rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Én is azt vártam... igy kicsit meglepödtem amikor betöltötte😊
JuanG
aszittem az a megane ami a 10953-ban, de nem... de persze majd azért megnézem 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
nem minden pályán jó..pl. AF-RF1-en geccem jó 😄
De Sardian Long-on nem igazán...mondjuk az elég kemény hely, nem jó ott a H6C sem pl.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomo15
Jó tudni, hogy le lehet szedni😄
b-type
A setup-ot tessék idézõjelesen érteni 😊))
Egyébként tök jól csatázható...most éppen megversenyzem AF-RF1-en.
Tessék kipróbálni...érdemes 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Most próbálgatom ezt a Megane moddot... könnyen vezethetõ.
Az autók kicsit csúnyácskák, még setupolgatom..
- link

Panther
Ha a mentalitás ilyen volna, akkor ugye nem lenne gond. De ahhoz, hogy megnézd a pályát, elõször le is kell töltened. Utána meg jönnek az ostobábbnál ostobább hozzászólások az RSC-n. Bár a legtöbb ember jószándékú és megértõ, sajnos nem mindenki ilyen.

A másik sztori, a Jim Pearson-os egészen más lapra tartozik. Minden héten megkérdezi valaki, mikor lesz IoM rFactor/GTR/GTL alá, és ez vezetett a kialakult vitához.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Hol itt a gond? 😄

A modderek , konvertálok annyi idõt szánnak rá amennyit tudnak, akarnak.
A játékosok meg azt a pályát töltik le , ami vagy a pálya miat tetszik nekik, vagy a grafika is fontos és ha nem tetszik nekik akkor inkább nélkülözik az adott pályát amíg lesz belõle szebb.

Ez senkinek a munkáját nem csorbítja , és senki nem ítélhetõ el , aki nem akarja használni az adott pályát akármilyen okok miatt.

Ez a világ rendje .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Azért mondom 😄DDDDD

Istencsászár
fõleg ha nap rásüt😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Hogy fogják szeretni a többiek ezt a vakító króm festést 😄DDDD
De amúgy szép.

Tomo15
Na ez már szép😉
Istencsászár
Hivatalos MP4/21 festés!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Panther
Az RSC fórumon találtam egy érdekes levélváltást a GTL topikban Jim Pearson és TANTRA között. Két vonatkozásban érdekes: az egyik, hogy az add-on pálya- gyári pálya összehasonlítás ostobaság, hiszen, akik ezt csinálják, azok alkalmazásban vannak a Simbinnel/ISI-vel és ez a feladatuk, pénzt kapnak érte, a amásik a konvertálások körüli bonyodalmak. Nem folytatom, mindenki szûrjön le azt, amit akar, a PH-ról bemásolom, amit oda írtam:

"Lefordítottam (gyorsfordítás), gyorsan TANTRA egy kis szösszenetét, amelyben bírálja Jim Pearson-t (Isle of Man készítõjét) és azokat az embereket, akik sosem elégedettek semmivel (értve ezalatt, hogy minden add-on pályában találnak valami kivetnivalót):

"Azt kell mondjam, Jim Pearsonnak nincs igaza. Megvan nekem a GTR alá konvertált pálya (IoM) és teljesen jónak tûnik. Persze én nem dolgoztam rajta, de annak idején megkértem Jimet, hogy engedje megjelentetni nekem a pályát. Azt válaszolta, hogy valaki dolgozik a Nascar verzión és ha készen van, akkor beszélhetünk róla. Soha többé egy szót sem hallottam tõle errõl a témáról, így a konverzió sosem lett kész. Persze a házakat és a legtöbb látványelemet GPL-hez készült eszközökkel készítették és 3D alapokon, s a legtöbbet át kellene alakítani, majdnem mindent, de legalább a legfontosabb dolog, az alap megvolt. Sokkal könnyebb valamire alapozni, mint a semmire. Itt van Nordschleife, egy másik remek pálya, amely kimarad. Referenciák nélkül senki sem meri elkészíteni.
Bizonyos emberek sosem elégedettek, s az lényegtelen, hogy mások milyen erõfeszítéseket tesznek. Rengeteget dolgoztam A Simbinnek GTR- és GTL – hez és szeretnék elmagyarázni valamit azoknak, akik kritizálják a textúrákat, vagy a pályán található objektumokat. A Simbinnél mindenkinek megvan a feladata, így nekem nem kell a textúrák miatt aggódnom, hiszen vannak emberek, akiket ezért fizetnek. Az én feladatom a pályaobjektumok és ezek leképezése. Egy pályát elékészíteni hosszú idõ és egy kis pénz mindig ad egy kis extra motivációt, hogy tökéletesebb legyen. Viszont egy pályát gratis elkészíteni a szabad idõdben (2 munkám van, 12 órát dolgozom egy nap) annyit tesz, hogy kevésbé leszel pontos dolgok elkészítésében, s ha saját textúrákat kell készítened (s még motivációd sincs ilyesmire), akkor kissé felületesen teszed sejtésem szerint. Ez az oka, hogy a pályáim nincsenek közel a GTL –ben elvárható standard szinthez."

Aztán megemlíti, hogy csodálja azokat a lelkes embereket, akik ilyen korlátozott eszközökkel (!!!!) ilyen konverziókat készítenek. (Tehát léteznek komolyabb ISI/Simbin eszközök is, mint mondjuk Dave Noonan eszközei, de õ is beleadott mindent, szóval nem érheti vád...)

Jim Pearson 4 oldalas válaszát nem fordítanám le, de amikor TANTRA kifejezte, hogy örülne, ha Jim ISI motoros szimulációk alá is készítene pályákat, akkor Pearson elmondta, hogy ezt nem áll szándékában megtenni, de majd tudatja, ha mégis. Valamint: nem pusztán technikai jellegû oka is van annak, hogy nem engedi konvertálni pályáit, de ezt az okot nem kívánja megvitatni a nagyközönséggel."

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

avcom
utálom a jelenlegi Renault formatervet, de ezt a modot szeretni fogjuk (RSDG) <#vigyor>

lac coo

ZolEE F1
de asszem monzában lehet ködöt választani....

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Istencsászár
hogy nincs az nem helytálló, hanem még eddig nemvolt ködös pálya

Igaz, az csak köd. De az rFactorban köd sincs. 😊
Istencsászár
szerintem meglehet különböztetni valahogy másabb az összahtása a gtlnek...

b-type
Az az igazság hogy mostanában beszûkültem kicsit (csak RBR-rFactor-LFS2) 😊)
Ezért nem tudom hogy az rFactor grafikában mennyire más mint mondjuk a GTL<-ami meg sem fordult a gépemen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
persze hogy az látszik a grafikából😊

b-type
A video végén lévõ felírat kavarhat be, a zene az a Generation Radio (GTR) Trance elõadása is lehet.

De a pálya rFactor

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
az köd 😊
rfben még nincs esõ...

b-type
esõt nem láttam, max ködöt..megnézem mégegyszer.

Csak azért kérdem, mert a videóban van egy olyan rész, ahol a pálya 3 állapotát (napsütés, borult ég, esõ) egyszerre mutatja meg. De az rFactorban nincs esõ!
b-type
rFactor.
ezzel a Fiat-tal már jelent meg régebben is kép, azóta semmi hír róla.

Gyönyörû ez a pálya! Azt lehet tudni, hogy melyik progi alá készül? Mert err való utalást nem találtam.
CodeRed
Remélem sikerül ma megvennem az "álom" gépet és sikerül a hétvégén "összeheggesztenem"..és végre DX9-ben élvezhetem az rFactor-t. <#beka2>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ez a magyarositás nem jó az 1070 verzióhoz mert a menüben is történtek változások , meg amúgyis nekiálltam egy új magyarositásnak az elejétõl ami már olyan 85-90% állapotban van
JuanG
eléggé zsírúl néz ki 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Amse
úgy néz ki...

Ch_Slater
off
Nem lesz f1 belga nagydíj idén? 😞

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo

lac coo
De ékezeteket már akkor felejtõsre vetted, mert programozónak készültél...😊)))

Alexease
Nem, ott tollal es/vagy ceruzaval irtam😊
lac coo
Húú.
Remélem nem kell melóznom aznap 😄DD

most vasarnap dedikalt szerveren lesz egy "egesznapos" rfactor teszt. elsosorban pcc, de tulkepp barmi lehet: tibi bacsi elintezi 😊

a terheleses teszt reggel 10-tol este kb 8-ig lesz, de ha sokan leszunk akkor valszin maradhatunk tovabb is majd 😊 a versenyek a szavazosdi miatt akkor kezdodik amikor a nepek megszavazzak 😊

akit erdekel a dolog, vasarnap 10-tol sok szeretetteetetel varjuk az #indexf1 csatin az irc.irchat.tv irc szerveren (javas chat itt található) - itt tudjatok meg majd ip-t/jelszot is.

kommenzii sokan 😊

-- http://www.x-plane.hu

lac coo
<#eljen>

avcom
van <#wink>

Az iskolában is ékezet nélkül írtál?
lac coo
Van DVD? 😄DDD

avcom
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Istencsászár
#10911<#taps>

lac coo
Nem baj 😄DD
Az izgi lenne: macska kõ, kátyús útszakasz stb... 😄DD

lac coo
Van crack , de mivel csõdbe ment a Google, meg kell venned sajnos 😞((

cselt
Hellósztok!

Létezik már valamilyen crack a játékhoz vagy meg kell venni mindenképpen?
JuanG
az csak a faluban lesz 😊

nincs kedve valakinek pcc-t nyomatni?😊

-- http://www.x-plane.hu

lac coo
Macskakõvel....<#eplus2>