rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem mondták az elõzõ futam után, hogy durva vagyok..veled nem találkozott a fickó ezek szerint😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
fõleg a második, kárhogy elrontottam pár kanyarral a vége elõtt, de jót meccseltünk Johnny-val és Starsky-val 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kissebb hibáktól eltekintve messze a legjobb mod😄DD
Persze ez szubjektív véleményem csak 😄DDDD
Rááldozol két hetet , és minden más NFSU-nak tûnik utána 😄DD
Sose akarsz majd mást 😄DDD
Grat a versenyzõ kollégáknak, a mai futamhoz !!! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
begurultam a garázsba, raktak új elsõ kereket és gyí a mezõny után...sajnos esélyem sem volt, de 10-en maradtunk, muszáj volt megpróbálni, hátha még beférek vhogy az elsõ nyolcba 😊
De végigment mindenki, így mégsem. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gratta a nyerteseknek, és mindenkinek aki végigment, köszi! 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vagy megvárjuk a HPCC-t ? 😄DDDDDDDD
Toban_elofutam
Kis kedvcsináló a mai derbihez! 😊
jelszó: huncivic
szerver: PH Civic
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kicsit szépséghibás , de legalább olcsó !!!

Itt elég sok más érdekes dokumentumot is találhattok 😄DD
Mission Impossible 2010: PRO Class
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
A feni logika alapján. Hogy ez eddig nem volt így, nem számít.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Az ég az oké, igazából akinek nagyon kell vegye, lelopni sem fogom sehonnan.
Viszont egy komplett pálya, fõleg ha jól sikerül??? ...védelmet is fog rárakni, vagy hogy gondolja?
20pénz??
ez nem fog menni. Ráadásul csont visszatetszõ, és gáz.
Vannak sokkal jobb pályák, akár az F1C-hez, Nr2003-hoz..stb, azokkal az arcokkal mi van?? Ráadásul ez a pálya tényleg a Melbourn-i versenypálya.
20pénz??
répaság.
Lehet rosszul értem , de asszem 20 (!!!) dolcsiba lerül majd 😄DD
PROEX Logo Full PSD