52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • RenaultMagnum
    vazzeh ez kurva jól nézki gratula
  • eightmiles

na milyen?
  • Bandi 18
    Először is le kell töltened hozzá a magyarosítást amit a bannerre kattintva megtalálsz, reg kódot én nem találtam de nekem is csak a demo volt meg és én szedtem hozzá cracket. Azt már nemtom honnan
  • rinyavas
    JJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA és mér ha letöltöttem a dafot ami lentebb van azt, hogy tudom berakni a játékba????????????????????????????????????????????????????,
  • Bandi 18
    Regisztrációs kódot???
  • rinyavas
    Sziasztok

Most töltöttem le a demó verziót HHHhhhhhhhhhhhhhhháááááááááááááááááátttttttttttttttt klehetne jobb is, de mindegy és csak anyit kérdezmék, hogy kódot nemtudtok hozzá??????????????????????????????????????????????????????,
  • RenaultMagnum
    az jóóó
  • eightmiles
    nemtom. talán egy óra?
  • RenaultMagnum
    kb mikora lesz kész?
  • eightmiles
    oké elég lesz, köcce. mindjárt el is kezdem csinálni.
  • MBActros1848
    Ahogy mondod, saját tapasztalatom szerint mind a 6 kerék külön felfüggesztésen van.
  • CB Dávid 18
    Tudom bocsi.
  • RenaultMagnum
    ja és nincs rajta spoiler most olyanok kellenek hogy eightmilse meg tudja csinálni(és jól lehesen látni a spoilert)
  • RenaultMagnum
    dávid jó ez a magnum csak a kép kurva nagy
  • CB Dávid 18
    ez a kép hogy tetszik???
  • RenaultMagnum
    király a scania longline!!!csak a lámpák világitás közbe rózsaszin kockák lesznek vagy mi nektek is?
  • CB Dávid 18
  • RenaultMagnum
    eightmiles ha kell még kép szólj
  • CB Dávid 18
    Én mondtam! Leszedtem köszi.
  • RenaultMagnum
    ja és bocsi a mindenkitöl a sok képért
  • CB Dávid 18
    királyak a Magnumjaid!!!!
  • RenaultMagnum
    ezt nézzétek meg
  • RenaultMagnum
    ezek a képek jók lesznek?
  • RenaultMagnum
  • RenaultMagnum
    itt van még egy spoileres kép:
  • RenaultMagnum
    nagyon köszi eightmiles nem tul sok kép van róla de majd nézek
  • eightmiles
    én megcsinálom. és több kép nincs?
  • RenaultMagnum
    persze ha nem nagy munka megcsinálni és ráér az illetö az nagyon jó lenne ha meg kreálná.
  • RenaultMagnum
    Ha nem lenne nagy munka rá tudná valaki szerkeszteni a képen látható tetö spoilert a gamebe lévö magnumra?választ nagyon köszi.
  • horyadam
    http://oldstone.uw.hu/ innen le lehet tölteni a teljes verzióóóóót!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gumikacsa
    Ja, pár(száz) hozzászólással ezelőtt valaki a scania longline-ra mondta, hogy ezt kellene megcsinálni. Van az:
    http://truckstore.bulls-world.net/files/BlackBeauty.rar
  • gumikacsa
    Tééééleg? Én még nem próbáltam.
  • RaST
    Profi .. Csak még ez is mászik egyhelyben ..
  • RaST
    Így igaz :)

• Gerob
    Az ilyen póttal teljesen sík üveg lapokat szállítanak, és jól mondjátok, hogy a levegőben tartja ill. szórítja össze őket ilyen légrugós-karos-teleszkópos megoldás. Mondjukk az tuti, hogy egy ilyen pótban nagyon baromi finom felfüggesztés lehet, és nem is balkáni utakon járnak az ilyenekkel...
  • CB Dávid 18
    Klasszak!!
  • xmas
    itt vannak még
  • xmas
    Aha, ott tapadókorongok cuppanak az üvegre és azok tartják, csak a vastag lapoknál nem előnyös mert félő h nagyobb rázkódásnál elengedik a korongok és mivel nincs semmi alul, ami tartaná, egyszerűen leesnek! hallotam ilyenről! ez biztonságosabb
  • MBActros1848
    De van másfajta is ott több kar szorítja össze a lapot lapokat és az tartja a levegőbe.
  • gumikacsa
    Szerintem ez szebb. Felénk is van még asszem 1 Db. sárga 280-as, a többit mind ilyenre festették. BKV meg nem szeretem.