a nyereg. Így hosszabb pótókat tudtak csinálni. Csak volt vele egy jó pár bibi: 1. a motor a pilóta mellett volt, és akkoriban még rohadt zajosak voltak a gépek meg a hőszigetelés, 2. félig félig pedig feküdt az emberke a volánnál, 3. kib@szott nagy volt a légellenállása, mivel a pótkocsi homlok fala előtt nem volt semmi ami a levegőt a tető felél írányitsa ( ezért rohadt erős motor kellett volna, valamit a fogyasztás miatt benzinkuttól benzinkutig lehetett volna vele közlekedni ). Bocsi kicsit hosszú lett meg untató de elég érdekes dolog és gondoltam megosztom veletek. -
#9950 -
#9949 eightmiles a magnumra rá rakhatnál egy olyan napellenzöt mint a képen persze ha nem baj mert szerintem nagyon fullos -
#9948 a magnum 30cm hiján 4m magas és olyan sik az elej mint egy fal azért ennek nem lehet kicsi légellenállása -
#9947 hááát azért igazat adok actrosnak abba hogy kurva nagy a légelenálása egy ilyenek akárki akármit is mond hiába van azon spoiler csak jól nézki de anyit ér mint egy tarbin a sportkipufogo -
#9946 Nehogy azt hidd... Nem hülyék a renault mérnökei. Mellesleg az első magnum asszem az év kamionja is lett. -
MBActros1848 #9945 Sok!!! Kb. mintha egy falat tolnál 90-nel.
Hú mi lesz ha ezt elolvassa Magnum szét üti a fejem -
#9944 zmodeler2. zmodeler2. és köcce -
#9943 foggalmam sincs. szerinted?? -
MBActros1848 #9942 Mennyi lehet ennek a monstrumnak a légellenállási tényezője vajon ? -
#9941 rámész hogy www.volvofan.nl azon belül links és ott egy csomo honlap cimek vannak. nézd meg!! -
#9940 dávid hol találsz ilyen képeket magnumrol? -
#9939 jól nézki!! Lehet gyártani a kiegészítőket!! -
#9938 -
#9937 ja és kacsa félre ne érts nagyon jó a magnumod ujként és régiként is (nekem nagyon tetszik)csak mind mondtam valahogy ujként nem az igazi de azért jó :) -
#9936 Milyen programmal csinálsz kamion vagy ilyen spoilert?és hol lehet leszedni? és tényleg jó lett a spoilered. -
#9935 ja és egypk nem lehet valahogy azt megoldani hogy forogjon a magnumba a kormány?mert nagyon zavaró szerintem -
#9934 nem baj eightmiles nem haragszom igy is sok mindent megtettél ja és bocsánatot kérek töled hogy ilyen hülyeségekel zaklatalak. -
#9933 kacsa a tiéd is nagyon király csak uj magnumként nem volt valami szép (ne vedd sértésnek)de régiként sokkal jobban nézki eightmilesnak köszönhetöen shtopor magnumja viszont ujként nézki nagyon jól -
#9932 jééé, emberek is vannak! ez naon good idea!
ja asszem a magnumot nem töltöm le. nekem vhogy nem tetszik. remélem nem lesz sértödés belöle. más cuccot viszont szívesen szerkesztek. -
#9931 Má nem azé, de szerintem az enyém szebb (Már csak azért is, mert magát a modellt nem én készítettem).
Na kezd hasonlítani a felénk futó 280-asra:
-
#9930 eightmiles innen le tudod tölteni a magnumot -
#9929 -
#9928 jah, így sem rossz, csak ebben a színben még nem láttam azért nem értettem -
#9927 a 3dartpol-ról lehet letölteni. -
#9926 igen hallottam róla, de nemtom hol kell letölteni. linkeld be esetleg, majd késöbb megcsinálom. most megyek kosarazni, talán olyan 6 felé jövök.
béke -
#9925 hát baszot jó ez a spoiler nagyon király -
#9924 biztos ismered a másik magnumot amit nem kacsa csinált hanem shtopor vagy ki.nah most arra is rá kéne rakni egy ilyet ha nem baj -
#9923 ez így szokott menni. na mi kell? -
#9922 na szóval kijavítottam a bibit, szuszoka kirakta az honlapjára (ez lenne az).
a hiba egyébként csak a desc fileban volt. -
#9921 ok -
#9920 húú, nekem is! a francba. mindjárt megoldom, türelem! -
#9919 van egy kis gond ahogy rákattolok a boltban prism3d hibával kidob miért van ez? -
#9918 lehetne még egy kérésem persze ha nem baj -
#9917 köcce. mindjárt letölthetö szuszoka oldaláról. és igen, fülke és ez is ugyanolyan színü lesz.
kedvenc monsta a magnum. de tetszik még a scania topline és a volvo fh16 is. -
#9916 nagyon király!!! -
#9915 tényleg neked melyik a kedvenc monstrumod? -
#9914 ja és ha mondjuk le akarom festeni a fülkét akkor a spoilert is vele együtt fogja festeni? -
#9913 ezt már fel lehet tölteni a smarty-mods oldalra nem? -
#9912 a festés is nagyon zsir