52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Niceos -
És átkovertálni haulinbol két kamiont tudna e nekem valaki segíteni??? -
nincs mit -
kira!! 
-
értem köszi szépen -
ok de azért kösszi -
ez privi olajbogyó
-
Nagyon Fasza!! Tudnál küldeni linket ahonnan letölthetném ezt a Scaniát?előre is kösszi -
fasza! -
ápdéty
-
őőő asszem ott lehet hogy: bent vagy a cégnek a desc fájljába és van ott egy olyan sor az alján hogy: ico:"zabarts_food_ico.mat" és akkor azt a képet kell megkeresni a base.scs/materials/ui/company és ott vannak a cégek képei. -
Esetleg azt véletlen nemtudod még hogy hol lehet megnézni azt hogy meik cégnek mi a neve.
Úgyértem nekem az eu modban úgyvan hogy pl amerikai cég neve a zabarts.
De nekem a képe kivan csaerélve az auchan-éra vagy.
És hogy azok hol lehet megnázni? -
Értem köszi cindas -
R620 Royal Class
-
base.scs/defs/companies és ott kiválasztod a céget majd azon belül a "produce" sorba vannak a fuvarok. -
volfika #37145 fuvar_tutorial_by_CseNo.doc -
volfika #37144 uvar_tutorial_by_CseNo.zip -
Cseno te értessz ezekhez a fuvar dolgokhoz.
Hol lehet beállítani azt hogy meik cégnél milyen fuvarok legyenek? -
Cont nekem ami az eu modhoz vannnak pótok van ameikhez nincs fuvar.
Direkt van vagy csak nálam van ez a probléma?
Mert most h. gamoztam már 2.jára fagyott ki bratislava után. -
Tsaba01 #37141 holiday van mi?:D -
CseNo #37140 A hétvégén nem targoncázok, nem pakolok, nem komissiózok, itthon vagyok
-
Van az utak közepén egy piros pont ahol összecsatlakozik.
Kiválasztod az Item Peloptris vagy valami ilyesmi nemtom pontosan aztán rákattintol arra a piros pontra.
Ha jolcsináltad kijön egy ablak ahol az utat lehet kiválasztani.
Annak az alján van egy olyan hogy edit signal arra rámész bejön mégegy kis ablak aztán ott kitudod választani h. milyen táblát szeretnél lerakni az úthoz hová.
Aztán ha leraktad utánna rámész a movie items és tuod mozgatni a táblát ugyan úgy mintha egy model vagy bármi lenne.
Hát kb így tömöre ennnyi.
-
Nincs billencs munka. 
-
Vissza kéne olvasni.
-
Hello valaki tudna küldeni egy linket ahonnan letölthetném az euro truck modot?? előre is kösszi -
bocs, de leszedtem ezt a nyergest, de nem jó, ha rákattintok a nevére kilép... mi a baja? -
senki?? akkor ok -
Jah amúgy már az Új Stralis-t lemodellezték már??? -
Áh értem!! köszike
jah és a táblák holis vannak?? new item alatta models?? vagy a prefabs-ban?? -
Én már magamnak megcsináltam.Illetve nem végig csak 1 darad táblát raktam bele meg parkoló kamiont.
Map editorban elhelyezet a tábált aztán alul nem a mentésre mész hanem arra hogy felépít. elkezdi számolni a dockokat 107ig (nekem legalábbis addi számolta) aztán kiír valami storring route plans és végül kiírja h. saved.
Ha mindent jolcsináltál megmaradnak a fuvarok. -
Itt vannak a képek.
-
Igazad van daf. viszont van egy új kép a 4.0-ból ha akarjátok felteszeem. és peti mondta hogy tegyem fel a táblást-is. kiváncsirá hogy észreveszitek-e a régi(3.0X) és a 4.0XE tábláin a különbséget.. a képeket minnyár rakom. és az út hogy ilyen vörös ne izgasson titeket. nem csak ilyenlesz. Daf! és mégis hogyan rakjunk bele táblákat?? ahoz EDIT-elni kell a mapot és nemtok fuvart írni hozzá. Az út textúrája ETS-es lesz, úgyhogy No problemo. -
jééééééééééééééé:D -
:O cseno téged is lehet látni? -
Nekem bejött az eu 3.0 kéne bele több kresz tábla elözni tilos veszélyes útkanyarulat, stb stb és akkor ütne mindent.
Bocs a sok képért
-
CseNo #37125 Amerikában jártam
Végighajtottam a 66-os úton is.
-
Jha. az onnan van igen. de a 4.0XE-t kötve hiszem ha megtalálod valahol a textúráját.hihi. xD!!!! -
Micsoda??? -
PL. a 4.0XE-ben az út így fog kinézni csak fehér vonalakka.
Road
A fű így. de ezek csak tervek. lehet változtatjuk.
Grass
A sivatag amit kétlek de lehet hogy lessz. az pedig így.
Desert -
truckerfanrol tölthető.