206
Hellforces
  • Glpetyus
    Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh....kipróbáltam a gémet.. :/
    Hát a játékmenetről sokmindent írni nem lehet,a hagyományos agyatlan FPS....az elején a zombis rész szar és unalmas is. A katonák (vagy mik ?) megjelenésével kicsit jobb lesz a játék.
    A grafika : sztem nagyon szép.Van benne mindne ami kell.
    Hangok : okádék.....én a "hősünk" ugrás,illetve fájdalom hangját rögtön kitöröltem a [email protected]örnyű volt. a fegyverek hangja is gyenge....tompa,vagy minek nevezzem...sz@r röviden :/
    Gépigény : Na ez érdekes pont,mert nem vészes,de nálam volt egy pálya (a 3.,a parkos) ahol 1 (EGY !) FPS-em volt !!
    Állitgattam mindent,de semmi....ez vmi bug. Csak akkor lett jó,mikor kikapcsoltam a hardweres gyorsítást....ellenben akkor meg tele volt textúra hibákkal. Érdekes,hogy késöbb volt egy pálya,ahol minden oké volt,de mentettem,kiléptem,majd amikor legközelebb beindítottam = SWAP-olt,akadt...játszhatatlanúl :I
    Erre ha tudja vki a megoldást,az király lenne....
    Összeségében én csak 2 dolog miatt erőltetem a gémt = a grafika miatt,és mert most Fps hiányom van.
    De komolyan mondom több értelme van régebbi gémeket végigtolni mégegyszer...
  • Csibe001
    Ezt a game-t nagyon-nagyon elszúrták sztem.Nem lenne olyan rossz még így se ha a mozgások jók lennének benne + nemcsak a "mindenképpen látható" helyeken lenne szép a textúra...
    Nálam még sokat is tölt mondjuk. Meg azért az ember picit többet várna el manapság,mert ha ez horror akkor a silent hill sorozat nem tudom mi... Ebben még nem volt olyan érzésem, hogy mindjárt be**arok. :P De még csak meg se ilyedtem. :)
    Kár volt ennyire elszúrni. :(
  • ChevyG #84
    csak screenshotokat láttam, nem próbáltam a játékot, de valahogy érzem , hogy igazad van. nem véletlen hogy ez csak a 84ik hozzászólás ebben a topikban. persze nem mindig, de álltalában lehet vonatkoztatni a hozzászólások számából a játék "minőségére".
  • Sgtfathi
    Jo kis game lehetett volna ebböl! A grafika adott volt (Shaderek;Soft-shadow sok-sok nyalánkság..)De a játék eleje-közepe felé rájöszz milyen silány,és ötlethiányos.Csak jönnek az ellenek mint a birkák és ennyi.Aki azt mondja nem igy van az magának hazudik!
    Én ma kezdek majd neki.Remélem jó lesz,mert én is szeretem a horror fps-eket.Sajna elég kevés van belőlük:(
  • ssolitude
    Megoldódott a dolog,a játék megy rendesen.Illetve menne,ha nem töröltem volna pár perc un. "játék" után.A rengeteg negatívum mellett a zombicsaj térdrogyasztós táncikája ráadásul még röhejes is.Elképzelem,mikor egy parabellum elől,ilyen mozgással tér ki valaki:-)
  • medvecsapda
    Nos a szaggatási probmléma (1-2 FPS) nálam is jelentkezett. Megtaláltam az okát: miután a procim buszsebességét visszavettem gyári értékre (AMD 3000+, 200@240), azóta tökéletesen fut a játék.
    Üdv.: Medvecsapda
  • gameplusz
    Inkább Doom-féle...
  • Szabyka
    Ez a játék Painkiller féle hentelős cucc ?
  • ssolitude
    Na szóval:feltettem a játékot,az alap konfig beállításokkal-gondolom valami autodetect-elindítottam,és iszonyúan szaggatott.Kicsit próbálkoztam a konfig exe-t állítgatni,ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást,akkor teljesen zsír a sebesség,60-70 fps médiumban.Feltettem mindent max-ra,8x anizó 4x ssa,és a hardveres gyorsítás kikapcsolva:így megy szépen a gém,de bizonyos helyeken kimaradnak a texturák,a Bump mappingot pedig minden egyes beállításnál automatikusan kikapcsolja.Ha mindent felhúzok,akkor a Light maps betöltésénél kilép a játék.Ami még érdekes lehet:amikor a játék szaggatott mint állat,a Benchnark akkor is min.60 fps-el lement.
    Nem tudom,mi lehet a gond,de a gém már nem is érdekel annyira,mint inkább a probléma maga.(ASUS A7N8X-X,XP2600+(1.97GHz@2,1GHz)Inno3D6600GT,1GB RAM)Az összes többi játék(FC,BF2,NFSU2,Area51,HL2,...)mind megy ugyanezzel a driverrel(77.72),ugyanezzel a konfiggal.
    Hogy ne érje szó az nVidia házának elejét,feltettem a másik gépre is(AsrockK7S8X,XP2200+(1,9GHz)Sapphire ATI 9600Pro Ultimate Edition,768MB RAM)A jelenség ugyanaz.(A szaggatás alatt kb. 2fps-t értek!)
    Lehet,hogy a játékkal van gond?
  • Maxtreme
    61.77_win2kxp_international.exe
    Ez van a cd-n. Ez fel sem menne nálam :D Nem ismerné a kártyám.
  • Maxtreme
    HA fent van a DirectX 9.0c-d akkor minek? Ha nincs akkor rakd. Drivert nem raktam, és a codeket sem.
  • ssolitude
    Köszi.Van az egyik lemezen egy driver,egy win kodek,meg a directx.Ezeket is felraktad?
  • Maxtreme
    Lehet valami belül is, de az nem sok.
  • Maxtreme

• Glpetyus
    Csak játékon kívűl lehet állítani ?
    (azt kurvára utálom...)
  • Maxtreme
    ÁÁÁ no comment..
  • Maxtreme
  • ssolitude
    Tudnál feltenni egy képet a konfig.exe beállításairól?
  • NeoMaN
    lol
    jó magas szinten 3d-zhecccc..
    :ÐÐÐÐ
  • wedge31
    Nekem tetszik a hl2-öt simán veri/szerintem!!!/bár én kimondotan bírom a horror fps-eket.Ez a zombi téma meg örök kérdés a valosághoz az áll a legközelebb,hogy totál hülyén tántorog feléd nem pedig az hogy beszaltozik egy doboz mögé.
  • CalebJoe
    Végre egy normális ember igazad van!
  • Kaslerka #64
    Minek veszekedtek? Teljesen felesleges, mindenkinek lehet saját véleménye, attól még nem kell a másikat szidni. Az én véleményem az, hogy kegyetlen szar játék, de ettöl még valakinek tetszhet. Tartsuk tiszteletben más véleményét.
  • CalebJoe
    Te vagy a sötét! Én már egy ideje foglalkozok 3D grafikával tudom mit beszélek ha telepakolod árnyékkal eltűnnek a textúra hibák és a gépigény meg megnő.
    Nem istenitem ezt a játékot de a Doom 3 se egy nagy dúrranás volt, a legszebb FPS akkor is a Half-Life 2 meg a Far Cry eddig.
  • Istencsászár
    LOOl mer a doom3 alapból sötét te sötét ember:D mittakarjanak díszkivilágitás kell neked egy horror játékba, hl2 szép texturái a shéderek igen szépek ez tény de a texturák:D hl1 szintűek kb
  • Gabe18
    Hát azért ennél klasszisokkal jobb az Area 51.De ez hogy ugy mondjam,magánvélemény.Kinek mi tetszik.
  • Gabe18
    Simán.Rádión komunikáljanak is ilyen hörr,görr,nyekk stilusban.És hivjanak légicsapást ha baj van...
    Na de nem azért mondtam,hanem pl. a Doom 3-ban még a zombiknak is volt valami Zombi szintű értelme.Nem is tudom,egyszerűen jobban jött le az egész mint itt.
  • bitubo
    nah area51 kalap szar az is mint ez a hellforces
  • Maxtreme
    Nem, csak zombikon kívül vannak bent emberek is :)
    Dettó ugyanolyan sík hülyék :D
  • ChevyG #57
    jo kis "hentes vagyok, darabolok" -játék! 1 próbát megér!
  • Methylisocloro
    Ugy látom egy kicsit nagyok az igények manapság :)
    Zombiknak SWAT alakulat minőségben kellene támadni? :)
  • Maxtreme
    Jól kidolgozottak a textúrák: Na ezt sem mondtam volna.
    Ezzel a sok sötétséggel takarják el milyen szar a grafika mint a Doom 3-nál: Ha ezt így gondolod, te is elég sötét vagy.
  • Glpetyus
    LOL
  • CalebJoe
    Najó annyira tényleg nem jó ez is sak egy klón ,de manapság semmi jó FPS nem jött ki.
    Ezzel a sok sötétséggel takarják el milyen szar a grafika mint a Doom 3-nál ,a Half-Life 2-ben a nyílt világos terepen is gyönyörű a grafika jó kidolgozottak a textúrák nem hiába 5 évig csinálták majd talán ha valaha kijön a Stalker talán leelőzi.
  • Gabe18
    Hát az pl. klasszisokkal jobb.
  • EmThor
    aha, thx, akkor inkább nekifexek az Area 51-nek [megint mer töröltem magam valahogy olyan fasza a menüje :/]
  • Gabe18
    Nem,mert a fizika is egész jó.
    Sajnos az AI teljessen lerontja az egészet.A zombik nem tudnak mást csinálni mint ha meglátnak akkor szaladnak,dülöngélnek feléd,és csapnak ha odaérnek (persze mit csináljon egy zombi,de valahogy mégse igy kéne ennek kinézni)
    .A fegyveresek egy helyben állva lőnek rád.
    Egyszer talán végigvihető,de semmi extra.
  • EmThor
    de miért? graf jól néz ki :) és gondolom akkor ennyi!
  • Csavez
    Nagyon szar ez a game!!!!
  • ThugEdge
    hát ez egy kutyaszar