Hellforces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grebber: Le tudnád írni azokat a pontokat, ahol Te elakadtál( és még emlékszel rá)?
Le tudnád jobban írni merre van az a lejárat?
Most nincs elõttem a játék,igy nem tudom mire gondolsz,de remélem megtalálom.
Next PC upgrade: 2022
Ott akadtam el ,mikor kijutok a templomból.
este van és a lézeres fegyverek lõnek rám mindenhonnan.
Találtam valami ajtót,de nem nyílik.
Van ilyen hangár szerûség is,de oda se tudok bejutni.
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
...Ha sokszor és gyorsan nyomjuk az ugrás gombot, akkor fel lehet jutni a balra fent levõ réshez! Köszi a segítséget ill a szándékot! :-))
Hali!
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Köszi!
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Elakadtam a játékban.Tudnátok segíteni?
Ott tartok,hogy valami teleporter vagy mi a szösz elvitt egy olyan helyre ahol minden le van omolva és elzárja az utat a továbbhaladástól.
Le kellett kûzdenem egy rakétavetõs és egy kalasnyikovos palit.
Nem tudok felmászni a törmelékekre.
Hogyan kell tövább jutni.Ez közvetlen az egyik pálya elején van.
Ja és amiket fel lehetet venni pl Fénykard, Sherlock Holmes pipája azok csak poénok voltak vagy mi?
Jó sok meztlen nõs kép volt a vége felé :D
Sehol senki mindenkit kinyirtam de össze vissza dobálnak a teleportok vagy mik.
Mit kell csinálni itt?
De van egy olyan rész is ezen a pályán amikor lemész egy lépcsõn és lognak kampon disznok és az ajtó mögött zombik vannak becsukva.
Ott vagyok amikor valami katonai bázison vagyok vannak félkör alakú épüleek meg egy garázs ami kirobban és benne harc dúl + egy katonai hummer van.
Na innen nem tudok semerre jutni mindenki halott de ötleem sincs merre kéne menni.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de nem világos miért van az hogy amikor elkezdek játszani akkor elsõtétül a kép..!
Forognom kell mint a kurva a ritiküllel hogy legyen újra textura...!:((
mi a teendõ....?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Elakadtam.Most egy számitógépnél vagyok,ahol valami kódo kell,amik ilyen rajzok.de foglalmam sincs mit kell beütni.HELP!!!
Találtam benne még két dolgot ami jó mindjárt berakom a képeket.:D
Mert nem tudom a belépéshez szükséges kodot és továbbmentem.
Azon a részen vagyok ahol van valami Disco szerûség megy a zene elõtte két õr vagy mi, felvettem egy magnót de nemtudom merre kell menni.
Háztetõkön már mindenhol voltam ahol csak lehetett de nem tudom mit kell csinálni.Valaki tud segíteni?
Elakadtam a gameben!
Azon a pályán tartok ahol egy csomo lézerírányzékos géppuska véd egy bázist!
Kinyírtam mindenkit az összes géppityut leszedtem!
Merre tovább????
Elõre is köszi !
Üdv
Pityesz
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.