52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Gerob #11273 Az már régen rossz ha csúúúszik.... Max. hogy gördól a kerék nem?????
De amúgy meg mit lehet ezen érezni??? Azt kell érezni, hogy hol a segge kanyarban, hol a súlypontja, mennyit bír még a fék, hasonlók!!
Amúgy Rastot nem bántani, nagyon fasza gyerek, te pótkocsi...inkább nézesd meg a tengelyed!! -
kögel #11272 H*lyegyerek a nagyanyád p*nája!
KÖCCSÖG!!!!!!! -
Gerob #11271 Csecse!!
Jól néz ki a zöld lökhárító-oldalelem dologgal!!
Muti meg a képet a Révész Bálintnak, hátha az új kamcsijait már ilyen dekorral fogja megrendelni!!!! -
#11270 Új letöltés:
Scania 143 - Révész EuroTrans .. BY RaST ..
-
#11269 szevasztok!!!!!!! -
MBActros1848 #11268 Hozzánk is berakta -
#11267 :DDD -
Vlala #11266 azoktól a kérdésektől szokott ST és a moderator team a falra mászni :-) -
#11265 Egyertértek .. Ez a magnum mehetett volna inkább a kamionos topicba minthogy ide .. -
#11264 jobb fent kereső keress rá a megfelelő topicjára..;) de irdbe hogy cracnk-es oldal kéne, a chatbe -
#11263 de ehez van a kamionos topic nem? én azért járok ide ha van egy játékbeli kép....legyemn az kamion, trailer, pálya, vagy egy ikarus csuklós buszfőleg az utobbi kettő együtt:D -
#11262 igazad van, ez tényleg nem a Heroes fórum... :) -
#11261 Ez lenne a lényeg ?
H*lyegyerek .. LOL -
Szamee #11260 HI! Nagyon nagy kérésem lenne. tudom hogy ez nem a Heroes forum, de most nekem nagyon gyorsan kéne egy Crack a Heroes 4 kiegészítőjéhez. Bocsi de egyáltanlán nem jáccom ezzel, és nem is tom hogy mi a kiegészítő neve, de most kérték tőlem, és elég sürgős. Szal egy link is jó! Köszi!! -
#11259 :_ ) -
kögel #11258 Sziasztok!Állítólag már az új magnumban orvosolgatva vannak a fülke mozgásai!
Jobban lehet érezni hogy csúszik a kerék!Állítólag!! -
#11257 Ez a magnum marha jól nézki, és az se rossz amit írtak róla :D -
mentos-boy #11256 Truck Racing az EuroSporton! :) -
#11255 Lehet már láttátok de:
És a teszt a http://www.totalcar.hu-n.
De itt gyorsabb lesz :) -
#11254 a tartályos description fájljában van egy ilyen hasonló sor: access6:"wheelr5"
itt pl. wheelr5. az 5-öst írd át 0-ra, 1-re, vagy 2-re. (az access6-tal ne törődj, a tartályoson lehet, hogy más szám van). és az sem biztos, hogy nem 0,1,2-n van. de ezt az egyet tudom elképzelni.
peace
-
#11253 Nemtudom. Nekem tökéletesen müködik.. -
#11252 miért van az hogy ha rámegyek a tartályra és ki irja a prims 3d. pedig úgy vittem volna a mercivel. -
#11251 szevasztok -
Hapci666 #11250 Ha Arabusul. héberül, vagy hottentottául lett volna irva azt megértem
de ezt ??? -
mentos-boy #11249 én nem találtam, pedig még a nyelvi csomit is felraktam hozzá! :)
egyébként hol a rákban találtad ezt a borzasztóságot, és mi a manónak köll mailcím? de azért jó feladvány volt! :)
pedig egész jó kis oldal..sokminden van rajta, kár hogy dekódolhatatlan! -
Hapci666 #11248 Ha valaki ennek az oldalnak meg tudja fejteni az E-Mail cimét szoljon lécci valami koreai oldal -
#11247 Most jött el az az idő, hogy van időm, lehet skint kérni .. -
#11246 Waberer's-es Daf Xf .. Letölthető az oldanunkról ..
-
#11245 Horváthos Pót
-
#11244 A f*szt .. Letölthető már most -
#11243 Horváth Hungary .. Az délután, este folyamán letölthető ..
-
#11242 a rignroll topicba beszúrtam egy új E3 videó linkjét (legalábbis remélem hogy új...). -
#11241 Révész EuroTrans - Volvo FH12
-
kögel #11240 De sosem tudok vele beszélni! -
#11239 Ez már nem az én dolgom .. CSeNo-val kell elintézni az EU modot -
kögel #11238 Jólvan de hogy fizessek? -
#11237 Gyorsan. Fizetsz, és kapod .. -
#11236 Sziasztok!
A Z-Modellerbe lehet-e valahogy konvertálni ipari szabvány fileokat pl dxf v. dwg típusúakat? Esetleg az oda be importált modelleket valahogyan vektor fileokká alakítani és ezeket egy CAD programmal szerkeszteni. -
kögel #11235 Akkor hogyan todnék hozzá jutni?
Mert már küldtem a pttm team-nek és nem kaptam semmi visszajelzést! -
#11234 menjetek már msn-re vitázni, ha lehet, mert senkit nem érdekel. MEG FŐLEG NE KILYABÁLJATOK!!!!