18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt a kamion fájlában birod.án is ott szoktam
Sziasztok!
Valahol fel tudok tuningolni (motor teljesítménye stb.) egy kamiont, hogy jobban tudjak vele sergetni (nem a játékba gondoltam, hanem egy netrõl letöltött kamiont, a mappákban, fájlokban)
Valahol fel tudok tuningolni (motor teljesítménye stb.) egy kamiont, hogy jobban tudjak vele sergetni (nem a játékba gondoltam, hanem egy netrõl letöltött kamiont, a mappákban, fájlokban)
tennék én is cak nem birom levenni améretet,mert még friss a gép és nem juttam odáig hogy szedjek le valamit amivel szerkeszteni birom a képet.
úgy látszik csak én teszek képet ebbe a topikba;DDD

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
wow, ezt láttam most, csakazért jöttem most be :))
#32804: 2008. feb. 17. 11:38

#32804: 2008. feb. 17. 11:38
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egy kis OFF: elmentem tetováltatni valami figurát a kezemre;DDDD

hello!tud valaki full havas pályát? Kösszi
milyen map nekem is megtudnátok adni nekem meg van a norvég
jaja most már igen, megcsináltam:D
örültem hogy tudtam segíteni.találtál vagyis láttál valahol is kerekes kamiont?olyat keresek.ha valaki tud akkor szóljon.
Okés kösz a tippet bakter985 :)
kb már a hetekben 20 -30 oldalt néztem át és valamiket úgy találgattam :) kamionból sokat .
Pótkocsikkal vagyok úgy hogy át kell festenem mert nem tetszik. Van 1 egyedi kamionom meg hozzá egyedi pótot csak csináltam 1-et ne unatkozzak közbe :)
kb már a hetekben 20 -30 oldalt néztem át és valamiket úgy találgattam :) kamionból sokat .
Pótkocsikkal vagyok úgy hogy át kell festenem mert nem tetszik. Van 1 egyedi kamionom meg hozzá egyedi pótot csak csináltam 1-et ne unatkozzak közbe :)
http://playtrucksims.ru/
csemegézz ezekbõl.
szeddj le pár mapot itt van és azokból is szedhetsz ki kocsikat.csak annyira kell feltenni hogy ki szedd,és aztán ha nem tetszik mehet a kukába
csemegézz ezekbõl.
szeddj le pár mapot itt van és azokból is szedhetsz ki kocsikat.csak annyira kell feltenni hogy ki szedd,és aztán ha nem tetszik mehet a kukába
Üdv!
Valaki tudna egy jó MAP -ot adni!
+ aki tudna jó pótkocsikat az küldjön linket!
Elõre is köszöntem!
Valaki tudna egy jó MAP -ot adni!
+ aki tudna jó pótkocsikat az küldjön linket!
Elõre is köszöntem!
esetleg valaki valamere látot,ahonnan tudnék leszedni????esetleg neked valami amit már nem használsz?laptopon játszanék a kamionba.és ahhoz szedek pár dolgot össze.
hali.nincs néztem.valakinek kis kerekes kamion?????csinálna nekem vki?please
Szia!
Nézz körül ezen az oldalon:
http://playtrucksims.ru/viewforum.php?id=34
Sok jó dolgot találsz!
Nézz körül ezen az oldalon:
http://playtrucksims.ru/viewforum.php?id=34
Sok jó dolgot találsz!
Szép.
hi!esetleg valami olyan modell amit nem használsz már aztat átadnád?vagy esetleg kihez kell fordulni ha nem tudok csinálni?nem akarok sok extrát,csak kis kerekes autot.köszi
Sziasztok, kérhetnék webcímet ahol találnék kiegészítõket nagy választékkal? megköszönném!
Jobb DAF modellel..<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii> Köszi Tónyóóó <#vigyor>#vigyor>

<#eljen>#eljen> de az új R-esen amit Cindas csinált is pofásan állna! Egy kép az eredetirõl: ITT található
Hivatás az Életért!
black ambernek készült de nem az lesz mert nincs jó képem a festésrõl:S:D...
úúúú Cindas ez kurvajó (Y) <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
ezért is keresem,mivel nekem nem sikerült:(segítenél?nosztalgia hangulatom van.elkezdtem ismét összerakni a játékot.mivel annó is európai pótokal mentem.
Nem tudok arról hogy valaha is lett volna kiskerekû gépem pttm-be, és ha jól emlékszem pttm be csak akkor kapsz kiskereket, ha átkonvertálod magadnak :) ami nem egy egyszerû mutatvány.:):S
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
valakinek low deck autója volt?/van?
Az igaz de minek szenvedjek, ha nem kerül játékbaxD(aminek az az oka hogy lustavagyok mint a dög): DDD
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"