52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#9911 vazzeh ez kurva jól nézki gratula -
na milyen? -
#9909 Először is le kell töltened hozzá a magyarosítást amit a bannerre kattintva megtalálsz, reg kódot én nem találtam de nekem is csak a demo volt meg és én szedtem hozzá cracket. Azt már nemtom honnan -
rinyavas #9908 JJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA és mér ha letöltöttem a dafot ami lentebb van azt, hogy tudom berakni a játékba????????????????????????????????????????????????????, -
#9907 Regisztrációs kódot???
-
rinyavas #9906 Sziasztok
Most töltöttem le a demó verziót HHHhhhhhhhhhhhhhhháááááááááááááááááátttttttttttttttt klehetne jobb is, de mindegy és csak anyit kérdezmék, hogy kódot nemtudtok hozzá??????????????????????????????????????????????????????, -
#9905 az jóóó -
#9904 nemtom. talán egy óra? -
#9903 kb mikora lesz kész? -
#9902 oké elég lesz, köcce. mindjárt el is kezdem csinálni. -
MBActros1848 #9901 Ahogy mondod, saját tapasztalatom szerint mind a 6 kerék külön felfüggesztésen van. -
#9900 Tudom bocsi. -
#9899 ja és nincs rajta spoiler most olyanok kellenek hogy eightmilse meg tudja csinálni(és jól lehesen látni a spoilert) -
#9898 dávid jó ez a magnum csak a kép kurva nagy -
#9897 ez a kép hogy tetszik??? -
#9896 király a scania longline!!!csak a lámpák világitás közbe rózsaszin kockák lesznek vagy mi nektek is? -
#9895 -
#9894 eightmiles ha kell még kép szólj -
#9893 Én mondtam! Leszedtem köszi. -
#9892 ja és bocsi a mindenkitöl a sok képért -
#9891 királyak a Magnumjaid!!!! -
#9890 ezt nézzétek meg
-
#9889 ezek a képek jók lesznek?
-
#9888 -
#9887 itt van még egy spoileres kép:
-
#9886 nagyon köszi eightmiles nem tul sok kép van róla de majd nézek -
#9885 én megcsinálom. és több kép nincs? -
#9884 persze ha nem nagy munka megcsinálni és ráér az illetö az nagyon jó lenne ha meg kreálná. -
#9883 Ha nem lenne nagy munka rá tudná valaki szerkeszteni a képen látható tetö spoilert a gamebe lévö magnumra?választ nagyon köszi.
-
horyadam #9882 http://oldstone.uw.hu/ innen le lehet tölteni a teljes verzióóóóót!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9881 Ja, pár(száz) hozzászólással ezelőtt valaki a scania longline-ra mondta, hogy ezt kellene megcsinálni. Van az:
http://truckstore.bulls-world.net/files/BlackBeauty.rar
-
#9880 Tééééleg? Én még nem próbáltam.
-
#9879 Profi .. Csak még ez is mászik egyhelyben .. -
#9878 Így igaz :)
-
Gerob #9877 Az ilyen póttal teljesen sík üveg lapokat szállítanak, és jól mondjátok, hogy a levegőben tartja ill. szórítja össze őket ilyen légrugós-karos-teleszkópos megoldás. Mondjukk az tuti, hogy egy ilyen pótban nagyon baromi finom felfüggesztés lehet, és nem is balkáni utakon járnak az ilyenekkel... -
#9876 Klasszak!! -
#9875 itt vannak még -
#9874 Aha, ott tapadókorongok cuppanak az üvegre és azok tartják, csak a vastag lapoknál nem előnyös mert félő h nagyobb rázkódásnál elengedik a korongok és mivel nincs semmi alul, ami tartaná, egyszerűen leesnek! hallotam ilyenről! ez biztonságosabb -
MBActros1848 #9873 De van másfajta is ott több kar szorítja össze a lapot lapokat és az tartja a levegőbe.
-
#9872 Szerintem ez szebb. Felénk is van még asszem 1 Db. sárga 280-as, a többit mind ilyenre festették. BKV meg nem szeretem.