rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
stabilabb lett és sztem közelebb áll a valósághoz a fizikája, mint eredeti PCC-nek - de ez csak magánvélemény 😊 (nemhinném, hogy egy normál kigyorsításnál még 3-4-ben is ki kellene pörögnie egy hátsókeréknek, akármijen porsche is az...😊 bár ezt az tudja igazán megmondani, aki ült már ilyenben)
-- http://www.x-plane.hu
Valaki nem tudja hogyan lehetne a teljes képernyõs gtr replayben a bal felsõbõl kivenni a gtr logót?
/on
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hanem az a lényeg hogy tudja...és innen vissza lehet butítani annyira amennyire a készítõ gondolja, igazából itt válik el a dolog, hogy tudja-e az autó, a gumi, és hogy milyen az érzet közben...szappanos vagy gumiradirozós.
Amikor szoktam rágódni azon hogy valami hiteltelen, az fõleg azért van mert nem tudja az autó a viselkedést és kész.
Lehet driftelni egy Porsche GT3-l hisz nem túl sok módosítást engednek a széria GT3-as alapján a versenyszabályok, más kérdés hogy senki nem akar és fog mert idõbe és gumiba kerül, és persze nem is ez a cél, nem is erre állítják az autót,
de azért nem állítják végletesen el...vissza lehet alakítani.
Amikor látok hapsikat akik megdriftelik a széria Porsche GT3-at, akkor nem arra gondolok hogy ezt én is megtudnám csinálni, egy fenét.
Hanem arra hogy játékidõben ugyanannyit rászántam már bizonyos játékokra, moddokra, mint az a csákó a Porsche GT3-ra, és a drift tapasztalataira ..minimum,
és nem tudja a játék...ha átírom a kerékszöget gyári értékre, beállítom szériaközelire az autót...akkor sem tudja,...ha bármit csinálok vele akkor sem tudja (pl. GTR n-gt-s Porsche, Ferrari 360...de fõleg a Lotus Elise ami az egyik legkönyebben kezelhetõ autó hirében áll).
Azt sem mondom hogy ez feltétlen a játék hibája, lehet hogy ezekkel a játékvezérlõkkel és visszakapott érzetekkel nem is lehet ezt megcsinálni, de azért már láttam jó próbálkozást..pl. LFS2 szal van mihez viszonyítani.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Természetesen várom azt is , hogy kész legyen a Zonda mert az is jó csak másként 😄DDDDD
Aztán meg ne flémelgessünk ezen mert Alex picsán rúg minket 😄DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagy inkább eleinte többet lennél a kavicson , mint betonon ?....Vag évekig a kavicsban nézelõdnél általában ...😄DDDDD Vagy benne vagy az elit-pilóták csapatában? ...
Én nem vagyok hiú: ha versenyezhetnék egy GT3-al,volna nemulass, valszeg nem vagyok olyan jó pilóta , mint a világ néhány száz embere , akik ilyen ligákban teljesítenek , és valszeg keresném is csavarhúzóval, hogy hol lehet piszkálni a gumifizikán 😄DDD
Nincs hely , mert tele vagyok videokazettáról bevitt anyaggal 😄DDD
Néha valóban csak lesek ki a fejembõl , hogy most mitõl csúsztam meg, de legtöbbször én hibázok azért van 😄DD
De komolyan mondom: szánj egy hónapot PCC-re , és be sem akarsz ülni a Zondába többet 😄DDD
És egyáltalán nem kurva nehéz ha megszokod , elfogadod a szabályokat amit ez a köcsög Porsche diktál 😄DD
Legbiztosabban eddig a Colinos rally autókat vezettem 😄DD
De nics ezzel gond, nektek nem tetszik nekem igen , ez így van rendjén 😄DD
De mégegyszer mondom: én fikáztam a legjobban talán ezt a PCC-t , hogy milyen szar lett......
Próbáltam a Zondát , amit felraktatok ide a napokban: PCC-t sokkal jobban érzem !!!
Fõleg mert nem olyan elnézõ , és teljesen másképp viselkedik egy kanyarban 120-nál mint 130 -nál 😄DD A többi modnál, eddig találkoztam kb 4-5 féle problémával , ami elõfordult vezetés közben , itt tucat számra adja az infokat a Porsche. Többinél meg szinte mindegy mit csinálok , ugy is átjutok a kanyaron ....
De driftelni nem lehet vele az tuti . legfeljebb néha hibából összejön 😄DD
De valahogy real versenyeken sem látok driftet, fõleg nem egy "utcai" GT3-asnál 😄DD
Kb két hete szörföztem külföldi ligák honlapjain, és találtam egy PCC verseny replayt: na hát azok ahogy végigmenték azt a negyven kört , az valami csodálatos !!! Ott szó nem volt arról hogy bizonytalanok lennének bármilyen helyzetben is .
PCC-vel , kellõ gyakorlás után végig menni egy ilyen csapattal egy versenyt : az a maga a tökély lenne 😄DDD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
a többi dolgokkal (párral) amit írtál szintén nem értek egyet...a gumi azért van a versenyautón hogy tapadást adjon neki, különben lehetne légpárnás is mint a GTR...hangsúlyozom, hogy szerintem egy játék nem attól szimulátor hogy kurva nehéz, és bármikor megcsúszhatsz (még ha lassan is mész)...
...a rázókövek meg azért vannak, hogy biztonságot-határt adjanak a pályának és ne félig a füvön, a kanyart félig levágva menjenek a kocsik...a pályaversenyeken általában kegyetlenül nyomják a rázóköveket, és nem tûnik annak a hûdenagy parának (persze lehet azért szopni)...
de nincs para, neked a PCC teccik marhára én meg a Zonda-n vigyorgok (pláne ha kész lesz) mint állat, ez így van rendjén...de ha ugyes vagy a Zondát sokkal biztosabban vezeted és ÉRZED, mint a PCC-t ez tuti 😊))))))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
A PCC a férfiak sportja 😄DDDDD
Kinevettek de épp ezt szeretem benne, hogy ha nem figyelek oda , akkor bukta a vége 😄DD
Ha nem nagyon hajtok és megeszem a gumit : bukta...
Ha túlzottan vigyázok vele : bukta , mert utólsó vagyok ....
Ha nem vigyázok a rázókövekre : bukta , mert ennél a fizikánál nem csak dísznek vannak azok a szép színes kövek 😄DDDD
Stb......
Valahogy lemaradt a ragasztó a gumikról ebben a modban😄DDD
Válogatom a cuccot erre mire megtalálom, kiderül , hogy nincs elég hely a vinyómon, hogy felvegyem frapsal 😄DD
Majd legközelebb 😄DDD
Fõleg mivel a hotlapozást elfelejtettem. sokkal jobban kell készülnöm a bajnokságra ( ha lesz egyszer 😊)), és 30-50 körös versenyeket megyek csak .
Na most abból kiszedegetni azt a néhány driftet , az nem egyszerû dolog 😄DDD
De itt nem lehet olyan direktben kenni mint Zondát !
Ez nem Colin McRae 😄DDDDDDD
Ez versenyautó , amit kimélni kell, végig menni a távot , nem összetörni és óvni a gumikat 😄DDD
De kezembe akadt azért egy PCC-re jellemzõ jelenet , ami miatt ez a REAL SZIMULÁTOR !!!!
Pill.....
Egyszer ha ráérek 😄DDD
limp bizkit: head for the barricade (album: results may vary)
nem nagyon rajongok a zenekarért, de kétségkívûl vannak jó témáik, számaik, de fõleg számrészleteik 😊))...
az uccsó albumuk: teh unquestionable truth, már újra egész jó darab...
on
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Micime mineve annak a zenének ami megy a videjó alatt?
gyorsnak lenni azért nehéz mert mindig van gyorsabb is 😄DDDDD
De ez mindegyik moddal így van 😄DDD
Fél év múlva már tök rutinból vezetem a Porschet, ezt megigérem, és akkor már csak a hátam mögé kell figyelnem 😄DDDD
( Vagy arra , hogy valahogy legalább utolsó-elõtti legyek 😊)))
Elsõ helyen megyek, nagyon direkten a seggemben 'wildrain'. Toban Longon a dombtetõn a derékszögû jobbosban behúzódok jobbra nehogy kifékezzen, de közben látom a tükörben, hogy amíg mi ezzel vagyunk elfoglalva, addig 'Norbi' az ideális íven fog kanyarodni 'wild' mögött, és meg is fog érkezni rá. Ezért én tudom már elõre, hogy vesztek ugyan idõt és egy kis teret a kanyar miatt, viszont 'wild'-ot le fogja kötni 'Norbi' és egy kicsit el fogok tudni szakadni. Így is lett😊 Mindemellett úgyanúgy nem lehet lazítani, csak jobban tudsz küzdeni az ellenfelekkel, mert nem feltétlenül csak az autóval kell küzdened a pályánmaradásért. Igazán gyorsnak lenni pedig ezzel is nehéz, pláne tömegben😊
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
De biztos jó buli volt, grat mindenkinek 😄DD<#eljen>#eljen>
alakítsátok át az SCC-s GT3 RS-t, hogy megfeleljen a szuperkupás autónak és kész
a GSMF nem vevõ az ilyenekre, szal a HPCC marad olyan, amilyen de ez azért nem tragédia
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
PH Civic - Toban GP
Ingy a Zonda fizikáját nagyon jól áttette az SCC-bõl rF-be, az százszor élvezetesebb, pláne a béta drift gumikkal 😊))...bár az SCC-ben is fasza volt 😊)
a sebességérzettel nekem semmibajom nincs, állat 😊 igaz egyedül a nippon modot próbáltam még essington pályán - de az meg atomstabil.
pcc-ben tetszik, hogy ha rontasz, és nem égbekiáltót, még mindig van egy második esélyed, hogy megfogd, és ne a palánkon végezd matricaként 150el 😊)
-- http://www.x-plane.hu
És alig várom a GSMF DTM modját is 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Legnagyobb baj , és minden furcsaság okozója szerintem továbbra is az alacsony sebesség érzet .
Ha valaki ismeri a GSMF-et , írjon már nekik, hogy ezzel kezdjenek valamit !!!!
Ha minden áron úgy akarom vezetni mint egy "átlagos" modot , abból bukfenc lesz !
Ha viszont tudomásul veszem, hogy bivaly erõs a motor és nem lehet kanyarközépen, de még kijövetkor sem padlózni, hogy a féktávot úgy kell beosztani , hogy kanyarelõtt végetérjen, hogy vigyázni kell mert nyugtalan a hátulja , akkor egy igen élvezetes vadlovat kapok, amit meg kell szelidíteni 😄DDD
Úgy is lehetne fogalmazni, hogy nem olyan elnézõ a mod , mint a többi: a legkisebb hibát is megérzed😄DD
A féktáv lehet akár fele akkora ha lehellet finomat kezeljük a pedált, nem beszélve a startról ami külön mûvészet 😄DDDDDDD
Remélem lesz majd hozzá azért egy patch , ami javítja ezeket a relytéjes kicsúszásokat, bár attól félek az már le is fogg vinni valamit a realizmusából a modnak😄DDD Én is biztos vagyok benne , hogy az engine hibaj is tetten érhetõ, és ha javítanak valamit rajta akkor egyben csökkentenek is a mod életszerûségén.😄D
Ha valaki visszaolvas , láthatja , hogy én fikáztam a legjobban a modot , de most mindennél jobban szeretem, és ez azért jelent valamit 😄DDD
Valami ilyesmi lehet, ha az ember a méregdrága Ferrariján bekpcsolja a "Race" feliratú gombot. Egybõl rájön, hogy ez nem "gyere buci , jól bekaplak" ! 😄DD
Versenyben ertekelhetetlen vagyok, ezert is nem indulok online versenyen😊 Az a 8-15 masodperc nagyon sok amit koronkent kapok😊 Es mint mar irtam, ez mar nalam tul mutat az egyszeru gyakorlason, a raszant idon.😊 Egyszeruen mar ez a "rossz" idom is olyan (monjuk a -8 masodperc, ha egyszer elerem😄), hogy mar atlepi azt a hatart, amiutan mar nem elvezem a "vezetest" (gaz-fek-valtas-kormany-korigalas-stb.), mar csak szerencse es reflex kerdese😊))
Bar mostanaban minimalis amit a programokkal tudtam foglalkozni, de azt is single Nordschleife korozgetessel toltottem, vagy egy-egy gyors GTL versennyel, mert ott legalabb be tudom loni, hogy legyen Profi szint, 15-20 versenyzo, de a teljes mezony ('65-'76) vegyesen, es en egy kozepesen eros de elvezheto autoval kuzdhessek a mezony vegen, kozepen es talan az elejen😊)))))))
Volna javítani való is rajta , de így is jó 😊
de ennyivel gyengébb is voltam😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mentünk mint a világtalan😊