rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most veszem észre, hogy mennyi daru van a pálya mellett, meg reklámtáblák.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
A másik meg, hogy a tárcsa méretét lehet állítgatni a garage utolsó füle alatt, ami hogy ha nagyobb, akkor hamarabb veszít hõt vagy kevésbé melegszik.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Még egy utolsó kérdés. A pálya szélére mûfûvet, hogy tudok rakni? Mert csak kerékvetõt tudok...
Downloads-nál van BTB rész, de regisztrálni kell. Vagy csinálsz saját textúrákat.
Vannak nagyon jó dolgok, de pl én csináltam magamnak saját aszfaltot, mert nem találtam olyat amilyet szerettem volna. Meg aztán ha van saját textúra akkor egy kicsit egyedibb a pálya, mert ugye a BTB-nek pont az a hátránya ami az elõnye: egyszerûen összelegózod a pályát, viszont mivel más is ugyanezekbõl a lego elemekbõl dolgozik így a pálya is hasonló lesz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Elvileg az alap aszfaltcsíkod egy részét is ki tudod húzni. Van az "edit track surface properties" ikon, klikk arra, majd leraksz ilyen pontokat (ctrl+jobb klikk) a pályán oda, ahol majd mellette kezdõdik és végetér a bukótér, majd ezeken belülre is minimum kettõt, és a két belsõt tudod majd húzgálni kifelé, attól függ milyen széles bukóteret akarsz. Ez így tutira jól fog illeszkedni, csak éppen elnyújtja a textúrát, ami nagyon ocsmány lesz.😊
Az nem tudom mennyire mûködik, hogy a környezet textúráját lecseréled aszfaltra. Elvileg a BTB-ben a textúra tartalmazza az adott anyag tulajdonságait is (tapadás, stb), de ezt még nem próbáltam.
Valaki tud abban segíteni, hogy a Bobs Track Builderben, hogy lehet betonos bukótereket csinálni, valamint lelátókat lerakni?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
www.smart-bus.hu
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
A Hopto K3 Aston Martin Mod-ból van 😊

- Most igy, akcioban, egyet fizet kettot kap (39.99$) rFactor lehetoseg van, akit erdekel, igy az rF1 vegefele😉 http://www.virtualr.net/iracing-rfactor-special-rebates/ Aki bajnoksagban nyomta evekik ingyer, annak talan megeri Karacsonyra, csak ugy, becsuletbol😉)) Talan az rF2 vasarlasnal lesz valami rF1 tulajdonos kedvezmeny is;P
- Van szokasos, allando iRacing akcio is.
35$ a 3 honapos elofizetes, plusz Silverstone es Zandvoort, Williams FW31 F1-gyel megtuzdelve😉
Aki meg nem probalta, talan ennyi belefer😉 Amugy a Williams-szel 2 orankent indulnak futamok (az alap es a kapott palyakon, igy plusz koltseg nincs).
De termeszetesen, hasznalhato a tobbi alap tartalom is, kezdesnek Rookie szeria, ott orankent vannak futamok, 5 fele autoval, 8 fele palyan, road es oval.
Es ha mar iR es OFF😊
A Magyar iRacing Bajnoksagban (www.iracers.hu) 50% kedvezmenyt adnak az eves iR elofizetesre. Raadasul az iR is ad vissza penzt a rendszeres versenyzesert (bar csak elofizetesre es levasarlasra hasznalhato, de hoszutavon OK-s), igy ~10$/ev (~2000Ft/ev). Elvileg😉
A bajnoksagban lesz Mazda MX-5 Cup, ami alap auto, igy lesz valamennyi lehetoseg plusz koltseg nelkul a bajnoksagbnan is indulni.