Painkiller: Battle Out of Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Kivégeztem a fõszörnyet, de azóta sem tudom hogy kellett😊Elõször meghaltam, majd 2. próbálkozás után bõ 2 perc alatt megcsináltam a pályát, de fingom nem volt, hogy minek függvényében sebzõdik a szörnyike.Igaz vittem 4-szeres damage kártyát és amikor láttam, hogy sebzõdik, gyorsan nyomtam neki a kártyát.
Dynamic
Néhány helyen a szikla kicsit beljebb van.Onnan át lehet ugrani.Mondjuk nekem is többszöri próbálgatás után sikerült.Minden átugrás után nyomtam a quicksave-et.
seAke
Szar!

Nem tudom átugrani a harmadik szakadékot a Colosseum pályán...szar az egész!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
Ott a csõre próbálj meg felugrani....majdnem szétvertem a gépet amire megcsináltam!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

fitutufi
azt hogy kell amikor vok ott a nagy kupolás izébe és szintenként kell ugrálgatni felfelé ilyen feldobo szarokon és az uccsónál nem dob fel akkorára hogy felérjek !
nah ot hogy kell ???

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

mikeleroi
THX

Hogy erre nem gondoltam...<#vigyor2>

Lacc
Szét kell lõni a lángoló rõzséket a keresztek tövében és akkor lehet sebezni.
mikeleroi
Ezt a f*szt hogy kell kicsinálni?

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

báttyó02
képeket tegyetek be lécci !!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sil3nt
mondtam hogy bocs, te paraszt

fitutufi
<#banplz><#nemtudom><#falbav><#falbav><#falbav><#nemtudom><#banplz>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Sil3nt
bocs, hibáztam,már megvan a megoldás...

Sil3nt
installálásnál kéri a sima painkillert----pedig azt olvstam hogy nem kell hozzá az alap---cd1 rõl elindítom az exe és kéri hogy tallózam be az alap gamet....help!!

DarkJedi
De, de azon a pályán pont nem.. 😊

_Atti_
öh...ebbe már nem ugy van hogy ki kell nyirni mindenkit hogy továbbengedjen?(még nincs meg a gamma)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

artschi
kicsit magasra... "ne ölj meg 88-nál több ellenfelet"... 😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
van sztorija, kezdd az alappal, utána jöhet a kiegészítõ!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sziasztok!

Van ennek a játéknak annyi sztorija, hogy érdemes legyen elõtte végignyomnom az alapjátékot, vagy annyira csak hent az egész, hogy lehet nyugodtan a kiegészítõvel kezdenem?

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

bon
Köszi sikerült végigvinni. Nagyon kiráy játék volt. Csak rövid.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkJedi
Ott azt hittem, hogy nem kell megölni, és menekültem elõle.. <#idiota>

Dynamic
Valaki megszerezte az összes kártyát?Néha kicsit magasra tették a lécet a fiúk😊
Dynamic
Akkor lesznek sebezhetõk, ha az összes zombit megölted.
Egyébként az elsõ pályán is volt egy ilyen monszta, azt is csak ilyen szisztémával lehtett kinyírni.Akkor azt, hogy csináltad meg?😊)
DarkJedi
Dead City pályán, mikor 2 ilyen nagydarab állat dobálja felém a kocsikat, mit kéne csinálni? lövöm õket, de nem nagyon akarnak megdögleni..

Lacc
Állj bele a lángoló körökbe a földön és nézz szét jól mi történik.
bon
Hogy kell megölni a fõ gonodszt én még nem tudtam rájönni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

fitutufi
<#ejnye1><#idiota>

Örm
Tud valaki valami helyet ahonnan az alap játékot le lehet szedni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Csuhai G
Báááár..ez a " gyereklövés" elég durva...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
De egy demó jól jönne bemelegítésnek, amíg megszerzem a teljest 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

fitutufi
minek ? ott a király 2cd-s verzsõn 😛

Csuhai G
Adjanak már ki egy demót!

fitutufi
aham<#ravasz1>

Esrohnoil
Egyszer megy körbe és 10 pálya.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

fitutufi
van most egy kör a pályáknál hogy 1 2 3 stb amikor betölti és az egyzser megy körbe úgy 5 pályás vagy 5× új kör ?

Lacc
Ja de már tudom mit kell csinálni. De még nem sikerült lenyúzni teljesen 😄
Lacc
A legvégén hogy kell megölni a boss-t? Mindent csináltam már, de egyszerûen nem sebzõdik...
Glpetyus
ték

NeoMaN
nemtom öcsém, én még nem jáccom vele, de visszaolvastam 3 kommentet és tudom.<#lama>

Petyusz
Szasztok!
Mi a túrót kell csinálni az elején ahol 1 könyvtárban vagyok és köröz 1 kisértetspiné és fújkál lángcsóvával! Az összes ajtó be van zárva és már minden zeg-zugát végigjártam!
Tenksz!

Sztem nagyon király játék, már az alap is tetszett, de ez a kiegészítõ hehh überállat 😄
Szeretem az ilyen Serious Sam-féle játékokat, nemkell gondolkozni 😊
Csak kár h rövid😞((

DarkJedi
Hja, lángszóró nagy királyság 😊

Lacc
Fel kell gyújtani.
fitutufi
én megakadtam ott ahol köröz egy kisírtet és középen van egy sír és ott mit kell csinálni ? 😄

dardevil
oké - thx

Glpetyus
Nem vmi nagy szám.
Rövid,egy fél nap alatt lenyomtam.Az új fegyverek királyak.

dardevil
és... milyen ?

Solid Snake
Igen <#hehe>
dardevil
valaki már játszik vele ?

kryst
Honnan lehetne letölteni ezt a küldetést hozzá?