rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha erõt akarsz csúsztatni akor arra alkalmasabb lenne egy jobb-bal-jobb... (ez mehet a végtelenségig majd egy visszafordító és ismét). Azon élvezetesebb lenne. Egy nagy betonplatzon 5 perc és beleunnál.
JuanG
megoldható sztem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
köszi, javítva 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pályakészítõk: nem tudnátok csinálni egy bazinagy betonplaccot, ahol lehetne gyakorolni ilyen powerslide dolgokat? csak legyen olyan nagy, hogy legalabb 4-5-be fel lehessen kapcsolni 😊 nem kell se fak se semmi, csak beton, meg valami eg 😊

-- http://www.x-plane.hu

Juan nem jó a topgeares linked az rsc fórumban!
JuanG
<#idiota><#nezze><#integet2><#email><#taps>

JuanG
az érdem nagy része a tiéd, te állat

Ingy
te állat <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
<#idiota><#zavart1><#hawaii>

Olyan cuccra lesz szükség, hogy amikor brümmög a Zonda a háttérben hallatszodó fitymacsattogást kilehessen vele szûrni. 😊))
JuanG
Ingy hallotta, hogy lehet lesz majd egy új jobb topgear pálya rF-hez, akkor majd megcsináljuk normálisan a videót 😄D... a jelenlegi topgear (rF) pályán azt se tudom merre kell menni 😄D

JuanG
jaja, én is dunaújvárosi vagyok, csak 5-6 éve élek pesten...az autómosónál majd megkeressük 😊)

b-type
látszik a videón is hogy jó.
meg a körítés is óriási 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ja, aranyos a Dunaújvárosi srác gyûjteménye.. Van egy autómosója, s egyszer a nyáron lemosatta a gépeket egyszerre. Ott álltam, és nem tudtam megszólalni. Egymás mellett F50, Bugatti eb110, Pagani Zonda, Aston Martin..Szerinted? 😄
JuanG
ahogy alakul a Zonda fizika, most nagyon tetszik ... megszokod az autót, csinálsz egy jó setupot, és nagyon bejön 😄DD...oldsebringben már vagy 100 kört tuti mentem vele, és nincs meglepetés, kiszámítható az autó viselkedése, de ha akarod akkor megtáncoltatod és közben kapaszkodsz/fogod az autót, és vigyorogsz 😄DD...

JuanG
thx!!! ... zonda motorhangot az MM69-bõl tettem át thx 😄DD...

amúgy tervezem hogy eredeti Zonda S hangokat teszek be, Dunaújvárosban van az az arab csákó akinek van egy Zonda S -e, haver szokott találkozni vele, meg fogjuk kérdezni, hogy segítene-e 😄...onnantól már csak valami profi mikrofon, meg cucc kell, meg szakértelem, hogy mit is vegyünk fel 😄DD

Nagyon komolyak a hangok! Király!!
b-type
<#eljen><#eljen>
Nagyon jól néz ki a pálya már!
A videó meg ász. 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
hirtelen ötlet volt vasárnap, gyorsan összedobtam eztet <#alien>

rfzonda feat. topgear

ez meg egy kör Zonda-val OldSebringen (bocsesz a minõségért, az aszfalt se végleges még)

zonda_oldsebring_rebuild.wmv

JuanG
hirtelen ötlet volt vasárnap, gyorsan összedobtam

Ingy
<#hehe><#action><#lama>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bertino
vmi 440 megás verzióval nyomulo, csak azzal 1.070es crack kifagy

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

b-type
HA tudod, akkor a legmagasabb verziót használd (1.070 a jelenlegi amire feltétlen érdemes felfrissíteni)

<#eljen>

bertino
nah srácok feltettem, kipróbáltam, és rádöbbentem, hogy ezt még igen csak szokni kell <#vigyor3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

12346
hûû ez bejön. végre autók😊

Az íveket hasonlóan veszem, igaz nem annyira, meg a féktávokat még nem annyira rövidek. khösz a setupot is, egészséggel használom 😄D.

Khösz a bíztatás ;D, már sikerült is 1.42.6xx-ot mennem, sõt ennél majd 6-7 tizeddel mentem jobbat a köv.körben, csak az uccsó kanyarban kipörögtem 😄D. De legalább ennyit is sikerült elérnem 😄.

Tomievo
Itt van egy 1.40.3 -as replay ha segít, sajnos a jobbik kör már nincs meg hot lapként.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
az is, meg az F430.
<#eljen>

Ha 288 GTO, akkor már 353w -t is akarok! 😊

Kétütem powaaaa!!
lac coo
F40 ...Az az igazi 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
288 as GTO nak jobban örülnék, az igazi ferrari 😄

lac coo
Ezt pályát néztem én is a minap , olyan bumpok vannak benne , hogy kiesel a székbõl 😊))

lac coo
Kipróbáltam azt a kerékfüstölést manual kuplungal...
Hát így már azért más 😄DDD

lac coo
Mindig lehetsz jobb 😄DDD<#eljen>

Ezzel a setuppal mentem 1.43.4xx-et. Érzem, hogy lehetek jobb is csak szoknom kell még a kipörgésgátló hiányát. Meg a pályának a féktávjait.

aesirbaba
Road Atlanta überkedvenc, tudod😊 Mentünk ott GT-t is, meg HPCC-t is, meg talán még valamit is😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

b-type
megjelent Bahrain és Malaysia, kipróbáltam, egyik kilép az aasztalra, a másik meg éééérdekes..grafban sincs toppon sztem, talán csak az ég, de ezt a betöltõképernyõbõl lehetett sejteni, bár én nem csipem ezeket a pályákat.
- link
akkor már ezerszer inkább
- Road Atlanta a HSW-rõl.

Tomievo
Én ezzel mentem, 1.40.1-t. Saját setup, nem is nagyon buheráltam. A futómûnél talán csak a hátsó spring-t vettem lágyabra.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

jah,és khösz

Összejött 1.44.080.😄D. Na kiróbálom majd ezt setupot, hátha ezzel megy jobban😄.

aesirbaba
Ezzel a setuppal mentem 1.41.750-et (Save target as...)

lac coo
Már csak a három pedál lenne dúrvább, jobb láb egyszerre gáz-fék 😄DDDD

ehh, csak? 😄D. Én alig bírtam 1.45.xxx menni, meg minden 2 körben megforogtam 😄D. Ez alapbeállítás volt, setupoláshoz nem értek, max a basic csúszkákat állítgatom, meg az üzemanyagszintet.

aesirbaba
Juan G 1.40.2xx-et ment amit láttam, én meg sajnos nem tudtam menni 1.41.7xx alá. A többiek meg kettõnk között voltak a tesztfutamon😊

b-type
Ezt a kuplung dolgot még át kell gondoljam..mármint a használatát, az hogy kikapcsolt kuplunggal és botváltóval megyek az már eldöntött tény, és tuti rajtamarad a kuplung a pillangóváltón, de ezt azért még gyakorolni kell sokat, mert az sem mindegy hogy mikor visszaváltok akkor leugrok a kuplungról, vagy felengedem 😊))
De hogy minden sokkal izgalmasabb az 100%. kb. egy emeletnyi ugrás van élvezetben, igaz hogy az eddig 108%-on hajtott AI-t vissza kell vennem 105-re kb. mert nem tudom tartani velük a lépést. 😞 😊

b-type
lehet Japo' srác csinálja bele az embert..😊))

Ti mennyit mentetek Essingtonban, porsche-val, segítségekbõl csak a kuplungot hassználva?

Alexease
<#eljen>
Nah en pont ezekert hasznalok mindent igy mar regen, mert lehet hogy "maceras", de hogy kegyetlen elvezetes az biztos😉
pajti
Nem túlozták el a kasztnit az emberhez képest? Olyan mintha kisgyerek ülne a kocsiban 😊