52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Majd e-mailben tudom elküldeni meló után, mert nem az én képeim és nem akarom közzé tenni a szerzői jogok miatt. (Volt már miatta beszólás). E-mail címedet hol találom? -
Jó az, a lényeg, hogy ede legyen... -
Sajna, csak ez az egy kép maradt meg a többi eltűnt. Csak netről leszedett Rábás képeim vanak még. Meg ami ott áll mellette zöld Rába arról van még kép. -
Boree #32399 ezer kössz RoLD!a szabadúszóságommal és a bárhol vásárlásommal nincs semmi gond,én így játszok már régóta,de lehet hogy akkor ez a cheat segít,most suliba vagyok,de holnap megnézem,mert ma nemtudok játszani!!köszi! -
Szépes.
Esetleg volna még képed rába edéről? Érdekelne, ha van. -
Hali!
Kamion vásárláshoz fontos h szabaduszó legyél minimum ill a játék indításnál van egy olyan pont h bárhol vásárolhatsz azt ki kell pipálni. Ill jobb be írni azt a kodot amivel minden kamiont megvehetsz bárhol "cheat all" -
Boree #32396 bocsi mégegyszer,hátha meglátja valaki aki tud választ:
sziasztok! nem találtam faq-ban problémámra választ, problémám a következő volna: beraktam a lentebb említett fh12-es gabonás volvot a játékba showroom-ban látszik de a dealer-nél nincs benn a listában. Direkt elmentem dealerhez mert olvastam, hogy a játékban nem biztos, de a dealernél biztos benn lesz. kérnék segítséget tőletek, aki tud válaszoljon, mit tehetnék a probléma megoldásáért. Előre is köszönöm. Boree -
Szép skin, és szép Rába ;) Valahol mintha láttam volna ugyan ilyen , felniket a kamionra
-
Hali!
Eredeti:
PTTM-es:
Én csak a skineket csináltam, a többi nem az én művem.
Édesapám Rábája volt. -
Meg az angol. -
Hát igen:Aki a gép előtt szobrozik egész nap,annak nem megy a német. -
*nameschild
-
az attól függ van-e a kamionban ha igen akkor leggyakrabban nemschild mappában -
hkjhkjh212 #32385 Sziasztok!
A névtáblát melyik mappában találom?
Előren kösz.!
-
tetőre*(késővan nem tudok írniXD -
Frissitettem a vasam:a rács fölé 2 lámpa,a tetóre GPS-es követő,belső:
névtábla(anno by. Padlógáz,kösziXD),kéztörlő tekercs,meg a névtábla eltakar 2 mappát.a felnit még keresem.véleményeket:
-
Boree #32382 sziasztok! nem találtam faq-ban problémámra választ, problémám a következő volna: beraktam a lentebb említett fh12-es gabonás volvot a játékba showroom-ban látszik de a dealer-nél nincs benn a listában. Direkt elmentem dealerhez mert olvastam, hogy a játékban nem biztos, de a dealernél biztos benn lesz. kérnék segítséget tőletek, aki tud válaszoljon, mit tehetnék a probléma megoldásáért. Előre is köszönöm. Boree -
két*
-
eddig eljutottam,de nem tudom a kát kürt -öt külön-külön mozgatni:( -
Bodka12 #32379 Valaki tudna mondani olyan oldalt ahonnan le tudok tölteni kamionokat?Amik a F.A.Q-ban van onnan már mindegyiket letöltöttem. -
Modify/submesh/detach -
persze hogy benne van
nyiss meg minden elérhető szerkesztési módot, modifynél van talán -
ez a parancs Zmodeler-ben is benne van?ha igen akkor hol?én nem találom.köszi! -
Ez sem jo?:
-
CseNo #32372 Ennyit tudtam segíteni :( Az erősebb hazavazást nem tudom hogy meg lehet-e oldani egyáltalán. -
volfika #32371 Hello Norb!
Azt tudom,hogy hova kell bemásolni de nekem olyan kiegészitö kell ami nagyobb havas utat és erösebb havazást vagy mosoditani hogyan tudnám én magam???? -
hát amit felsoroltál, maximum 5perc, de lehet sokat mondtam.. -
De nektek ez menyi ideig tart rárakni?:felső lámpák,légfissitő a tetején,2 tábla,3 lámpa a hátuljára ami csak lukvercnél világit,gardine a belsejébe!menyi idő???nekem ugy 4 és fél ora volt(ezt a bonyolult skint még tegnapelőtt csináltam 10 perc alatt) -
Köszi. -
Ne skinezz
-
CseNo #32366 "Detach" paranccsal szét lehet választani a modell részeket... -
Nem is ilyen a Horváth Rudis traktor festés ..
-
egyszóval nem csináltál semmit szinte, csak plusz munkát :D -
Nemhéz nem basztatni?
-
biztos nehéz volt
-
Volvoscania scaniajának az alvázát raktam át,mert ennek egybevan az oldala a sárvédőkkel. -
milyen alvázcsere?
-
+ alvázcsere.
előtte:
utánna:
-
akkor nemsok időd lehetet x D -
Ma felvételi után unatkoztam...