52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Gerob #11313 Káááár, pedig lehetne ám borulásos balesetet csinlni...
Meg jobban is illene európához, télleg az USA-ban szerintetek nincs csatornafedlap az utakon, meg kátyú, meg ilyesmik, ilyeneket miért nem raknak bele a kamion szimekbe???? -
#11312 próbáltam, de túl sok poli, beszaggat... -
#11311 húú ez királyul nézki. mikor lehet leszedni?
-
#11310 Ez nagyon ütős:
-
#11309 Csinálnék én de most nincs semmi ötletem ..
Akinek van kérése, annak csinálok skint -
Gerob #11308 Árkot nem lehet az út mellé húzni, meg gazt bele, meg hasonlókat??
Vagy ezek már nagyon nehezen kivitelezhetőek? -
#11307 ez jó lesz!
egyébként kesenyi kérésére csinálom az új benzinkutat. majd azt is berakhatod a map-be, ha akarod -
#11306 Tök jó látni ezeket az európai stílusú mapokat!
Ha elkészülnek biztos nagy sikerük lesz!!
... és akkor majd szó szerint bejárhatjuk Tolnát-Baranyát -
kögel #11305 Sziasztok!Valaki megoszthatná velem hogy a map editort hogyan kell hsználni!
Mert én welég s*gg vagyok hozzá!Húgyhogy köszönöm! -
#11304 whá, még kátyú:DDD -
#11303 mikor? :))) -
#11302 Ez pedig LUDER mester készülő pályája + info (azt hiszem, ez mindent ütni fog....):
-
#11301 Én nagyon örülök neki, remélem hamarosan mi is élvezhetjük -
#11300 Szal nem bírtam magammal, újrakezdtem...(természetesen a fák már megint willódznak, de engem már nem érdekel, megy oszt kész.... -
-
#11298 HÁHÁ... Minek :P -
Gerob #11297 Zsííííír ez, csak szerintem adj neki sötétebb kéket meg élénkebb sárgát!! -
Gerob #11296 Hali!
1. megjegyzés: amikor képeket linkelsz be, akkor minden linket tegély új sorba,akkor nem egymás mellé kerülnek a képek.
2. megjegyzés: szerintem használd a másik SCANIA-t, annak nincs ilyen aláfutásgátló szerűség az alján. Mondjuk annak, meg lehet, hogy egy fokkal kicsit máshogy néz ki a hűtőrácsa. -
Gerob #11295 Vaze, azért kicsit LOL, mert Peterbilt 379-es a borítón, a játékban meg valami háború előtti gép...Szerintem olyan Big Mutha Trucker szerű kamion szimulátornak nem nevezhető dolog lesz et is. -
Gerob #11294 Igenis Témaindító Úr!!!
Pofámat befogom!!!!!!! -
#11293 szerintem egész jó. szép. Rast az ügyes. -
Farkas Péter #11292 Sziasztok!Mi a véleményetek eröl?Életem első munkája.A segítségeket köszönöm RAST-nak!!!!!!!!!!
Pepe
-
#11291 Gumikacsa, nincs kedved házijogot kérni a topicra:??:D -
kögel #11290 Te nemtudod hogy mit kellene csinálni a játékkal ha játszom és 3 perc után
kilép a játék!!
Mit kellene csinálni vele?? -
#11289 Sziaszto megyek festeni. -
#11288 Majd megoldom. -
kögel #11287 Ok!Annak nagyon örülnék!!Majd remélem hogy lelehet szedni! -
#11286 Köszi. Lehet hogy hétvégére kész is lesz. -
kögel #11285 Ez a scania nagyon szép! -
kögel #11284 HÉ FIUK!BOCSÁNATOT SZERETNÉK KÉRNI HOGY AZ ELŐBB OLYAN F*SZ VOLTAM!
úGYHOGY MÉGEGYSZER BOCS!!! -
#11283 Rast!!csinálj szép skineket a kamcsikhoz. -
#11282 Eh .. Én nyugodt vagyok .. -
#11281 Sziasztok!
Ezt a két kamiont készítgetem. A fehér Torpedo majdnem kész, a kék vas még erősen béta állapotban van. Van egy külön álló pótom is, de az elég benga.
Ha valaki tudna abban segíteni, hogy a kék Scaniaról hogyan lehet leszedni vagy átfesteni azt fehér valamit a lökhárító alatt, azt nagyon megköszönném. -
#11280 [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Blue Steel -
#11279 [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
White Torpedo -
#11278 Hehe:
Új game a láthatáron... (bár szerintem egy rakás kaka lesz...)
-
#11277 Ja az utolsó mondat nem csak RAST-nak szólt. -
#11276 HÓHÓHÓ nyugika és lazaság....gyerekek!!!!
RAST: nem akarok veled kötöszködni, de mikor elkezdtél fórumozni te is tettél be nem játék képeket.
Amúgy is nem fikázni a magnumot, mert...mert. Viszont ebből a hangnemből lehetne visszaveni.... -
MBActros1848 #11275 NYugi srácok! -
FiReBoY #11274 Remélemem kibanolnak...