rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Smicy2
linket tudsz adni hozzá? 😊

Charade GTti

GX25
Ferrari 458 Italia mod-ot láttátok/próbáltátok már? Nekem nagyon bejön.

cselt
azt is beírtam, de szinte semmit nem segített
Dietrich
fullproc bevan írva az indító fájlban?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cselt
Kössz a tippet, ezt még megnézem, bár nekem hátulra van dugva alapból.

Igazából azt sem teljesen értem, hogy miért esik le az fps-em futamon elég durván olyan 50-60 körülire, amikor nincs annyira rossz gépem :S (E8200-es proci, HD4870-es vga, 4giga memó)
Toby0501
Másik USB portot próbáltál-e? Nekem pl. anno a Momo a régi géppel a front panelen lévõ USB-ben vacakolt (nekem is késett, vagy éppen az FFB húzott össze-vissza).

cselt
csak azt nem értem, hogy akkor eddig miért mûködött hiba nélkül?
(SideWinder kormány jófajta, volt nekem is 😄)
Norbi1990
Egy haverom váltig állítja, hogy az összes Logitech kormány késik valamennyit. Neki ezért van Mirosoft Sidewindere még mindig 😄

De akkor próbáld meg, hogy ne essen le 100 alá a FPS. Mást nem tudok.
Norbi1990
Sompir csinálja a mûsort <#ravasz1>
Alexease
Az RFT Magazin az az F1RFT mod magazinja? Mert ha igen, akkor lehet, hogy bejelentik, hogy az F1 2011-et mar az rF2-re csinaljak😄DD
bosco05
Egy bejelentés ami az egész magyar szimulátoros társadalmat megváltoztatja? 😄 Imádom az ilyen nagy szavakat 😄😄😄
SirAlo
Es 17:30-tol az RFT magazinba lessz valami nagy bejelentes, azthiszem az rFactor 2-vel kapcsolatban de nem tuti amugy par napja volt egy hosszu interiu Weber Gaborral kb 1 oras 😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

cselt
Lenne egy elég érdekes problémám, amire én már nem tok semmit kitalálni, ezért fordulok hozzátok.

A probléma az, hogy a kormányom késik a játékban, ha az fps 100 alá megy. Ha bekapcsolom a VSyncet, akkor késik a kormány, de ha kikapcsolom és megy szépen olyan 100-150 fps körül, akkor nem késik a kormány.
A gépet most telepítettem újra, úgyhogy én már nem tudom mi a fene okozhatja ezt a gondot. :S
Norbi1990
Ma lesz a Magyar Race Of Champions megrendezve az rFactorral!
A meghívottak között szerepel Michelisz Norbert és Hatvani Bálint is!
Ha nincs más programotok este felé akkor nézzétek a Féknyomonline TV-t!
Az adás 6 óra elõtt kezdõdik, a futamok pedig 6 órától 10 óráig lesznek lebonyolítva!
zolee145
Ebben van valami. Sõt, még a mai napig is.😄 Egyik fórumon a Shift modot leszólta egy gyerek: "hát sajnos rFactorra már minden nagyon gyenge".
Aztán olvasom egy F1 Challenge emlékezõ írásnál, hogy fél éve kezdett F1C-vel játszani, egy hónapja csinálta meg az elsõ F1C modját, és mostanra a harmadikat.😄

Persze lehetett vagy 12 éves, de a mókás az a dologban, hogy ezek szerint õ az F1C-t gondolja a fejlesztésnek.😄

Jut eszembe, kb egy éve kezdtünk neki a Shiftnek...és még hol van a vége.😄 Kapkodós embereknek nem való a modolás.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Az mar csak jovore marad😉
Nem erdemes elkapkodni es leszolhato ujitasokkal kiadni, mert az lesz a vege, mint az rF1-nek, hogy helyette sokan, kepesek voltak tolni inkabb az F1CH-t😉
zolee145
Vagy végre tényleg kiadnák már az rF2-t😊

Alexease
Talan az rF2-hoz jar majd ajandekba egy rF1 is;DDDD
Vagy az lenne a jobb, hogy az rF1-hez jarna 30% kedvezmeny az rF2-bol😛
symbol
elküldtem valakinek, szóval ne írjatok már. 😊 akinek nem "jutott" (négyen írtak) "kitartást" 😉

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
kaptam ugye két kódot az rfactorhoz, és mivel egy havernak sem kell a másik, illetve egy haver sem szimezik, gondoltam felajánlom itt. természetesen ingyen. jöjjön egy email az unrealnoise kukac gmail.com -ra, aztán majd vagy ma délután vagy holnap reggel valaki megkapja.

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nem tudja valaki esetleg, hogy merre található ez a ferrari 365/b4? Kerestem, de eddig még nincs meg.

Köszönjük szépen!)

zolee145
Ja, ok. Mondom, szerintem csak hdv-ben lehet, az meg micsmacs.😊

Nightt
azert kene, mert pl ha osszetorom magam, es ki kell menjek a boxba javitani, akkor ne egyessevel kelljen a 130 litert 0ra vinni, hanem 10zessevel...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

zolee145
Be, de minek?😊 Amúgy a hdv-ben lehet, viszont akkor micsmacska lesz...vagy a szerveren is így kell az adott autót beállítani, és mindenki másnak is tizessével fog ugrálni.

Pl.:

FuelRange=(1.0, 1.0, 40)

helyett:

FuelRange=(1.0, 10.0, 4)

Mondjuk még nem próbáltam, de így sanszos, hogy maradna a 40 literes tank, csak éppen azt 4 lépésbõl lehetne "feltölteni".
Persze ugyanígy át kell írni a pitstop résznél is az üzemanyagot.

Aztán lehet, hogy lehet a plr-ben is állítgatni, azt nem tudom.😊

Nightt
Azt be lehet allitani, h az lcd kijelzon a kiallaskor betoltendo benzin mennyiseget ne egyessevel hanem mondjuk tizessevel lehessen allitani?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

GX25
Köszönöm szépen.

Neked is köszönöm Laceee.

Nightt
Ezeket ki is lehetne tenni a banner ala!<#eljen>

Roger6
Ha nem segít senki, majd én (utálom az F1-et...)
Tanujjá egy
Tanujjá kettõ
Tanujjá három

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GX25
Sziasztok!

F1RFT 2010-el játszok, tudtok mondani olyan oldalt ahol találok magyar nyelvû leírást, hogy hogyan kell beállítani az autót?

mcmoha
En 2006-ban 43.94 EUR-ert vettem, de ez dobozos meg volt valami szallitasi koltseg is.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
dehogy nem változott az ára..
6.5K-ért is hozzálehetett jutni..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

symbol
nah jah, óccsó is meg lehet venni nagyon, csak azzal az a baj, hogy te úszod meg olcsón, attól még nem támogatod ezt az elhanyagolt játékstílust.
mindegy, 8-at megér még ma is szvsz.
más kérdés: rfactorcentral.com-on regelnék, de kéri a racecast nevemet. oda adjak meg valamit és kész? igazából azt sem tutom mi az, tényleg valami "live timing" funkció?

Nightt
De mindig vannak akciok. Multkor valahol 10 ajroert arultak... Csak mar nem tudom, h hol...

Norbi1990
Szerintem mióta megjelent azóta nem változtattak az árán.
symbol
hát jah. az még belefér. 😄 viccet félre téve nem nagyon figyelgettem, hogyan mozognak az árak mostanság, de ha egy régiért elkérnek egy tizest, mennyi lehet majd az új, közvetlen a megjelenés után? simán eltudok képzelni akár 20 ezret is... meg hátha hallott valaki valamit. de mondjuk 20ért meg nem olyan sokan veszik majd meg... nah mindegy 😊 csak jó lenne már valami info, de tudom ez nem az a topic 😊

Roger6
Ezt te most komolyan kérdezted? Szerintem 13.836 Forint, 17 fillér. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

symbol
jah meg mennyi lesz kábé az rfactor 2? 12 ezer?

symbol
nah én megvettem az rfactort, 2-õt az egyben, paypal már vissza is igazolt, már csak jó lenne megkapni a a két kódot, mert igy baszhatom ugye. 😄 gondoltam még az rfactor 2 elõtt kicsit megnézem jobban milyen is volt ez (mert ugye majdnem semmit nem mentem vele), meg gondoltam megtoldom a projektet kicsit, pláne hogy az rfactor 2 elég ígéretesnek tûnik... 😊
viszont azért durva, hogy az rfactor.net-rõl rendelve (trymedia pl) még elkérnek 35 EURO-ta gammáért. az azért így 2005 után komoly pénz, mondjuk az is igaz, hogy van rá már elég sok jó és jobb (meg szarabb) tartalom is.

nah mindegy. csak jó lenne tudni mikor jön már ki az rf2. március? ha januárban kijönne, már tuti híresztelnék.

Ginger17
"he unied saes 500 - michgan in'l speedway, he fases simracing on earh"
Az elmaradt "t" betûket kéretik leadni a talált tárgyak osztályán...<#csodalk>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
...most nézem, hogy van egy "T" deficit.
Az az állandó kapkodás, ejnye. <#duma>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Nightt
Erre gyertek, nagyon jo ez a mod! Mondom ugy, h nem szeretek ow-t vezetni!

Ginger17
Hamarosan... <#vigyor1>