52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • gepsys
    Majd e-mailben tudom elküldeni meló után, mert nem az én képeim és nem akarom közzé tenni a szerzői jogok miatt. (Volt már miatta beszólás). E-mail címedet hol találom?
  • gumikacsa
    Jó az, a lényeg, hogy ede legyen...
  • gepsys
    Sajna, csak ez az egy kép maradt meg a többi eltűnt. Csak netről leszedett Rábás képeim vanak még. Meg ami ott áll mellette zöld Rába arról van még kép.
  • Boree
    ezer kössz RoLD!a szabadúszóságommal és a bárhol vásárlásommal nincs semmi gond,én így játszok már régóta,de lehet hogy akkor ez a cheat segít,most suliba vagyok,de holnap megnézem,mert ma nemtudok játszani!!köszi!
  • gumikacsa
    Szépes.

Esetleg volna még képed rába edéről? Érdekelne, ha van.
  • RoLD
    Hali!
    Kamion vásárláshoz fontos h szabaduszó legyél minimum ill a játék indításnál van egy olyan pont h bárhol vásárolhatsz azt ki kell pipálni. Ill jobb be írni azt a kodot amivel minden kamiont megvehetsz bárhol "cheat all"
  • Boree
    bocsi mégegyszer,hátha meglátja valaki aki tud választ:
    sziasztok! nem találtam faq-ban problémámra választ, problémám a következő volna: beraktam a lentebb említett fh12-es gabonás volvot a játékba showroom-ban látszik de a dealer-nél nincs benn a listában. Direkt elmentem dealerhez mert olvastam, hogy a játékban nem biztos, de a dealernél biztos benn lesz. kérnék segítséget tőletek, aki tud válaszoljon, mit tehetnék a probléma megoldásáért. Előre is köszönöm. Boree
  • V43 1105
    Szép skin, és szép Rába ;) Valahol mintha láttam volna ugyan ilyen , felniket a kamionra
  • gepsys
    Hali!
    Eredeti:

PTTM-es:

Én csak a skineket csináltam, a többi nem az én művem.
    Édesapám Rábája volt.
  • Padlogáz
    Meg az angol.
  • Padlogáz
    Hát igen:Aki a gép előtt szobrozik egész nap,annak nem megy a német.
  • Cindas
    *nameschild
  • papi08
    az attól függ van-e a kamionban ha igen akkor leggyakrabban nemschild mappában
  • hkjhkjh212
    Sziasztok!

A névtáblát melyik mappában találom?

Előren kösz.!

• papi08
    tetőre*(késővan nem tudok írniXD
  • papi08
    Frissitettem a vasam:a rács fölé 2 lámpa,a tetóre GPS-es követő,belső:
    névtábla(anno by. Padlógáz,kösziXD),kéztörlő tekercs,meg a névtábla eltakar 2 mappát.a felnit még keresem.véleményeket:
  • Boree
    sziasztok! nem találtam faq-ban problémámra választ, problémám a következő volna: beraktam a lentebb említett fh12-es gabonás volvot a játékba showroom-ban látszik de a dealer-nél nincs benn a listában. Direkt elmentem dealerhez mert olvastam, hogy a játékban nem biztos, de a dealernél biztos benn lesz. kérnék segítséget tőletek, aki tud válaszoljon, mit tehetnék a probléma megoldásáért. Előre is köszönöm. Boree
  • papi08
    két*
  • papi08
    eddig eljutottam,de nem tudom a kát kürt -öt külön-külön mozgatni:(
  • Bodka12
    Valaki tudna mondani olyan oldalt ahonnan le tudok tölteni kamionokat?Amik a F.A.Q-ban van onnan már mindegyiket letöltöttem.
  • Padlogáz
    Modify/submesh/detach
  • allock #32376
    persze hogy benne van

nyiss meg minden elérhető szerkesztési módot, modifynél van talán
  • papi08
    ez a parancs Zmodeler-ben is benne van?ha igen akkor hol?én nem találom.köszi!
  • Padlogáz
    Ez sem jo?:
  • CseNo
    Ennyit tudtam segíteni :( Az erősebb hazavazást nem tudom hogy meg lehet-e oldani egyáltalán.
  • volfika
    Hello Norb!

Azt tudom,hogy hova kell bemásolni de nekem olyan kiegészitö kell ami nagyobb havas utat és erösebb havazást vagy mosoditani hogyan tudnám én magam????
  • VolvoScania
    hát amit felsoroltál, maximum 5perc, de lehet sokat mondtam..
  • Padlogáz
    De nektek ez menyi ideig tart rárakni?:felső lámpák,légfissitő a tetején,2 tábla,3 lámpa a hátuljára ami csak lukvercnél világit,gardine a belsejébe!menyi idő???nekem ugy 4 és fél ora volt(ezt a bonyolult skint még tegnapelőtt csináltam 10 perc alatt)
  • Padlogáz
    Köszi.
  • RaST
    Ne skinezz
  • CseNo
    "Detach" paranccsal szét lehet választani a modell részeket...
  • V43 1105
    Nem is ilyen a Horváth Rudis traktor festés ..
  • allock #32364
    egyszóval nem csináltál semmit szinte, csak plusz munkát :D
  • Padlogáz
    Nemhéz nem basztatni?
  • Cindas
    biztos nehéz volt
  • Padlogáz
    Volvoscania scaniajának az alvázát raktam át,mert ennek egybevan az oldala a sárvédőkkel.
  • Cindas
    milyen alvázcsere?
  • Padlogáz
    + alvázcsere.
    előtte:

utánna:
  • istenostora03
    akkor nemsok időd lehetet x D
  • Padlogáz
    Ma felvételi után unatkoztam...