rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bertino
na, én is elkezdtem leszedni ezt a szim-et, tul sok jót hallottam és láttam már róla 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

b-type
sry, copy/paste:
Okvetlen próbáljátok ki:
- Botváltó
- Clutch help kikapcs
- a felszabadult pillangó váltó helyére, akinek jobbkéznél van a botváltó annak balkézre esõ pillangóváltóra a kuplung.
brutális!!!!
teljesen átalakul minden, ugyebár 2-tõl felfelé nagyon ritkán kell gázelvét, 2-be is csak akkor ha kanyar van, vagy cikis a pálya rész.
Na de a visszaváltások...
Eddig a gázfröccsöket nyomtam simán (tegnap Alex megvilágította az utat amin tényleg jó menni, kikapcsolt kuplung segítség és botváltó), most viszont elkezdtem használni a kuplungot..és khhirály..😄
szórakozásból felváltásnál is kuplungon maradok néha..egy émény ahogy csapkodja a fordulatcsúcsot a motorhang.
A visszaváltások viszont teljesen új terület így...nagyon komoly, ballábbal helyes, de kemény fék adagolás, balkézzel kuplung, botváltón visszaváltás, hozzá szinkronban jobb lábbal gázfröccsök. AtomállatIstenzsír

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aesirbaba
Azért az elsõ köröket megnéztem volna, hátha rutinból a Pescarolot is félkeresztben nyomta a kanyarba😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Nem akkor nyomult éppen Lömánba? Odakellett érni és 10kört kellett menni fp-n aszem a Peszkárolóval ahhoz, hogy tudjon menni qualon. Akkor ment elõször azzal még szép, hogy gyakorolta. <#idiota>
Tomievo
Hát igen, asszem, a GT-nek hibátlan a modellezése. Loeb viszont ért a ps kezeléséhez is, hiszen a wrc sorozatban õ segített fejleszteni. Attól függetlenül hagy némi kívánnivalót ahogy halottam.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

copass
asszem vmik sport tv-n láttam hogy sebastian loeb ps-en a grand turismo-val gyakorolta a lemans-i pályát, jah és privátröpcsin persze. 😊

jah, a panel-konyha legalább stabilan áll <#vigyor2>

-- http://www.x-plane.hu

De azért mennyire más Monacoban egy ringatózó yachtban plazma elõtt playstation-özni, mint egy 8 négyzetméteres szabvány panlekonyhában képcsõhibás orion-on. <#idiota>
Az elsõ helyre. 😄
Tomievo
Mire is mennék nélküled Mike 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Panther
Most néztem mega 2.01-es Laguna verziót. Alapjában véve nem rossz konverzió, csak van néhány apróbb hibája:

-rossz a skyboxi pozíciója, ezért úszika horizont
-rossz a sky-gmt fájl, ezért úszika horizont és sötét az ég, a FULL textúra beállításokon kívül
-ha körbeforgatod a kamerát a háttérben úsznak a fák, mert rosszak a billboard értékek

Rövid idõ alatt helyre lehetne hozni, reméljük a konvertáló észreveszi mindezt.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Az ausztrált pályát tanulta GP4bõl de szerintem Spa-t is azért ugratott ott akkorát. <#idiota>
Panther
Ez azért van, mert valszeg alternatív sky.gmt fájlt és/vagy sky.dds-eket használtak és ez csak akkor látszódik, legalábbis a csodálatos ISI engine miatt, ha a textúráa minõsége FULL. Sehogyan máshogyan nem. Vagyis fekete.

De az is lehet, hogy annyira értett hozzá, aki konvertálta, hogy az eredeti sky.gmt-t (GTR-bõl, vagy máshonnan) benne hagyta a pakliban, az pedig 80kb. Az rFactoros 31. Azt rakd be abba a mappába, ahol a Laguna MAS fájlok vannak.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

avcom
Button meg Davidson nagy PSP-s :-)

Ööö, ezen a Laguna Seca-n másnál is koromfekete az égbolt, vagy nálam van vmi gebasz? Olyan, mintha nem lenne égbolt <#wilting>

Olvastam, hogy anno asszem Villeneuve is konzolon "vette át" az F1-es pályákat, amikor benevezett ebbe a sorozatba.
Jól van na, nem szóltam...<#smile>

De azért vannak fenntartásaim..
Tomievo
Ez az egyik amire gondoltam.

Tomievo
Ha jól emlékszem Karthikeyan nyilatkozta, hogy GP!-el tanulta vmelyik pályát, mert annak a legjobb a modellezése. Villeneuve az egyenesen szim fan, és ha jól emlékszem, akkor Button is tolja, meg még pár fiatal.

aesirbaba
Tavaly elég sok F1-es konzolról tanulta be az Istanbul-pályát, tele volt vele a TV😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Felipe Massa is azt nyilatkozta , hogy szokott PS-t tolni , hogy tanulja a pályákat 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
hát ez olyan, hogy emléxem az új pályákat pár motorversenyzõ (Nicky Hayden pl.) Playstation-n tanulta be talán vmelyik MotoGp játékkal..
érdekességnek lehet nevezni a MotoGp játékot, ami pc-re jött, de szimnek semmi esetre sem....pedig direkt annak játéknak a kedvéért vettem egy motorkormány controller-t. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Meglepõdnél mennyi versenyzõ megy szimekkel !
Nem mintha megtanulna vezetni tõle, de a pályákat memorizálni , sebességfokozatokat megtanulni pont jó 😄DD

Háááát, semmit..😊 Az én kis mezei MOMO Racingemet ismerem csak, mármint más kormánnyal még soha nem próbálkoztam, fõleg ilyen kütyükkel. Nagyon tetszik a cucc nekem is, de még kicsit gyûjtök egy ilyen fullos szett árához, és már igaziból váltok.. És azért a nem sokkal több pénzért az még recseg is, meg a fokozatot is kidobja..😊)
Na ez is érdekes egyébként, ez a "versenyzõk tesztelték" szöveg... Hiába van apámnak 100 éve jogsija, ma éppen ide ültettem a gép elé, hogy próbálja ki.. Hát elindulni nem tudott, nemhogy "tesztelni".. Nem tartom kizártnak, hogy egy autóversenyzõ csak azért leül számítástechnikát, meg játékkezelést tanulni, hogy egy nem hivatalos csapatnak segítsen fejleszteni, természetesen egy cent fizetés nélkül, de azért nem tenném rá a kukkert... Aztán ki tudja..Vannak fanatikusok..😊
lac coo
Mit tudsz arról a váltórol ? 😊)))) #11818

lac coo
Hát ha találnak egy embert aki egész életében Ferrari GTO-val ment, betanítják profi módon rFactor-ozni , és elérakják a modot, ha õ rábólint akkor esetleg valamit hasonlítani fog az eredetire a fizika 😄DDD

( Állítólag) PCC is így készült, letesztelték Porsche versenyzõk mégis vagy jó vagy nem jó 😄DDDD

Alexease
Valszeg CTDP meg RH sem ment soha - nem is fog😄D - F1-es autokkal, megis azt mondjat milyen jok azok az F1-es MOD-ok😊)))))))

<#idiota>
Azért kérdem. Mert az a Ferrari GTO nemcsak azért Ferrari GTO, mert úgy néz ki, mint egy Ferrari GTO, hanem mert úgy is megy, mint egy Ferrari GTO.. <#smile>
lac coo
De emberek mit számít , hogy "élethû"-e egy fizika??
Valaki ment már pl. Ferrari GTo-val ? <#idiota>

Nézegetem a fórumokon ezeket a Spirit of 76, Legend cars, stb. modokat. Nagyon szép modellek, és tényleg jól hangzik, de valyon hogy tudják majd a fizikát élethûre belõni?
lac coo
Ezek is szépek 😊)

lac coo
Ez most mi ? 😄DDD

lac coo
Valszeg biztos fogok, de jó lenne tudni , hogyan mûködik egy ilyen 😄

Gondolok legfõképpen arra , van-e olyan ellenállása mint egy rendes váltónak, és nem csak a levegõben tologatok egy gombot ? 😄DD Tehát hogy van-e valami "bekattanása" a helyére 😄D
Meg hogy vissza ugrik-e középre, stb....

Amúgy mikortól szállítják ?

Alexease
Alexease
Ha akarsz rendelni - vagy valaki mas - ACT-Labs botvaltot (az Ultimate, full-ost, 129$), akkor szoljon, mert ha jol lattam csak 300$ felett akarnak szallitani Magyarorszagra.
Vagyis, ha valaki rendel, szoljon, beszallok😊
lac coo
Azt én honnan lopjak botváltót ? <#nemtudom><#vigyor><#idiota>

Alexease
<#eljen>
En is igy vagyok mindig, inkabb vagyok esetleg - biztos😄 - lassabb, de csak full manuallal megyek es botvaltoval😊 Szamomra igy sokkal elvezetesebb gepeszkedni, kezelni az autot. Mar csak a valtas is sokkal elvezetesebb, mert pillangoval az ember csak dobalja vissza a sebessegeket kanyar kozben, bottal meg jol meg kell gondolni, mert egy kezzel kell tartani a kormanyt, kuplungolni kell, kezelni a pedalokat hogy ne rantson meg a motor stb.

Meg a TRD-ben is manuallal megyek, pedig ott aztan majdnem mindegy😊))) <#idiota> De ott kemenyen "buntet" ha rosszul kuplungolok😊) <#idiota><#zavart1><#zavart2>
Így jobb? :

http://www.act-labs.com/scripts/catdetails2.asp?catcode=New-Shifters
lac coo
Nekem ez sikerült csak ! <#banplz>

lac coo
De ilyen nyakatekert dologra nem szoktatom rá magam, mint a kormányon levõ kuplung, ha meg netalántán lesz 3 pedálom kezdhetem elölrõl 😄DDD
Másnem , szerzek egy használt Sidewindert 😄DD

Hosszas gondolkodás és fizikai munka (google) után az eredmény (dobpergés) :
http://www.act-labs.com/

😊
lac coo
Igen ! 😊))

Tudjátok a honlap címét ?

b-type
köszi 😊
Kijött közben Laguna Seca javított verziója, bár én nem mentem az elõzõn.
- link

de ezen most jót tekertem, így élethûbe...nagyon jó...vissza sem rakom a clutch help-t. ..és botváltó rlz. 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Act LABs ? 😊
lac coo
Manual kuplungnál nem is engedi az auto- blipet 😊)

Ha lehet majd kapni azt a kézi botváltot , abból beszerzek egyet , az még a megfizethetõ kategória 😄DD

Valami Lab gyártja...

lac coo

Alexease
- Manual kuplunggal is lehet menni elvileg, csak akkor ahoz, be kell allitani a digitalis reszen a szaturaciojat, hogy milyen gyorsan engedje vissza. Ha tul gyors, akkor valtas utan haraphat egyet a motor😊 De azzal vagy anelkul is erdemes valtas elott visszavenni a gazt es valtaskor egy pillanatra felporgetni. De ehez meg a Blip es Lift "segitseget" kell/erdemes kikapcsolni a PLR-ben.

- Sajnos a gyari rF ejszakai eg eleg szegenyes😞 En ezt hasznalom: http://alexease.uw.hu/files/SKY04.ZIP