Hellforces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
ÁÁ kibaszott béna vagyok a gameben mire megtalálom merre kel menni apám.
Az elsõ pályát sem tudtam még átvinni mert nemtudom merre kell menni oda ahova szeretnék oda meg nem lehet ugrani 😞

Egy pozitivum a gameben az a hõeffekt a tûz körül.

Next PC upgrade: 2022

ChevyG
kipróbáltam. háááát....
SNAKE01
Azt írja hogy hibát észlelt a hell.exe-fájlban!!!!pedig már töltöttem le másikat de akkor sem jó!!!

Glpetyus
nm :o)

Köszike <#vigyor2>
Glpetyus

A "gép" megmondta kódot az ajtóhoz = 789

Egyébként van ott egy üvegfal ami egy ajtó... (kicsit el van dugva a kártyaolvasó) emögött egy király fegyvert találsz. 😊
A kód ehhez = 666
(Ez volt az elsõ amit beütöttem,és bejött <#idiota> )
Azt a fegyvert ne hagyd ott !!

Ott tartok ahol egy teremben üvegcsövekben vannak a klónok (9db), a másikban egy számítógép van és 1 db klón, leöltem mindenkit, beszélgettem a számíógéppel de semmi. Merre tovább???
Glpetyus
Hol akadtál el ?

Hi

Van esetleg végigjátszás a játékról?
Még mindíg küzdök az egyik pályán.
:-(
Törölt felhasználó
Én segítenék,de nem tudok😞
Nekem megy rendesen,nem ír ki hibát.Milyen hibát ír ki amúgy?
SNAKE01
Valaki segítsen már!!!Valaki!!!!!!<#szomoru1><#sir><#sir><#sir>

SNAKE01
Valaki lécci segítsen!!!!!!!!!!!!<#buck><#sir>

SNAKE01
hi!!!!Valaki tudna segíteni?miért van hogy elindítom a játékot és mikor betölt a menübe kidob és azt írja hogy hibát észlelt!!!!!Valaki légyszi segítsen!!<#szomoru1>

Glpetyus
Egyébként a véleményem a gémrõl határozottan javult,mióta a futuriszitkus környezetbe kerültem...<#eljen>
A plazma fegyver egész kellemes darab.

Glpetyus
Van vmi sounds mappa,abban van egy "heroes voice" (vagy ilyesmi) mappa...
Megnyitod,ott vannak ezek az OGG formátumok.
Bocs,hogy nem megy pontosabban,de most nem tom megnézni,mert nem otthon vok.

Törölt felhasználó
Hogy kell a hangot kivenni?Megörülök tõle.
Sziasztok!

Segítség kellene mert elakadtam.
Ott tartok ahol egy teremben üvegcsövekben vannak a klónok (9db), a másikban egy számítógép van és 1 db klón, leöltem mindenkit, beszélgettem a számíógéppel de semmi. Merre tovább???

üdv
Janó
Törölt felhasználó
Hali!

Az ugrás hangot hogy tudom kitörölni?Mert az kb olyan mint mikor valakinek szorulása van.
Glpetyus
Nincs húzva semmim,de thx...

Nalam is volt egyszer, hogy lement 1-2FPS-re.Azt mondjak, hogy ez akkor kovetkezik be, ha huzzva van a prociHa neked huzva van allitsd vissza alapra.Az enyem huzva van, de en nem allitottam vissza, mert a masodik visszatoltesnel mar jo volt.Probald ki.
Glpetyus
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh....kipróbáltam a gémet.. :/
Hát a játékmenetrõl sokmindent írni nem lehet,a hagyományos agyatlan FPS....az elején a zombis rész szar és unalmas is. A katonák (vagy mik ?) megjelenésével kicsit jobb lesz a játék.
A grafika : sztem nagyon szép.Van benne mindne ami kell.
Hangok : okádék.....én a "hõsünk" ugrás,illetve fájdalom hangját rögtön kitöröltem a [email protected]örnyû volt. a fegyverek hangja is gyenge....tompa,vagy minek nevezzem...sz@r röviden :/
Gépigény : Na ez érdekes pont,mert nem vészes,de nálam volt egy pálya (a 3.,a parkos) ahol 1 (EGY !) FPS-em volt !! <#wilting>
Állitgattam mindent,de semmi....ez vmi bug. Csak akkor lett jó,mikor kikapcsoltam a hardweres gyorsítást....ellenben akkor meg tele volt textúra hibákkal. Érdekes,hogy késöbb volt egy pálya,ahol minden oké volt,de mentettem,kiléptem,majd amikor legközelebb beindítottam = SWAP-olt,akadt...játszhatatlanúl :I
Erre ha tudja vki a megoldást,az király lenne....
Összeségében én csak 2 dolog miatt erõltetem a gémt = a grafika miatt,és mert most Fps hiányom van.
De komolyan mondom több értelme van régebbi gémeket végigtolni mégegyszer...
<#wilting>

Csibe001
Ezt a game-t nagyon-nagyon elszúrták sztem.Nem lenne olyan rossz még így se ha a mozgások jók lennének benne + nemcsak a "mindenképpen látható" helyeken lenne szép a textúra...
Nálam még sokat is tölt mondjuk. Meg azért az ember picit többet várna el manapság,mert ha ez horror akkor a silent hill sorozat nem tudom mi... Ebben még nem volt olyan érzésem, hogy mindjárt be**arok. 😛 De még csak meg se ilyedtem. 😊
Kár volt ennyire elszúrni. 😞

ChevyG
csak screenshotokat láttam, nem próbáltam a játékot, de valahogy érzem , hogy igazad van. nem véletlen hogy ez csak a 84ik hozzászólás ebben a topikban. persze nem mindig, de álltalában lehet vonatkoztatni a hozzászólások számából a játék "minõségére".
Sgtfathi
Jo kis game lehetett volna ebböl! A grafika adott volt (Shaderek;Soft-shadow sok-sok nyalánkság..)De a játék eleje-közepe felé rájöszz milyen silány,és ötlethiányos.Csak jönnek az ellenek mint a birkák és ennyi.Aki azt mondja nem igy van az magának hazudik!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Törölt felhasználó
Én ma kezdek majd neki.Remélem jó lesz,mert én is szeretem a horror fps-eket.Sajna elég kevés van belõlük😞
Megoldódott a dolog,a játék megy rendesen.Illetve menne,ha nem töröltem volna pár perc un. "játék" után.A rengeteg negatívum mellett a zombicsaj térdrogyasztós táncikája ráadásul még röhejes is.Elképzelem,mikor egy parabellum elõl,ilyen mozgással tér ki valaki:-)
Nos a szaggatási probmléma (1-2 FPS) nálam is jelentkezett. Megtaláltam az okát: miután a procim buszsebességét visszavettem gyári értékre (AMD 3000+, 200@240), azóta tökéletesen fut a játék.
Üdv.: Medvecsapda
gameplusz
Inkább Doom-féle...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ez a játék Painkiller féle hentelõs cucc ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Na szóval:feltettem a játékot,az alap konfig beállításokkal-gondolom valami autodetect-elindítottam,és iszonyúan szaggatott.Kicsit próbálkoztam a konfig exe-t állítgatni,ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást,akkor teljesen zsír a sebesség,60-70 fps médiumban.Feltettem mindent max-ra,8x anizó 4x ssa,és a hardveres gyorsítás kikapcsolva:így megy szépen a gém,de bizonyos helyeken kimaradnak a texturák,a Bump mappingot pedig minden egyes beállításnál automatikusan kikapcsolja.Ha mindent felhúzok,akkor a Light maps betöltésénél kilép a játék.Ami még érdekes lehet:amikor a játék szaggatott mint állat,a Benchnark akkor is min.60 fps-el lement.
Nem tudom,mi lehet a gond,de a gém már nem is érdekel annyira,mint inkább a probléma maga.(ASUS A7N8X-X,XP2600+(1.97GHz@2,1GHz)Inno3D6600GT,1GB RAM)Az összes többi játék(FC,BF2,NFSU2,Area51,HL2,...)mind megy ugyanezzel a driverrel(77.72),ugyanezzel a konfiggal.
Hogy ne érje szó az nVidia házának elejét,feltettem a másik gépre is(AsrockK7S8X,XP2200+(1,9GHz)Sapphire ATI 9600Pro Ultimate Edition,768MB RAM)A jelenség ugyanaz.(A szaggatás alatt kb. 2fps-t értek!)
Lehet,hogy a játékkal van gond?
Maxtreme
61.77_win2kxp_international.exe
Ez van a cd-n. Ez fel sem menne nálam 😄 Nem ismerné a kártyám.

Maxtreme
HA fent van a DirectX 9.0c-d akkor minek? Ha nincs akkor rakd. Drivert nem raktam, és a codeket sem.

Köszi.Van az egyik lemezen egy driver,egy win kodek,meg a directx.Ezeket is felraktad?
Maxtreme
Lehet valami belül is, de az nem sok.

Maxtreme

Glpetyus
Csak játékon kívûl lehet állítani ?
(azt kurvára utálom...)

Maxtreme
ÁÁÁ no comment..<#idiota>

Maxtreme

Tudnál feltenni egy képet a konfig.exe beállításairól?
NeoMaN
lol
jó magas szinten 3d-zhecccc..
:ÐÐÐÐ

wedge31
Nekem tetszik a hl2-öt simán veri/szerintem!!!/bár én kimondotan bírom a horror fps-eket.Ez a zombi téma meg örök kérdés a valosághoz az áll a legközelebb,hogy totál hülyén tántorog feléd nem pedig az hogy beszaltozik egy doboz mögé.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

CalebJoe
Végre egy normális ember igazad van!
Minek veszekedtek? Teljesen felesleges, mindenkinek lehet saját véleménye, attól még nem kell a másikat szidni. Az én véleményem az, hogy kegyetlen szar játék, de ettöl még valakinek tetszhet. Tartsuk tiszteletben más véleményét.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

CalebJoe
Te vagy a sötét! Én már egy ideje foglalkozok 3D grafikával tudom mit beszélek ha telepakolod árnyékkal eltûnnek a textúra hibák és a gépigény meg megnõ.
Nem istenitem ezt a játékot de a Doom 3 se egy nagy dúrranás volt, a legszebb FPS akkor is a Half-Life 2 meg a Far Cry eddig.
Istencsászár
LOOl mer a doom3 alapból sötét te sötét ember😄 mittakarjanak díszkivilágitás kell neked egy horror játékba, hl2 szép texturái a shéderek igen szépek ez tény de a texturák😄 hl1 szintûek kb

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát azért ennél klasszisokkal jobb az Area 51.De ez hogy ugy mondjam,magánvélemény.Kinek mi tetszik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Simán.Rádión komunikáljanak is ilyen hörr,görr,nyekk stilusban.És hivjanak légicsapást ha baj van...<#buck>
Na de nem azért mondtam,hanem pl. a Doom 3-ban még a zombiknak is volt valami Zombi szintû értelme.Nem is tudom,egyszerûen jobban jött le az egész mint itt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nah area51 kalap szar az is mint ez a hellforces
Maxtreme
Nem, csak zombikon kívül vannak bent emberek is 😊
Dettó ugyanolyan sík hülyék 😄

ChevyG
jo kis "hentes vagyok, darabolok" -játék! 1 próbát megér!