206
Hellforces
-
#166 Megérkeztem:). Abban az épületben, ahol most vagy, találnod kellett egy liftkártyát. Ha megvan, akkor menj vissza a pálya elejére, oda ahol a szögesdrót van. A jobb oldalon van egy ajtó (még nem jártál itt?). A legutolsó szobában van három fura piros "ajtó" és jobb oldalt a falon a kártyaolvasó. -
#165 Zombival már rég találkoztam, én még csak ott tartok (vagyis kb. egy pályával azon túl), ahol Te előzöleg elakadtál(#157).Messze járok? Mászom tovább, majd jelentkezem:). -
#164 Akkor segítek:)). Már azthittem egyedül maradtam.
Fordulj meg és menj vissza az előző szobába. Mindkét oldalon vannak nyílások, ahová csak kuszva tudsz bemenni. (Mindegyikben van valami hasznos.) Nekünk az kell amelyik úgy néz ki, mintha nem lehetne bemenni. Menj fel a melette lévő bejárat lépcsőjén, majd ugorj át. Sok sikert. -
milszab #163 Igen még mindig itt vagyok elakadva! Nem is próbálkoztam vele azóta mert passz! -
#162 Én elakadtam.
Ott vagyok ahol lemegyek a kártyával egy lépcsőn.
van egy két cellás börtön ,benne 2 zombival.
De semmi több...
Felmegyek vissza,de nem találok kiutat.van egy olyan szerver szoba szerűség ahol nem nyílik ki az ajtó teljesen.
Talán oda kéne bejutnom? -
#161 Már senki sem játszik vele? Mi lesz ha elakadok? -
#160 Ha még mindig itt vagy elakadva, szólj! -
milszab #159 -
milszab #158 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni, mert elakadtam egy helyen! Bementem egy ilyen épületbe, amit sok katona védett és valami ásatás szerűség van! Kinyírtam mindenkit és egyszerüen nem tudom hogyan tovább! Egy ilyen nagy golyó vagy mi van a falba aztán kész! Help! Köszi! -
#157 Szia!
Holnap rakok be képet,de hátha tudsz addig is segíteni.
Szóval...
Én nem láttam ott lépcsőfokot.
Viszont sínek vannak amik vezetnek valahova ,de oda nem lehet bemenni.
Haverom már nem nagyon emlékszik rá,de azt mondja majd kitörik az ajtót,de nekem semmi ilyen nem volt.
csak rohangálok,a lézeres psukák meg lőnek rám.
vagy egy terepjáró is,próbáltam alébújni,de az sem segített.
HELPP!!!! -
#156 Ott vagyok ahol megkapom lézerfegyvert. Van ott egy relytett rész, amit egy forgó ventillátor zár el. Hogyan lehet oda bejutni? -
#155 Megvan. -
#154 Azthiszem most fogom megszívni. Egy fura teremben vagyok, ahol a semmiből jönnek elő az emberek rakétavetővel. Van valami taktika? Mit kell elérni vagy csak ki kell tartani valameddig? -
#153 Akkor nem csak én szenvedek:)).
Grebber: Le tudnád írni azokat a pontokat, ahol Te elakadtál( és még emlékszel rá)? -
#152 Igen,én még próbálom végigvinni. -
#151 Van ott egy sín ,ami valahova vezet,de nem tudok bemenni.
Le tudnád jobban írni merre van az a lejárat?
-
#150 Játszik még vele valaki? -
#149 Hm.
Most nincs előttem a játék,igy nem tudom mire gondolsz,de remélem megtalálom. -
#148 Itt én is szoptam mire megtaláltam a helyes ajtót. Pár lépcsőfok visz le a talajszint alá és ott lesz az ajtó ha jól emlékszem. -
#147 Sziasztok!
Ott akadtam el ,mikor kijutok a templomból.
este van és a lézeres fegyverek lőnek rám mindenhonnan.
Találtam valami ajtót,de nem nyílik.
Van ilyen hangár szerűség is,de oda se tudok bejutni. -
#146 Kodokat ehhez, Ugyan minek? -
bloodrayne2 #145 Sziasztok eza játék szentem cool amugy tud itt valaki hozzá kodokat? -
steweee #144 bocs, az a hellgate london lesz, és még nem jelent meg. kevertem -
steweee #143 ez ua mint a hellforces london vagy csak hasonló a neve? -
#142 valaki tudja hogy kell beállítani a GeForce 2-höz hogy kell beállítani ugy hogy ne akadozzon? -
#141 KÖszi! Nekem közben bejött a megoldás! :-)
...Ha sokszor és gyorsan nyomjuk az ugrás gombot, akkor fel lehet jutni a balra fent levő réshez! Köszi a segítséget ill a szándékot! :-))
Hali! -
#140 Képet ha raktok be talán beugrik valami igy semmi! -
#139 MOndja már meg neki valaki!!!! Én is itt akadtam el! :-))))
Köszi! -
rettriwer #138 Sziasztok!
Elakadtam a játékban.Tudnátok segíteni?
Ott tartok,hogy valami teleporter vagy mi a szösz elvitt egy olyan helyre ahol minden le van omolva és elzárja az utat a továbbhaladástól.
Le kellett kűzdenem egy rakétavetős és egy kalasnyikovos palit.
Nem tudok felmászni a törmelékekre.
Hogyan kell tövább jutni.Ez közvetlen az egyik pálya elején van. -
#137 nem értem a végét miért löttek le engem?
Ja és amiket fel lehetet venni pl Fénykard, Sherlock Holmes pipája azok csak poénok voltak vagy mi?
Jó sok meztlen nős kép volt a vége felé :D -
#136 Na tuljutottam de most megint megtorpantam a pokolban vagy hol mindenhol láva és minden izzik FPS az olyan 1-15 ig.
Sehol senki mindenkit kinyirtam de össze vissza dobálnak a teleportok vagy mik.
Mit kell csinálni itt? -
#135 Majd holnap!
De van egy olyan rész is ezen a pályán amikor lemész egy lépcsőn és lognak kampon disznok és az ajtó mögött zombik vannak becsukva. -
#134 képet! -
#133 Elakadtam valaki help!!!
Ott vagyok amikor valami katonai bázison vagyok vannak félkör alakú épüleek meg egy garázs ami kirobban és benne harc dúl + egy katonai hummer van.
Na innen nem tudok semerre jutni mindenki halott de ötleem sincs merre kéne menni. -
deicide #132 mivel senki nem vállaszolt..és nem talátam semmi érdemleges infot az ügyben hogy miért hibás a játék...igy töröltem...és még a cd-t is kidobtam...! -
#131 Arra nemrég rájöttem,de van egy lejárat ami egy barlangba vezet.Nagyon rövid alatt lent vagyok.Ott van egy lift ami épp fent van,és nem, tudom hogy kell oda feljutni.Szerintem ott lehet az utolsó ábra. -
#130 Ott van csomo 5 vagy 6 lejárat le kell menni és aktiválni kell a lenti gépeket mind az öt gép ad képet megfelelő szinnel na a fenti gépbe ezeket az ábrákat kell a szinekhez társítani. -
deicide #129 Elolvastam a hozzá szolásokat..!:)
de nem világos miért van az hogy amikor elkezdek játszani akkor elsőtétül a kép..!
Forognom kell mint a kurva a ritiküllel hogy legyen újra textura...!:((
mi a teendő....? -
#128 Hy!
Elakadtam.Most egy számitógépnél vagyok,ahol valami kódo kell,amik ilyen rajzok.de foglalmam sincs mit kell beütni.HELP!!! -
#127 :)