Hellforces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ pályát sem tudtam még átvinni mert nemtudom merre kell menni oda ahova szeretnék oda meg nem lehet ugrani 😞
Egy pozitivum a gameben az a hõeffekt a tûz körül.
Next PC upgrade: 2022
A "gép" megmondta kódot az ajtóhoz = 789
Egyébként van ott egy üvegfal ami egy ajtó... (kicsit el van dugva a kártyaolvasó) emögött egy király fegyvert találsz. 😊
A kód ehhez = 666
(Ez volt az elsõ amit beütöttem,és bejött <#idiota>#idiota> )
Azt a fegyvert ne hagyd ott !!
Van esetleg végigjátszás a játékról?
Még mindíg küzdök az egyik pályán.
:-(
Nekem megy rendesen,nem ír ki hibát.Milyen hibát ír ki amúgy?
A plazma fegyver egész kellemes darab.
Megnyitod,ott vannak ezek az OGG formátumok.
Bocs,hogy nem megy pontosabban,de most nem tom megnézni,mert nem otthon vok.
Segítség kellene mert elakadtam.
Ott tartok ahol egy teremben üvegcsövekben vannak a klónok (9db), a másikban egy számítógép van és 1 db klón, leöltem mindenkit, beszélgettem a számíógéppel de semmi. Merre tovább???
üdv
Janó
Az ugrás hangot hogy tudom kitörölni?Mert az kb olyan mint mikor valakinek szorulása van.
Hát a játékmenetrõl sokmindent írni nem lehet,a hagyományos agyatlan FPS....az elején a zombis rész szar és unalmas is. A katonák (vagy mik ?) megjelenésével kicsit jobb lesz a játék.
A grafika : sztem nagyon szép.Van benne mindne ami kell.
Hangok : okádék.....én a "hõsünk" ugrás,illetve fájdalom hangját rögtön kitöröltem a [email protected]örnyû volt. a fegyverek hangja is gyenge....tompa,vagy minek nevezzem...sz@r röviden :/
Gépigény : Na ez érdekes pont,mert nem vészes,de nálam volt egy pálya (a 3.,a parkos) ahol 1 (EGY !) FPS-em volt !! <#wilting>#wilting>
Állitgattam mindent,de semmi....ez vmi bug. Csak akkor lett jó,mikor kikapcsoltam a hardweres gyorsítást....ellenben akkor meg tele volt textúra hibákkal. Érdekes,hogy késöbb volt egy pálya,ahol minden oké volt,de mentettem,kiléptem,majd amikor legközelebb beindítottam = SWAP-olt,akadt...játszhatatlanúl :I
Erre ha tudja vki a megoldást,az király lenne....
Összeségében én csak 2 dolog miatt erõltetem a gémt = a grafika miatt,és mert most Fps hiányom van.
De komolyan mondom több értelme van régebbi gémeket végigtolni mégegyszer...
<#wilting>#wilting>
Nálam még sokat is tölt mondjuk. Meg azért az ember picit többet várna el manapság,mert ha ez horror akkor a silent hill sorozat nem tudom mi... Ebben még nem volt olyan érzésem, hogy mindjárt be**arok. 😛 De még csak meg se ilyedtem. 😊
Kár volt ennyire elszúrni. 😞
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Üdv.: Medvecsapda
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Nem tudom,mi lehet a gond,de a gém már nem is érdekel annyira,mint inkább a probléma maga.(ASUS A7N8X-X,XP2600+(1.97GHz@2,1GHz)Inno3D6600GT,1GB RAM)Az összes többi játék(FC,BF2,NFSU2,Area51,HL2,...)mind megy ugyanezzel a driverrel(77.72),ugyanezzel a konfiggal.
Hogy ne érje szó az nVidia házának elejét,feltettem a másik gépre is(AsrockK7S8X,XP2200+(1,9GHz)Sapphire ATI 9600Pro Ultimate Edition,768MB RAM)A jelenség ugyanaz.(A szaggatás alatt kb. 2fps-t értek!)
Lehet,hogy a játékkal van gond?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Nem istenitem ezt a játékot de a Doom 3 se egy nagy dúrranás volt, a legszebb FPS akkor is a Half-Life 2 meg a Far Cry eddig.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na de nem azért mondtam,hanem pl. a Doom 3-ban még a zombiknak is volt valami Zombi szintû értelme.Nem is tudom,egyszerûen jobban jött le az egész mint itt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.