52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Ez a kép az 1.részből van. -
FiReBoY #8829 E meg hogy va'? -
SZLÁJDER #8828
Az én kamionom. -
a 3dartpol oldaláról levették a Convoy linkjét!!!!!!!
ez jelenthet valamit.....ugyeee?
-
SZLÁJDER #8826 Elég laza a csávó!Látszik hogy nagy kamionos a srác.
-
SZLÁJDER #8825 A csávó volt az alapötlet egyik szereplője.
-
Vlala #8824 a kormány oldalán van váltókar, az lesz a világításkapcsoló? Ha jól veszem ki, ez olyan pofozgatós.
Árakat esetleg tudtok mondani ezekre a stuffokra? (már megint szakkifejezek, pedig tudok ám magyarul is!)
Régebben, még Sc4x4.-mániás időmben a joyomat akartam váltónak használni, nem igazán tetszett a rendszernek. -
Ha jól tudom, a rignrollt úgy készítik fel eleve, hogy támogatni fogja az act labs eme pedálsorát és váltóját.
Csak az actlabs oldalán ezt írják:
Sorry, item is discontinued. Ami ha jól sejtem annyi, hogy már nem lehet hozzájutni. -
Gerob #8822 Minden kamionszimet ilyen cuccokkal kéne árulni!!!!!
Amúgy ez a váltó nem pofozós, viszont kéne rá még csemegeként egy kapcsoló - így meglehetne felezni a sebesség fokozatokat!! -
FiReBoY #8821 Gyááá!
Végre valami ütős stuff!
-
Itt az idő elgondolkozni, mivel fogjuk csapatni a rignroll-t...
Mondjuk kéne egy jó pedál (3as), váltó (nem fel le pofozós, szerintem), meg egy kormány (ami nem csak 90 fokot fordul...)
Pedálsor:
Váltó:
Kormány:
-
-
#8812 -
ady92 #8817 Hi All! Vki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni ehhez a király játékhoz magyarosítás? Egy helyet találtam, csak az ATW törölte, így az sem volt jó. -
Akarom mondani T 2000-es. Kinetik T2T -
Még annyit hozzáfűznék, hogy előre tervezni akkor tudsz, ha már felvetted az elsőt, de csak 1-et lehet előre tervezni, és érdemes abból a városból, ahova mész, vagy nagyon a közeléből. Ha rákattintasz egy városra, akkor kiadja az ottani fuvarokat.
Ha jól emlékszem, a leggyorsabb vontató az F2000-es. -
Vlala #8814 anyááám, ez az oldal... egy aranybánya! már izzik a netkábelem... -
Vlala #8813 (itt nem is néztem, csak a kamionszimen)
Thx! -
FiReBoY #8812 Van.
PTTM Hungary -
Vlala #8811 Egy smerős kérdezte, van-e ehhez a gamehoz Renault Magnum. Nem tudtam neki válaszolni, legutoljára a HT2-ben láttam...
Van hozzá? -
Gerob #8810 Ismerős...ha nem is 20 órát, de olyan 12-t már én is nyomtam le fuvarba utasként! -
Gerob nálunk az a trüki,hogy mi nem 2X4órát vezetünk 1 nap hanem 16-ot,néha 20-at! A főnőkünket nem érdekli a tachográf ha gond van fizet! Azért nem kell irigyelni nem olyan jó ez! -
nekem rossz kormánnyal:) -
Én kormánnyal tolom, sajna nem fordul 1-1,5 kört, de így sem rossz! -
Gerob #8806 Én billentyűvel, mert nincs kormányom sajnos.
Meg ehhez ilyen nagy kormány kéne, ami fordul legalább 1-1,5 kört, mert úgy lenne valósághű szerintem. -
Köszi!
Közben kiderült, azért volt a zip mérete nagy, mert egyszer benne volt a bin-cue fájl, mellette meg ugynaz, csak rar formában. Nem tudom mire volt jó, de mostmár legalább meg van.
Már csak egy utolsó kérdés: kormányal nyomjátok, vagy billentyűvel? -
Sziasztok kéllégák! Iszonyat jó ez a PTTM ,nem tudjátok mikor jelenik meg a Ring'nRoll? -
adam khnight #8803 a jatek fasz nyomtam egy kis ideig 

-
Gerob #8802 Szevasz Vampyre!
Először is üdvözöllek itt a köreinkben!
1. kérdésedre a válasz: nyomd le játék közben az "N" gombot és megnyitja a laptopodat, itt lehet átváltani az alkalmazott, a magánvállalkozó és a főnök módok között is. Itt van egy teljes USA térkép is. Valamint van egy olyan menüpont, ahol az adott városban lévő fuvarok közül lehet válogatni, asszem Plan ez az angol elnevezése a játékban. Itt tudod összeszedni a fuvart, ami téged érdekel, de szerintem nem lehet hosszú távra tervezni, mert mindig csak az adott város fuvarjait látod, amelyikben éppen állsz.
Kamionok közül én a nem csőrösökre esküszök (COE-kre). Amúgy mind jó, ha van bennük egy penge motor+váltó+fék. Csak minél hosszabb a vontató annál nehezebben fordul, mert nagyobb a tengely távolság.
Amúgy én az európai kamionokra esküszök, elsősorban a SCANIA-ra.
Nah nagyjából egyenlőre ennyi, majd írok később vagy ha valaki megelőz, akkor nem írok.
Szevasz! Kellemes PTTM-ezezést!!! -
vampyre #8801 Sziasztok!
Nemrégiben fedeztem fel ezt a kis gyöngyszemet, mikoron a Neverwinter teljes befejezése után kétségbeesve láttam, hogy nincs semmilyen épkézláb játék a közelemben. Gondoltam elszórakozgatok kicsit, amíg nem lesz valami "értelmesebb", aztán így ragadtam. Nagyon baba kis játék ez! Főleg az "államokat átszelő" érzés tetszik. Ej, azok a csodás régi C64-es idők a The Great American Cross Country Road Race-el!!! Szóval bejött a kamionozás nagyon! (Jó kis country zenét is szerváltam, hogy még jobban meglegyen a feeling. De lehet felveszem a régi kockás inget + egy szakadt baseball satyit is :))))
Csak egy kis segítség kéne:
- ha átváltok "magánvállalkozásba", miként tudom megtervezni az útvonalamat? Kiírja valahol, hogy az adott járgánnyal kb. mennyi idő alatt érek oda egyhelyre? Lehet folytonosan tervezni (pl: XY cucc Washingtonból Floridába, aztán onnan AB cucc valahová...) napokra-hetekre előre? Melyik a legtudibb gép?
- ha továbblépek majd "tulajdonossá", akkor pontosan miket kell csinálni?
- Ha telepítem a magyar modot, a régi állás haszánlható, vagy elveszik?
- Ti is tapasztaltatok kemény akadásokat Chihuahuában?
- ha saját tervezésű skin-t szeretnék elhelyezni a gépemen, hogyan tudom megoldani, hogy pl. a tetőrészt egyként kezelje, ne megduplázott féloldalként, ha nagy képet szeretnék rátenni? Ue. motorháztetővel is. És milyen progikat ajánlotok hozzá? A DXTBmp megvan, szoktam is haszánlni, Photoshopot meg hivatásszerűen használom...
Asszem egyenlőre csak ennyi, de bármilyen tanácsot szívesen fogadok!
vampyre -
Lidl legyen már belőle, most nyilt, bár még nem voltam. de azt észre vettem hogy a penibe alig vannak:D tiszta profi let belőle....akkor mi lesz a profiból :S -
Fasza! -
Gerob #8798 Úgy érzem, hogy jóóó lesz - jóóóó lesz ez a Rig'n'roll, csak fejezzék már be a készítők!!!

-
Gerob #8797 Szevasz!
Ha akarsz magyarosítani a játékon, akkor felrakod mondjuk a 0.91-es magyarosítást. Mellé fel lehet rakni még 1.04-ig az összes gyári paccsot (ezt érdemes, mert sokat javít a játékon).
Ha pedig nem akarsz magyarosítani, akkor bármelyik peccset felteheted.
A paccsokat le tudod tölteni a pttm.uw.hu-ról. -
Elméletileg estére kiderül mit tartalmaz. Most megiramodott két féle is letöltésileg, egy 180, meg egy 280megás zip. Utána kéne annyi segítség még, hogy sorrendben hány patch van amit fel kell rá rakni, hogy aktuális állapotba kerüljön? -
Újként. Nem felülírod a régieket, hanem új mappában rakod be őket. Dea 98%-ához van readme, olvasd el.:) -
ha berakok 1 (vagy több) kamiont, akkor másikat lecserél, vagy újként kezeli a gamma öket? -
"olvastad" a d lemaradt ;) -
Az lesz az pedig. Már mint az iso sztem.:)
Mondjuk a 450megás bin-t azt nem tudom, mert nekem 147 mega.
-
úgy 140 mega körül van mindenestül.....