52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • RenaultMagnum
    kacsa gondolom te is a magnumot szereted szerinted jól nézki ez a magnum?
  • gumikacsa
    német fórumon találtam
  • RenaultMagnum
    egypk rast miért kell állandóan belém kötnöd amit irok vagy bármi más?????ird már meg nekem légyszi mert kiváncsi vagyok
  • RenaultMagnum
    na de hiába is magyarázok neked ugy se érted....
  • RenaultMagnum
    UGY HOGY MÉG EGYXER MONDOM NEM KELL MEGCSINÁLNI HA NEM AKARJA VAGY VALAMI MÁS OKBÓL EZ CSAK EGY KÉRDÉS VOLT HÁTHA VALAKI MEGKREÁLJA DE HA NEM AZ SE BAJ.
  • RenaultMagnum
    figyuz okostojás én egy szóval se mondtam hogy csinálják meg mert én azt mondtam csak jó lenne ha megcsinálná valaki de nem kötelezö ha nem akarják akkor nem csinálják meg nem eröltettem spoilert is szépen kértem és meg is csinálta eightmiles sziveségböl (gondolom)
  • RaST
    Persze. Itt mindenki a te kedvedre csinál mindent. Mindenki neked ugrál ..
  • RenaultMagnum
    ezeket asszem 3Ds MAX r.3.0 csinálták vagy mivel
  • RenaultMagnum
    még egy kép:
  • RenaultMagnum
    nah szóval ezt a magnumot nem akarja senkise elkésziteni?tudom nem létezik ilyen de akkor is jól nézki szivesen döngetnék vele :)
  • RenaultMagnum
    eightmiles mikor lehet letölteni a napellenzöt?
  • eightmiles
    héééé ;DDD
  • RaST
    Az enyém ?

LOL
  • gumikacsa
    Valahol olvastam, hogy vannak olyan kamionosok, akik egy befagyott tó jegén fuvaroznak. Hallottatok már ilyenről?
    Asszem ez a kép onnan való:
  • gumikacsa
    Hehe...
  • CB Dávid 18
    jóó a Premiumod!!
  • RenaultMagnum
    eightmiles kurva jó lett a napellenzöd!!
  • RaST
    Tényleg ..
    IFA Mikor lesz kész ?
  • gumikacsa
    eigtmiles, IFA konkurencia!!!!!:
  • RaST
  • RaST
    Készül a premium is:

• gumikacsa
    Na, ebből olyan változat kellene, hogy baromira kapaszkodnak a csáveszok a pót oldalába... mert 120 as tempónál biztos nem táncikálnának :))
  • gumikacsa
    renault magnum truck of the year 1991
  • soprano
    nagyon karaj!
  • eightmiles
    itt van rendesen:

peace
  • akyyy
  • soprano
    sorry elb*sztam
    Ez a jó kép....
  • soprano
    Ezt is most készítettem!
    Amúgy a rakétát a játékban találtam!

• eightmiles
    najó pöttyet sötét a kép, aki jobban meg akarja nézni, az mentse el és zoomoljon rá ;)

egyébként milyen?
  • akyyy
    lOL, de nagyon jó:D
  • soprano
    Most csináltam!
    Nem vagyok egy nagy BPP fan,de azért jó poén egy ilyen parádés trailert csinálni......
    (még fejlesztés alatt áll)
  • Gerob
    Srácok! Erről a fogyasztás-légellenállás dologba szerintem ne igazán menjünk bele, mert úgysem találunk rá megoldást!! Mondok egy példát a fogyasztásra! Gondoljatok bele, hogy egy 20 évvel ezelőtti vontató (ami nem a komfortjáról volt híres) mennyivel több gázolajat zabált, mint a mai csodák, viszont az nem egy elhanyagolható tény, hogy az akkori kamcsiknak a fülkéje nem volt 1 garzon lakás, mint a maiaké (gondoljatok a Rábára vagy a Volvo F12-esre, amelynek még akkoriban nem igazán volt elterjedve a magasított fülke változata).
    Röviden ennyi!
  • Gerob
    Király az ötelt!!!
    Tony amúgy légyszi küldd el priviben az MSN címed, mert elhagytam gép formázás közben.
  • akyyy
    ezen is látszik hogy az út sokkal szélesebb, minta játékban, ahol centizni kell hogy ne menjek nenki semminek...

főleg ha kormánnyal, belső nézetből játszok....
  • soprano
    Üdv mindenkinek!
    Lehet,hogy hülyének fogtok nézni,de arra gondoltam mi lenne ha egy kis "életet" vinnénk a játékba!? Ezt arra értem,hogy PÉLDÁUL,ha elmegyek egy telephelyre,akkor ott lehetnének várakozó kamionok,meg ilyen kis furgonok amik rohangálnak,targoncák,stb. és lehetne egy fajin kapu is amin mondjuk meenged minket valaki (ezt meg lehetne-e oldani úgy mint a pirosnál esetleg--csak azért,mert én nem értek a pályaszerkesztéshez ),akkor egy másik PÉLDA,ha esetleg elmegyünk egy bányaterületre,vagy valami ilyesféle helyre,akkor ott megpakolhatná a trailerünket egy markoló vagy valami és csak utána tudnánk elindulni,ezt még a sima rampás telephelyeken is lehetne alkalmazni......Szóval????????????
    ----> vállalkozó szellemű programozók és lelkes amatőrök figyelmébe <---- (én magam is az utóbbihoz tartozom )
  • RenaultMagnum
    eightmiles majd lécci szólj ha kész lesz
  • MBActros1848
    Igen mi is rről beszéltünk Magnummal, nem is arról van itt szó hogy nem jó az úgy, a légellenállásról inkább akkor érné meg jobban vitázni ha valaki közülünk látta volna már a fent emlitett vontatokról a szélcsatornás teszteket és eredményelet, de ennek kicsi a valószínűsége. Valamit semmi sem lehet tökéletes, mindenben komprumiszumokat kell kötni, így van ez a fülke tervezéssel is. A magnum tervezői a komfortra mentem inkább mint a légelenállásra, inkább beletettek egy 30-40 loval erősebb motort ami annyit fogyszt mint egy kisebb moci. A fülkét meg a sík padló miatt tették olyan magasra. Amúgy ránézésre meg nem igazán lehet sokmindent megállapítani egy autó légelenállásról pl.: opel kadett kinéznéd belőle hogy 0,3-as légelenállása van .
  • eightmiles
    én aszittem 1991-ben. vagy 93-ban.
    ja napellenzöt majd csinálok. gondoltam rá én is, mert nagyon teccik.
  • RenaultMagnum
    gerob ezeket már kitárgyaltam actrosal chaten pont ugyanerröl beszéltünk hogy a volvo és az iveco az egyetlen aminek nincs akkor légellenállása és jól mondod a scanianak és daf-nak meg man tga-nak is kurva nagy a légellenállása meg az uj merci actrosnak is elég nagy
  • Gerob
    Nah most figyusztok ha légellenállásról beszélünk, akkor a DAF XF Super Space Cabnak (mint ami a játékban is van), meg a Scania Toplinénak nincs baromi nagy légellenálása??? Csak ezeknél a típusoknál úgy tűnik, mintha nem lenne akkora a légellnállása, mint a Magnumnak, mert a Magnum fülkéje sokkal magasbbra van helyezve a konkurencia fülkéinél, ezért tűnik sokkal de sokkal magasbbnak. Meg ha esetleg meg tudjátok nézni a vontatók homlokfalait oldalról, akkor látjátok, hogy nincs köztük olyan nagyon nagy különbség (mondjuk a Volvonak van talán a legjobban megdöntve a szélvédője, meg az Iveco Stralisnak van nagyon megcsapatva a fülke tetője).

És Kacsa igazad van! Asszem 1990-ben lett még a "régi" Magnum az év kamionja.
    Bocsa a hosszért!