52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • CasselV
    Azért nem kell még temetni a játékot :D
  • vajo
    Közel 4 év komment nélkül...
    Így megy el az idő a trucksim atyja felett. :D
  • gumikacsa
    Nee, még ne.... ja, de. Azért minden ezzel kezdődött.... :D
  • CseNo
    zárható.
  • vajo
    R.I.P.
    (2004 - 2014)
  • CseNo
    Szerencséd hogy benéztem, madár sem jár erre.. a magyarítás csak az 1.04-essel megy!
  • Ronin04
    Üdv!!!
    Szeretném a segítségetek kérni.Fel teltepitetem a gamét,sajna hiba üzeneted dobott ki.FAQ-ban olvastam hogy pach-eljem , fel is tetem a 1.07-eset azzal indul de a magyarositás sajna igy nem müködik a 0.91eset tudtam letölteni azt telepitetem a telepitő által jelölt helyre még se indul a game .Tudna ez ügyben segiteni valaki ? Vagy frisebb magyarositás kéne esetleg bármi más bölcs ötlet . A segitségetek elöre is köszönöm ..
  • Carl Davies
    Honnan lehet letölteni kamionokat? És melyik mappában vannak benne?
  • aty96
  • aty96
  • aty96
    Rakok en is kepet a Scaniamrol... Latom ki van halva ez a topik!

• Frankee25
    Tudna valaki abban segíteni, hogy miért lép ki a programból windowsig, ha be szeretném tölteni a mentett dolgaimat? Újratelepítettem, kiszedtem az utólag bepakolt pótokat, vontatókat, hátha az zavar be, de semmi...
  • Carl Davies
    Helló! Csináltam egy céget, és vetem kamionokat. Az egyiket ki akartam cserélni az enyémmel, és a "tervezésnél ugye ott van, hogy "Csere".
    Arra rányomtam, ki is cserélte, csak éppen a táj elment,és a kamionnal sem bírtam menni. Vissza lehet csinálni, vagy csinálhatom újból a céget? :S
  • bullseye9
    Az orosz Playtruck-on nézz szét:
    http://playtruck.2bb.ru/viewforum.php?id=34
  • leho94
    létezik még valami oldal ahol igényesebb cuccokat találhatok?:D visszaolvasgattam de a linkek 95%-a már rég nem él, aztán iskolába laptopomon elszórakozgatnék megint ezzel :D
  • GioVaNNi ToMi
    A jelenlegi.. :)

• bigbrother 21
    Hali. Pályát szeretnék csinálni, be is jön az edit kóddal az üres pálya, de flefagy olyankor a gépem. Mi lehet a gond?
  • Szálguldó166
    Sziasztok van valakinek egy működő Patch-e? mert az enyém már nem üzemel.
    Előre is köszönöm.
  • daf xf
    Valaki tudna küldeni egy Zmodeller? Kedvet kaptam egy kicsit gamelni:)
  • Cindas
    refivel ;D
  • Ildikó18

Szép!
  • Ildikó18
    Sziasztok!
    Feltettem a game-t laptopra, de a krómozott részek a kamionokon feketék. Próbáltam már átállítani az opciókban, de akkor meg az alapszínek összekeverednek, és nagyon tükröződik az egész jármű. Esetleg valami ötlet, hogy mit csináljak?
  • Cindas
  • VolvoScania
    Jó lesz :D
  • Cindas
  • Frankee25
    Hi! Igen, elolvastam a mielőtt kérdezél kattints ide részt, van programom is a rajzolgatásra, de sose skineztem, és igazából tanácsra lenne szükségem.
    Meglévő vontatóra szeretnék sárga figyelmeztető jelzést tenni, de olyat, ami nem csak díszként van a tetőn, de működik is. Van egy pótkocsim, amin működik ha bekapcsolom a világítást, de az két különálló lámpabúra, viszont a lenti SCANIA-n olyan van, amilyet én is szeretnék rátenni. Hogyan fogjak hozzá?
    Másik "gondom", hogy nem találok olyan pótkocsit, amivel teherautókat tudok szállítani, amilyet a Qualitrans-Cargo Kft-nél is használnak.
    Névtáblát hogyan lehet az ablakba tenni?
    Segítene nekem valaki? Előre is köszönöm!
  • viktor130
    Úgylátszik nem nagyon
  • bakter985
    már ide se jár senki?
  • bakter985
    truckerfan.de
    ide hogy lehet reggelni,hogy mindent le lehessen tölteni,ne csak bizonyos dolgokat???
  • bakter985
    hááát,itt is jártam már :((((((
  • 94mike
    Katt regelős oldal,asszem itt van pttm-hez is cucc..
  • bakter985
    ez első 49 oldalt végig nyálaztam már több féle rákereséssel!!ezért fordultam hozzátok.
    de pl te milyen oldalakat használsz?
  • 94mike
    Van egy csomó letöltő oldal,ess nekik...nem gyöngén lehetsz éhes,ha még a pihenő idődbeis kamionozol...
  • bakter985
    igen mikor várnom kell....légyszi légyszi
  • 94mike
    A kamionba akarsz kamionozni?:D
  • bakter985
    de miért??,kamionban játszanék vele a nootbokon,esélytelen hogy valahova feltegyem.
    nem tudok készíteni,ha tudnék akkor nem itt könyörögnék....:(((((please
  • PttM Fa
    esélytelen :D
  • bakter985
    hi
    esetleg valakitől régi megunt truck-ját,pótját elkaphatom,leszek a "kuka" :)
  • bakter985
    lehet,de nem birok semmit letölteni,nem engedi :(
  • PttM Fa
    www.dutchpttmers.yourbb.nl

Vannak itt jó cuccok is. ;)