Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
vampyre #8801 Sziasztok!
Nemrégiben fedeztem fel ezt a kis gyöngyszemet, mikoron a Neverwinter teljes befejezése után kétségbeesve láttam, hogy nincs semmilyen épkézláb játék a közelemben. Gondoltam elszórakozgatok kicsit, amíg nem lesz valami "értelmesebb", aztán így ragadtam. Nagyon baba kis játék ez! Főleg az "államokat átszelő" érzés tetszik. Ej, azok a csodás régi C64-es idők a The Great American Cross Country Road Race-el!!! Szóval bejött a kamionozás nagyon! (Jó kis country zenét is szerváltam, hogy még jobban meglegyen a feeling. De lehet felveszem a régi kockás inget + egy szakadt baseball satyit is :))))
Csak egy kis segítség kéne:
- ha átváltok "magánvállalkozásba", miként tudom megtervezni az útvonalamat? Kiírja valahol, hogy az adott járgánnyal kb. mennyi idő alatt érek oda egyhelyre? Lehet folytonosan tervezni (pl: XY cucc Washingtonból Floridába, aztán onnan AB cucc valahová...) napokra-hetekre előre? Melyik a legtudibb gép?
- ha továbblépek majd "tulajdonossá", akkor pontosan miket kell csinálni?
- Ha telepítem a magyar modot, a régi állás haszánlható, vagy elveszik?
- Ti is tapasztaltatok kemény akadásokat Chihuahuában?
- ha saját tervezésű skin-t szeretnék elhelyezni a gépemen, hogyan tudom megoldani, hogy pl. a tetőrészt egyként kezelje, ne megduplázott féloldalként, ha nagy képet szeretnék rátenni? Ue. motorháztetővel is. És milyen progikat ajánlotok hozzá? A DXTBmp megvan, szoktam is haszánlni, Photoshopot meg hivatásszerűen használom...
Asszem egyenlőre csak ennyi, de bármilyen tanácsot szívesen fogadok!
vampyre