61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
majd írok neki e-mailt, de először legyen egy mozgó tárgyunk rFactorban :D -
Hogy sose használtam még? 
Egyszer próbáltam használni, akkor sem ment. -
nekem nem volt semmi..az ráadásul nascaros alapból az ovál része. -
Miért? Mi a baj a Spotter pluginnal? -
Spotter meg lesz benne csinálva rendesen? Az nagyon sokat dobna. -
Miért nem keresitek meg Makai gyurit?
Ő nascar szimulátorral nyerte a lehetőséget valós (ha nem is sprint de még csak nem is busch kategóriás) nascar autóba űljön.
Ő biztud tudna segíteni a fizikában. -
Tud-e valaki Mercedes-t az rFactor-ba? ...A DTM verza túl csicsás, valami olyan kellene amit át lehetne emelni a WTCC-be... -
Végre lesz rendes NASCAR mod, rendes modellel rendes fizikával :D -
Áááá, innen látom, hogy a végén még több mint 3 lemezből fog állni, így nem jóóó!:D -
Hát megpróbálkoznak vele :-) Majd meglátjuk mi sül ki belőle ;-)
-
Skorzeny8814 #57575 Hopsz! Azt hiszem rájöttem.
Az eredeti d3d9.dll (amit a HUD plugin használ) nevét kell megváltoztatni és ezt a nevet kell megadni az enbseries.ini-ben a ProxyLibary-nél. Azért nem ment eddig mert én az új (ENBseries-es) d3d9.dll-t neveztem át és azt adtam meg. De így már működik :) -
Skorzeny8814 #57574 Igen, próbáltam, de nem működik :(
Próbálkoztam az enbseries.ini-ben is ezzel:
===========================
[PROXY]
EnableProxyLibrary=1
InitProxyFunctions=1
ProxyLibrary=d3d9_1.dll
===========================
A dokumentációjában találtam ennek a leírását, és ott az van hogy így működnie kéne, de nem. -
Szabi1991 #57573 -
Próbáltad? Már csak azért kérdem, mert pl. a map plugin is működik a tv style-al, dll átnevezgetéssel. -
Skorzeny8814 #57571 Sajnos ez így nem segít. Ez olyan mintha kitörölném a d3d9.dll-t és egy másikat raknék a helyére. Mindkettő ugyanazon a néven akarja használni, de a tartalma csak az egyiknek felel meg. -
Valamelyik dll-t át kell nevezni, nem tudom melyiket (inkább a HDR-t), próbálkozz. d3d9.dll helyett d3d9_1.dll-re vagy hasonlóra. -
Skorzeny8814 #57569 Töltöttem le egy HUD plugin-t (rfDynHUD) és működött is f@szán, de ha megpróbálom ENBseries-el együtt akkor nincs HUD. (mivel az
ENBseries felülírja a "d3d9.dll"-t, amit a HUD plugin is használni akarna)
Tudna valaki segíteni? -
Szabi1991 #57568 www.simcompany.hu ? -
SaBoo #57567 Üdv! Egy vidiben láttam egy Ken Blockos Ford Focust, és az volt oda írva, hogy a SIMCo készítette. Valaki nem tudja honnan tudnám megszerezni? -
*újonnan
(bocs, de ez a helyesírási hiba mindig is zavart..ujj, ami a kezeden. Az új meg az amiről írtál, hogy új liga kezdődik.) -
Aki szeretne jelentkezni az ujjonnan indult bajnoksagra 1998-as Forma1 moddal:
-
Kivéve a FormulaD-nél ahol asszem nem szabad előzni :) -
Megcsináljátok a modot, amit beszéltetek? Vagy csak Foxtee-nek ki lesz adva, hogy 60e polygon, érted a célzást?:D -
fuh, asszem 60 000 -
kérdezem a szakértőket :D hogy egy autómodellnek kb hány polygonból kell állnia? Mi az amit még az rF stabilan lekezel? -
tettem :)
De ez más, pl. van egy lassító két kőfallal, na ott gázelvét nélkül elmenni ezzel a konfiggal amit írtam az úgy laza fél óra két 18-s ikercsajjal kb.
Meg hát amennyit melózott a srác ezen a pályán, már csak azért megéri, igaz hogy GPL alá készült, de én már NR2003-l és rFactor-ral is hajtottam...mostanában vettem elő újra mert raktak rá egy kamerát (a régiben semmi nem volt).
már terveztem én is hogy normálisan bekamerázom, de persze hogy nem fogok nekiállni csak jár a szám, mindig van más amit csináljak :( -
ez úgy hangzik mint ha rbr-eztél volna :D -
Én a WTCC2010 Bömössel mentem rajta, nagyon ajánlom mindenkinek akkora élvezet mint szél, nagyon nagy a tempó, és bizonyos helyeken irgalmatlanul lobog az ember idege....mellé szvsz kell a Leo's FFB, és a tuner-ben a DRM Porsche beállítása,...akkor jó és erős visszajelzést ad az autó, bizonyos helyeken fullgázzal átdöngetni akkora szívdobogás mint szél.. -
Isle of Man...brutális pálya -
Csak az 1. kanyar előtt mérik ahol már keresztbe nyomják ha jól tudom. -
Itt az elsőnél 146 a másodiknál 143 km/h volt a kezdősebesség. A másodiknál a szög jobb lett.
Vagy minden kanyar előtt külön nézik a kezdősebességet?
Kéne valami durvább füst az rF-be.:D -
Szabi1991 #57554 ennél azért picit bonyolultabb a pontozás, jobb versenyeken elég ritka hogy megtudják egymást előzni, itt össze vannak gyűjtve a "szabályok" :)
(a lényeg a nagy kezdősebesség, a megfelelő ív, lehető legnagyobb szög, és ami az egyik legfontosabb a látvány) -
Ezt mondjuk ai ellen akkor nem egyszerű lenne.:D Mindegy, nekem most az is elég, hogy sokadik próbálkozásra a lenti menet összejött. Azért kell ezt gyakorolni, nem könnyű dolog. -
Az a lényege, hogy minél közelebb kell maradni a másikhoz, és nem szabad lemaradni. Ha megtudod előzni az előtted lévőt akkor nyert ügyed van.
Ha elől vagy az a lényeg hogy elhúzz a másiktól :) -
57526? -
Aztán lehet majd Tandemezni :D -
Corsicát ismerem, de az nem túl jó.
Dragon Valley most így nem ismerős azt megnézem
@mcmoha: KÖSZI!
-
NoGip-en ebben a topicban van egy csomo felsorolva. -
22km Corsica.
Dragon Valley. -
Kedvem támadt egy kicsit kocsikázni sok különféle verdával. Lekapom gyorsan.
Mondjon valaki jó hosszú akár több 10 km-es pályákat rFhez. Nord az oké, meg Machwerk. Van egyéb (hasonló mint Machwerk) pálya?
Nagyon szépen megköszönném!