rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
klassz lesz 😊))...6-7-8 km -es pályák, hegyi szakaszokkal <#finom>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Így már azért más.... 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Semmi, egyszeruen csak nem en irtam, hanem egy mail-bol masoltam ki😊))
lac coo
<#vigyor>

Mi van veled, hogy ékezetekkel írsz ???

Alexease
"Elgondolkodtatok már ezen?
Tudtátok, hogyha a "mama" szó betûi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy: "sör".
Csodálatos, nem?" <#zavart2><#zavart1><#idiota>
lac coo

Istencsászár
MAGYAROSÍTÁS

most bódóg vagy?😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ne haragudj! Megtudnád mondani a pontos idõt?

Meg.

<#banplz>

Istencsászár
keresõbe bepötyögi hogy: magyarosítás és ott kiadja a linket😊))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Le kell venni a bakkancsot vezetés elõtt 😄DDD

lac coo
LOL <#mf2>
Na de hol van ?

Istencsászár
van

jadika
szevasztok! nemtdujátok hogy van-e magyarosítás a játékhoz? köszi szépen😊

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

pajti
Sztem a Nippon mod az nem arcade, bár tény hogy könnyebben kezelhetõ mint a PCC.
Néztem én is ezket a real porsche-s videokat és a csávókám rendesen visszaküldi 1be is. Ez a PCC-ben sokszor nem igazán jön össze, mert még egyenes úton is kipörgeti a kerekeket, így legtöbbször kipördülés a vége.

lac coo
Én is ezt a kettõt tolom: PCC , Nippon...
Ebbõl is látszik , hogy az emberek hajlanak az árkád felé 😄DDDD

JuanG
sztem a nippon az egyik legjobb fizikájú mod 😊...ha megnézel 1-2 hegyiverseny videót, ahol ilyesmi autók is mennek akkor rájössz hogy egyáltalán nem árkád...vagy régebbi F1-es versenyeket, ott se semmi erõcsúsztatások vannak 😊)

a nippon meg Lienz-ben kifejezetten finom lesz sztem 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
na ennek aztán semmi értelme <#idiota>

huh, durva 😊

-- http://www.x-plane.hu

Istencsászár

lac coo
Most néem..
Hát nem szívbajos a fickó mikor egyesbe visszarakja 😄DDD
De a hang az állat , jó lenne rf-hez is valami hasonló "dögös" hang....😊

lac coo
Kodituning Honda 😄DDD

lac coo
ahogy nézem lesz mit gyakorolni rajta , állat a vonalvezetés 😄DDDDD

KB mikorra lesz meg , lehet tudni ?
Bár ahogy nézem elég jól áll...
az autók micsodák, ujjab kocsikat kapunk rF-hez ?

Alexease
Mar volt az a video, de ha mar elokerult, akkor megegyszer az rF-fel😉))
Seyff_vs_rFactor.wmv (2,5Mbyte)
avcom
ez a Lienz nevû ultrabrutál pálya
ISI csinálja

b-type
nem tom, én még csak az eredeti PCC fizikát néztem, nem volt az rossz, de nem nagyon erõltettem, pedig az autók qvajól néznek ki.
Akkoriban szenvedtem a Logi' DFp kormánnyal.
Majd megnézem megint.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Az bizony 😄DDDDDDDDD

Ez az RD fizika , vagy mi , megint ment a kukába...
Lehet hülye vagyok , vagy valami csodabogár, de meg sem közelíti azt az élményt amit PCC ad 😄DD

Lehet nem vok normális ?? 😞(

b-type
kiraság 😊 <#eljen>
jónak néz ki

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Igen.
Én ugyan nem értek hozzá nagyon, de ezt régen észrevettem, hogy ha pörög a kerék , azt rögtön szinte 0 tapadásként értékeli a progi ...

Tomo15
Amindenit<#guluszem1>
b-type
Nem-nem...nem kell egyszerûsíteni és sarkosítani, a fizika akkor jó ha jól alkalmazható, ha csak akkor lehet erõcsúsztatni ha közben maj' tök mindegy merre tekerem a kormányt akkor nem jó.
motorikusan nem hiszem hogy problémás lenne, váltó szintén...marad a futómû, és gumi...meg megint a gumi.
oldaltartás-melegedés-hûlés, melegedésre tapadásvesztés, elkönnyûlésre tapadásvesztés...ezek mennek, de terhelésre szinte semmi, értem ez alatt hogy ha kipörög a hátsó kerék, akkor a játékban gázelvét van, vagy különben körbefordul, nincs felülkormányzás és még gázadás. 😞
pedig a tapadásvesztés nem csak annyi hogy hopp nincs tapadás...ott még hatnak erõk, kövér gázra, kormánymozdulatra.
Én a hóban írtó jókat szoktam motorozni pedig semmi tapadás nincs a hátsókeréken.
😊

lac coo

lac coo
Az erõ csúsztatás az jó...Lenne, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha ez lehetséges egy modban , akkor az szinte mindig a már-már árkádos fizikát vonja maga után .
Gondolom ez engine hiba , és a kettõ nem megy egymás nélkül...
Akkor meg más inkább a real fizika drift nélkül 😄DD
( Jó példa erre Nippon mod: én nagyon szeretem, de a fizika az majdnem TRD 3 szintjén van😄DDD
De erõcsúsztatni azt lehet...😊))

( húúú..mit kapok én ezért 😊)

lac coo
De legyalultam ezt a fizikát, mert ebbõl az életben nem lesz bajnokság 😄DDDD

Biztos vagyok benne , hopgy GSMF is ad majd valami javítást ...

lac coo
Ez az a fizika ami pár nappal PCC megjelenése után jött ki ?
Azt akkor asszem én is próbáltam és írtam is jobb ....

Nálam nem pörög ki még kettesben sem , csak ha nagyon nagyot akarok kanyarodni akkor ....

aesirbaba
Köszönöm, majd egyszer talán megkapom😊 (Már a c2-ben sem lehet bízni ilyen szempontból)

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

ibronk
Csak irl nem akkor lassulsz a legjobban ha a legmélyebbre nyomod a pedált, mert bizony-bizony könnyen blokkol, fõleg ha még kanyarodni akarsz közben egy kicsit.
Az érzékelõ meg pofon egyszerû lehet benne, ami a féklámpát kapcsolja, abból veszik a jelet ehhez is, csak hát ez nem mutat semmit se.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Már megvan egyébként kösz az aggódást.
Istencsászár
abban a topikban talán több szerencsével járnál mivel ott sokan tolják😊

Tudom, és?
azért ha belegondolsz, irl mikor autótvezetsz, akkoris már csak megállás elõtt közvetlen csökkented a fékerõt, addig a kívánt lassulás mértékétõl függõen nyomod. mivel itt race van, gondolom végig szinte satufékelnek, hogy minél rövidebb legyen a féktáv - azért sztem nem olyan könnyû lesatuzni egy autót, fõleg nem 180-ról, és fõleg nem ha nem hirtelen ugrasz rá a fékre 😊 vagy szimplán csak szar az érzékelõ, és tényleg digi jelet kap csak...

ibronk
Aha, válaszoltam is már tegnap.
Most elküldtem mégegyszer.

aesirbaba
Norbi, küldtem Neked mailt a freemailre, megnéznéd?😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

JuanG
ez se rossz (lehet volt már):

porsche_sebring.wmv

ibronk
Miért nem tudják a féket is analóg érzékelni, és úgy rajzolni. Rossz nézni ezt az satuzást, és az F1 közvetítés is ilyen <#kuss>
De egyébként nagyon király videó.

Tomievo
Ez nem az a topic Mike.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

copass
<#worship>

es van ott egy irl video is:
http://www.xs4all.nl/~mfo/rF/seyff_osch_05.wmv

http://www.xs4all.nl/~mfo/rF/PCCRD_Setup_v9c.exe
itt ni - van benne readme, ami alapjan a forumban megtalalhato a topikja, de nekem kaosz 😊)

copass
"PCC Researched and Developed"
ezúgy hol leleddzik? az 1.1 patch lenne?

JuanG
oks, abbahagyom én is 😊...

amúgy ja, ha lenne zondám, bizony megtanulnék vele ilyen kigyorsításokat, az hótziher, és ahogy b-type is mondta nem driftrõl van itt szó hanem erõcsúsztatásról mint a topgear-ben...

a Zonda-t meg olyanra próbáljuk csinálni, hogy az ember igazán élvezhesse a vezetését, és kb az jöjjön le mint a topgearban (ahhh...I'll do it again)...persze tisztában vagyunk hogy ez egy GTS Zonda, de a lehetõség adott lesz az ilyesfajta kigyorsításokhoz is 😊))...