rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna Én is ott voltam, a másik oldalról akartam elmenni, de nem jött össze, valahogy kiesett a kerekem 😞
majd megnézem a replay-t, de eszemben sem volt kilökni...ellenben te nagyon aggresszív voltál többször is 😄 de semmi gond, belefér simán! de nehogy félreértés legyen ebbõl, hogy ezt mondtam..

nekem mondták az elõzõ futam után, hogy durva vagyok..veled nem találkozott a fickó ezek szerint😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Azt hittem, hogy ki akarsz lökni 1 körrel azelõtt, mielõtt megelõztelek. De nincs gond, végülis jól alakult.
télleg jó verseny volt😊
fõleg a második, kárhogy elrontottam pár kanyarral a vége elõtt, de jót meccseltünk Johnny-val és Starsky-val 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Azért van javítani való rajta .....De nagyon jó .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Normális ???
Kissebb hibáktól eltekintve messze a legjobb mod😄DD
Persze ez szubjektív véleményem csak 😄DDDD
Rááldozol két hetet , és minden más NFSU-nak tûnik utána 😄DD
Sose akarsz majd mást 😄DDD

Grat a versenyzõ kollégáknak, a mai futamhoz !!! <#eljen><#worship>

b-type
Gondolhatod hogy vazzegoltam 😊), ostoba hiba, túl közel mentem a palánkhoz. 😞
begurultam a garázsba, raktak új elsõ kereket és gyí a mezõny után...sajnos esélyem sem volt, de 10-en maradtunk, muszáj volt megpróbálni, hátha még beférek vhogy az elsõ nyolcba 😊
De végigment mindenki, így mégsem. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
nem tudom...nekem nics sok kedvem addig hozzá, míg nincs normális fizikája...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
épp hogy elmentem 😊...kár hogy kicsúsztál ott, nem semmi volt utána 😊))...én is elcsesztem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
jó verseny volt, bocs akinek bekavartam a bukásommal...pl. Ninja-t láttam.
Gratta a nyerteseknek, és mindenkinek aki végigment, köszi! 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
PCC liga, fun-bajnokság nem lesz ?
Vagy megvárjuk a HPCC-t ? 😄DDDDDDDD

JuanG
http://phcivic.tvn.hu

JuanG
szedjétek le Dirtyz festését!!!!

Egy kis film a próba futamok egyikérõl (nem túl izgis) 😊
Toban_elofutam

Kis kedvcsináló a mai derbihez! 😊
JuanG
PH CIVIC -TOBAN LONG szervwer megy

jelszó: huncivic
szerver: PH Civic

aesirbaba
Nem megy a PH. Jó lenne tudni, hogy mikortól lesz szerver, merthogy elvileg 17:30-tól kellene. Meg jelszó a futamhoz, meg ilyesmik...

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

pajti
Rotty 😄

avcom
passzolom, ez is tök véletlenül jött

Tomievo
Érdekes, de múltkor a hasznaltauto.hu-n láttAM EGY GT2-es PORSCHE-t. Ár nélkül...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

aesirbaba
Jó hír. Tök halkan, akár ennél is halkabban, az NAGT-rõl nincs valami híred? Vagy esetleg arról, amirõl Alex szokott képeket linkelgetni?😊

Istencsászár
<#idiota> hatalmas😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
<#taps><#taps><#taps><#taps><#idiota>

lac coo
Hát jó kicsi 😄DDD

CodeRed
<#buck>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Istencsászár
😊)))) mekkora már

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
nagyon halkan mondom, de úgy hallottam, hogy a jövõ héten jön a GP2 MOD

lac coo
Ez jó lesz ?
Kicsit szépséghibás , de legalább olcsó !!!

lac coo

lac coo
http://www.motorsport.org
Itt elég sok más érdekes dokumentumot is találhattok 😄DD

lac coo
GT3 Technical Regulations. Valszeg hivatalos.....PDF formátum.

petesilver
Az ide berakott lowpoly Clio 40 dollárért is érdekes eset. Meg minden stuff, ami plusz pénz, és annyiba kerül, vagy többe, mint a játék. Ha az ember belegondol mennyi modelt, pályát, texturát kap a játék áráért ugye, nem beszélve magáról az enginerõl, szóval ilyen szempontból minden drága moddernek lesülhetne a bõr a képérõl szerintem. De van egy mondás, amíg sz@r van, veréb is van. Vagyis amíg veszik, addig csinálni fogják. De sokan a játékért nem hajlandóak fizetni, amiben több munka van azért, és sokan csinálták. Ez a durva. Ráadásul lassan már most nyomon követhetetelen a sok +stuff a játékhoz. A legszebb az egészben, hogy pl a Dosch design textura dvd-k tömkelegét jelentette meg anno 3D-vel foglalkozók részére pénzért, amik között kb csak 3 minimum panoramical sky. Megvan természetesen. Most szórakozzak vele pár napot, alakítgassam kicsit, és áruljam pár dollárért???? Ehhhh!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Panther
Ha Jim Pearson-ra gondolsz, akkor õ megmondta, amit megmondott, nem konvertálhatja senki a pályáit. Mindenféle kifogásokat hozott fel, de legalább nem kér pénzt.....<#alien><#idiota>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
A helyzet az, hogy ez így - ha így áll a helyzet - nemcsak visszatetszõ, de lavinát is elindíthat. Már valaki megkérdezte az RSC-n, hogy hajlandó lenne-e mindenki fizetni 1 dollárt/fontot egy jól sikerült, "semmibõl" készült Monacóért. Sokan válaszoltak igennel a megkérdezettek/hozzászólók közül. És a Mr. Kerr ellen indított topik is lassan átalakult és már mindenki azt mondta, hogy megérte fizetni az ég textúrákért. Akkor nincs más hátra, minden eddig ingyen tevékenykedõ csapat, konvertáló és modder átalakulhat egyszemélyes BT-vé és pénzt kérhet a munkájáért.

A feni logika alapján. Hogy ez eddig nem volt így, nem számít.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

aesirbaba
Csak ingatom a fejem néha milyen fickók vannak. Ez meg az IoM eredeti készítõje... hát erre már nem is mondok semmit.

b-type
Lassan be kellene rágniuk a játék készítõinek..
Az ég az oké, igazából akinek nagyon kell vegye, lelopni sem fogom sehonnan.
Viszont egy komplett pálya, fõleg ha jól sikerül??? ...védelmet is fog rárakni, vagy hogy gondolja?
20pénz??
ez nem fog menni. Ráadásul csont visszatetszõ, és gáz.
Vannak sokkal jobb pályák, akár az F1C-hez, Nr2003-hoz..stb, azokkal az arcokkal mi van?? Ráadásul ez a pálya tényleg a Melbourn-i versenypálya.
20pénz??
répaság.

lac coo
Rongyos 20 dollárért mit akarsz ? Új pályát ?<#vigyor><#nyes><#idiota>

avcom
nocsak, koppintjuk Melbourne-t <#banplz>

lac coo
Hudson új pályát csinál ...
Lehet rosszul értem , de asszem 20 (!!!) dolcsiba lerül majd 😄DD

Papailaca
hehe<#eljen>
király az antenna😊

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
De azert egy ilyet biztosan😊)

Alexease
Azert itt egy fullos PSD, a ket fajta Proex felirattal, es a normal fekete Motorsporttal. Minden kulon layer-en, az eredeti efektetkkel, a motorsport anelkul.
PROEX Logo Full PSD
avcom
ha ezt nem is, de egy Porsche-t tudok adni, ha gondolod <#wave>

lac coo
Így is jó, köszi 😄DD

Alexease
Itt van csak a Motrosport szoveg EPS-ben, ezt huzd ra a normal logora:
PROEX Motorsport Text EPS
lac coo
Alex ! Nem tudnád a "motorsport" feliratát valami más színnel belerakni az eps-be , mert így egybe van folyva és nem lehet külön kezelni a kettõt 😄DDDDDDd

lac coo
Azt elhiszem 😄DDD

ibronk
Hehe, de szeretném <#vigyor>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Paparazzi😊