287
Painkiller expansion
-
#127 mondtam hogy bocs, te paraszt -
#126 -
#125 bocs, hibáztam,már megvan a megoldás... -
#124 installálásnál kéri a sima painkillert----pedig azt olvstam hogy nem kell hozzá az alap---cd1 ről elindítom az exe és kéri hogy tallózam be az alap gamet....help!! -
#123 De, de azon a pályán pont nem.. :) -
#122 öh...ebbe már nem ugy van hogy ki kell nyirni mindenkit hogy továbbengedjen?(még nincs meg a gamma) -
#121 kicsit magasra... "ne ölj meg 88-nál több ellenfelet"... :DD -
#120 van sztorija, kezdd az alappal, utána jöhet a kiegészítő! -
Whir #119 Sziasztok!
Van ennek a játéknak annyi sztorija, hogy érdemes legyen előtte végignyomnom az alapjátékot, vagy annyira csak hent az egész, hogy lehet nyugodtan a kiegészítővel kezdenem? -
#118 Köszi sikerült végigvinni. Nagyon kiráy játék volt. Csak rövid. -
#117 Ott azt hittem, hogy nem kell megölni, és menekültem előle.. -
#116 Valaki megszerezte az összes kártyát?Néha kicsit magasra tették a lécet a fiúk:) -
#115 Akkor lesznek sebezhetők, ha az összes zombit megölted.
Egyébként az első pályán is volt egy ilyen monszta, azt is csak ilyen szisztémával lehtett kinyírni.Akkor azt, hogy csináltad meg?:)) -
#114 Dead City pályán, mikor 2 ilyen nagydarab állat dobálja felém a kocsikat, mit kéne csinálni? lövöm őket, de nem nagyon akarnak megdögleni.. -
#113 Állj bele a lángoló körökbe a földön és nézz szét jól mi történik. -
#112 Hogy kell megölni a fő gonodszt én még nem tudtam rájönni. -
#111 -
#110 Tud valaki valami helyet ahonnan az alap játékot le lehet szedni? -
#109 Báááár..ez a " gyereklövés" elég durva... -
#108 De egy demó jól jönne bemelegítésnek, amíg megszerzem a teljest :) -
#107 minek ? ott a király 2cd-s verzsőn :P -
#106 Adjanak már ki egy demót! -
#105 aham -
#104 Egyszer megy körbe és 10 pálya. -
#103 van most egy kör a pályáknál hogy 1 2 3 stb amikor betölti és az egyzser megy körbe úgy 5 pályás vagy 5× új kör ? -
#102 Ja de már tudom mit kell csinálni. De még nem sikerült lenyúzni teljesen :D -
#101 A legvégén hogy kell megölni a boss-t? Mindent csináltam már, de egyszerűen nem sebződik... -
#100 ték -
#99 nemtom öcsém, én még nem jáccom vele, de visszaolvastam 3 kommentet és tudom. -
#98 Szasztok!
Mi a túrót kell csinálni az elején ahol 1 könyvtárban vagyok és köröz 1 kisértetspiné és fújkál lángcsóvával! Az összes ajtó be van zárva és már minden zeg-zugát végigjártam!
Tenksz! -
NiGhTM4R3 #97 Sztem nagyon király játék, már az alap is tetszett, de ez a kiegészítő hehh überállat :D
Szeretem az ilyen Serious Sam-féle játékokat, nemkell gondolkozni :)
Csak kár h rövid:((( -
#96 Hja, lángszóró nagy királyság :) -
#95 Fel kell gyújtani. -
#94 én megakadtam ott ahol köröz egy kisírtet és középen van egy sír és ott mit kell csinálni ? :D -
#93 oké - thx -
#92 Nem vmi nagy szám.
Rövid,egy fél nap alatt lenyomtam.Az új fegyverek királyak. -
#91 és... milyen ?
-
#90 Igen -
#89 valaki már játszik vele ? -
#88 Honnan lehetne letölteni ezt a küldetést hozzá?