rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Márpedig ez a tesztfutam, ott füstölök a spoon elõtt.
Most veszem észre, hogy mennyi daru van a pálya mellett, meg reklámtáblák.
bardocz
Ez a tesztverseny nem?
Nálad miért zöldebb a fû, nálam csak sárga gazok voltak😄
Nightt
Allithato hatsoszarny van mar benne?<#hehe>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

mcmoha
Valami buli volt a SiMCo-nal? <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
az elõzõt törüljétek, nem tudom hogy csináltam....

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Toby0501
Nem beszólni, eddig csak csináltam a modot és low grafon teszteltem, mert szar volt a videokarim! Most picit hadd élvezkõdjek már én is! 😄

Ingy
nem mókázni dolgozni, várom a következõ rílizt bááár így rojtos a kezem henessey camarotól (rossz az aki rosszra gondol) <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

<#taps>

Toby0501
Mókáztam ma egy kicsit a SimRacing.pl-es Suzukán, nem lett rossz az az aszfalt shader. 😊

SirAlo
Michelisz Norbi Indul az rFactoros ROC-on😉 LINK

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Azt esetleg nem tudod, hogy a kerékvetõk textúráját, hogy lehet cserélni? Mert letöltöttem egy Ennis Extras nevû packot, ami elég jónak tûnik, van benne egy rakat új kerékvetõ, de sehol nem találom õket a progiban...
Ulvar
Hát nem nagyon dobtam el magam 2 perc pina mutogatás és vén faszok partizása valahogy azt skippeltem 😊. De a legjobb Hockenheim-i rész xDDDD. Meg a Monaco utáni xDD hát azon sírva röhögtem xDDD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
ha valaki tátott szájjal akar bámulni 10 percig

Roger6
Hát egy cikkbe lesz, és nem akarok hülyeséget írni. De igazad van, közel azonos hõmérsékletûek, csak pontos akartam lenni. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
ha abból indulok ki hogy versenyeken mindig a tárcsa hõfokát mérik mindig, akkor valószínû hogy az. a fékbetétnek a vastagságát szokták nézni, hogy mennyi kopott. talán nem mondok túl nagy hülyeséget, de valószínû hogy fékezés közben a tárcsa és a betét hõmérséklete közel azonos.

Szerintem is tökmindegy, de gyanítom, hogy a tárcsáé. Bringás lefeléken is a tárcsa az, amit locsolunk vízzel, nem pedig a betét.

A másik meg, hogy a tárcsa méretét lehet állítgatni a garage utolsó füle alatt, ami hogy ha nagyobb, akkor hamarabb veszít hõt vagy kevésbé melegszik.
simcompany
lehet hogy hülye válasz, de nem halál mindegy? 😊

Roger6
Most lehet hülye lesz a kérdésem, de tényleg nem tudom: rF-ben a Brake Temp az most a féktárcsára, vagy a fékbetétre vonatkozik?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Itt már körülnézegettem, de azért köszi.
Még egy utolsó kérdés. A pálya szélére mûfûvet, hogy tudok rakni? Mert csak kerékvetõt tudok...
zolee145
http://www.racedepartment.com/forum.php

Downloads-nál van BTB rész, de regisztrálni kell. Vagy csinálsz saját textúrákat.

Vannak nagyon jó dolgok, de pl én csináltam magamnak saját aszfaltot, mert nem találtam olyat amilyet szerettem volna. Meg aztán ha van saját textúra akkor egy kicsit egyedibb a pálya, mert ugye a BTB-nek pont az a hátránya ami az elõnye: egyszerûen összelegózod a pályát, viszont mivel más is ugyanezekbõl a lego elemekbõl dolgozik így a pálya is hasonló lesz.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Köszi a segítséget! Még annyit kérdeznék, hogy út- és mûfûtextúrákat honnan tudok letölteni?
arty
😄DD

Forza.

zolee145
Lehet van egyszerûbb módja, de mondjuk én raknék mellé egy sima utat, ugyanolyan, vagy mondjuk sötétebb aszfalt textúrával mint a pálya. Szépen illeszteni kell a pályához a szélét, vagy esetleg közé egy vékony füves sáv, vagy ilyesmi, és betonfallal körbevenni (persze olyan szélességre állítod amilyenre akarod a bukóteret, esetleg többet egymás mellé, hogy ne nyúljon a textúra). Kb ennyi, és kész is a Tilke-bukótér.😊
Elvileg az alap aszfaltcsíkod egy részét is ki tudod húzni. Van az "edit track surface properties" ikon, klikk arra, majd leraksz ilyen pontokat (ctrl+jobb klikk) a pályán oda, ahol majd mellette kezdõdik és végetér a bukótér, majd ezeken belülre is minimum kettõt, és a két belsõt tudod majd húzgálni kifelé, attól függ milyen széles bukóteret akarsz. Ez így tutira jól fog illeszkedni, csak éppen elnyújtja a textúrát, ami nagyon ocsmány lesz.😊
Az nem tudom mennyire mûködik, hogy a környezet textúráját lecseréled aszfaltra. Elvileg a BTB-ben a textúra tartalmazza az adott anyag tulajdonságait is (tapadás, stb), de ezt még nem próbáltam.

Üdv!
Valaki tud abban segíteni, hogy a Bobs Track Builderben, hogy lehet betonos bukótereket csinálni, valamint lelátókat lerakni?
érdekes menet volt az tuti 😄D

Dietrich
szöges slick az nem látod? <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Jaja😄

Downhill!!

zolee145
A Lada Niva meg mehet Monzába.😄

Alexease
Tokeletes kombinacio: FXX, slick gumi, ho, emelkedo😉
😄

zolee145
A télire elég kisebb fék, hogy ne blokkoljon állandóan.

Misi az ezredes
Igen Pontosan! 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Toby0501
Szóval akkora erõk hatnak a féknyeregre, hogy egy intenzívebb fékezésnél eltekeredett a helyérõl. Világos!

Misi az ezredes
De az eredetin szarul néz ki 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

gordon 24
De egyébként jól néz ki..

Downhill!!

gordon 24
Miért átrakták a téli autón?😄

Csak mert az eredeti képen inkább lent van mint fönt😄

Downhill!!

Misi az ezredes
A fék nyereg a kerék agytól jobbra fent található. Nem tudom milyen a szemed, de az ott nem izzik 😊

Már a féknyereg is izzik! 😄

www.smart-bus.hu

Toby0501
Engem leginkább az zavar, hogy pont ott a legfényesebb, ahol egyébként takar a féknyereg. 😊

Alexease
Ha meg megis, akkor papirvastagsagu fektarcsakat szerelnek ra, hogy izzon az a tarcsa, mert ugy latvanyos😉 Az hogy nem tud megallni, az masodlagos😉
Ingy
de téli gumi sincs és télen se rendeznek GT versenyeket <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Szerintem azért nem izzana, mert nincs olyan tapadás a talaj és a gumik között, hogy fellépjen akkora erõ, hogy a fék felizzon. Ugyanis sokkal hamarabb beharapná a fék a tárcsát, így közel sem lenne annyi surlódás.
bardocz
Miért ne izzana?
Misi az ezredes
Jó kérdés mindenesetre a képen jól mutat 😄

Roger6
Szerintem elég komoly lett a kép! <#eljen> Egy kérdés: hóban is így izzik vajon a féktárcsa?<#vigyor5>

Misi az ezredes
Szerintetek sikerült a kellõ télies hatást elérni? 😊

A Hopto K3 Aston Martin Mod-ból van 😊

bardocz
Ez a pénzvisszakapás nekem ne teljesen világos, hogy hogyan mûködik.
Alexease
Kicsit, felig OFF😊 Promok.

- Most igy, akcioban, egyet fizet kettot kap (39.99$) rFactor lehetoseg van, akit erdekel, igy az rF1 vegefele😉 http://www.virtualr.net/iracing-rfactor-special-rebates/ Aki bajnoksagban nyomta evekik ingyer, annak talan megeri Karacsonyra, csak ugy, becsuletbol😉)) Talan az rF2 vasarlasnal lesz valami rF1 tulajdonos kedvezmeny is;P

- Van szokasos, allando iRacing akcio is.
35$ a 3 honapos elofizetes, plusz Silverstone es Zandvoort, Williams FW31 F1-gyel megtuzdelve😉
Aki meg nem probalta, talan ennyi belefer😉 Amugy a Williams-szel 2 orankent indulnak futamok (az alap es a kapott palyakon, igy plusz koltseg nincs).
De termeszetesen, hasznalhato a tobbi alap tartalom is, kezdesnek Rookie szeria, ott orankent vannak futamok, 5 fele autoval, 8 fele palyan, road es oval.

Es ha mar iR es OFF😊
A Magyar iRacing Bajnoksagban (www.iracers.hu) 50% kedvezmenyt adnak az eves iR elofizetesre. Raadasul az iR is ad vissza penzt a rendszeres versenyzesert (bar csak elofizetesre es levasarlasra hasznalhato, de hoszutavon OK-s), igy ~10$/ev (~2000Ft/ev). Elvileg😉
A bajnoksagban lesz Mazda MX-5 Cup, ami alap auto, igy lesz valamennyi lehetoseg plusz koltseg nelkul a bajnoksagbnan is indulni.
Historic GT & Touring Cars modra gondolsz? Az nem lehet, mert HGTTC-ben nem ilyen a ferrari cockpit.

Historic 😊