rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
tréning pálya:

BETONPLACC

<#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

akinek kevés a memóriája, vagy textura problémákkal küszködik pcc alatt (elfogy és game automatikusan visszaveszi) annak itt egy ötlet:
a pcc_spinner -bõl ki kell kommentezni az autót, hogy ne töltse be. igaz ekkor nem jelenik meg az a szép nagy felbontású autó az elején, de kinemszarjale 😊 tegnap 10 autóval is zöld maradt nekem a csík, holott elõtte 6-8 autónál már 0-án volt 😊 megmaradt a textúra felbontás, és olyan 35-40 fps 😊

-- http://www.x-plane.hu

copass
ez így kéne mindenkinek, megszállottságból csinálni a dolgokat, nem elvinni anyegin irányba, jól kihasználva azokat akik csak játszanak egy gammával.
de hát ez egy ilyen de-nextgeneration betegség.

lac coo
Pl ha a parlamentbe járnék aludni ..... 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ez most a célvonal elõtt volt.
Kikapcsolt meghibásodásnál....És az eredeti verziómmal....
Ez valami olyasmi lehet , mint a kimásolt plr filemal: ott pl gondolt egyet , és a visszaváltás és fék gombjait egyszerûen törölte verseny közben...😄DD
De azt rendszeresen empty-re rakta 😄DDD

Tomievo
Az a piros gomb jelzi, hogy túl van az ideális váltási fordulatszámon. Nálam mindig akkor történik ien, amikor áthajtok a célvonalon, oankor újra kezdem és kész.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ingy
trözsanttal <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
nem a célvonalnál történik?

velem a sebringen történt ilyen amikor célvonalon átmegyek, de csak a munkahelyi gépemen lévõ "gyakverzió"-val...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

valamilyen gombra vagy bill-re nincs beállitva a kupplung véletlenül?Attól,hogy autokupplung,attól még a beállitott gombon is mûködik a kupplung.és ha az a bill beragad néha,az pont ilyen.
Ha porschét akarsz akkor elõbb másba kell beleraknod a popódat. <#idiota><#vigyor>
érdekes hiba.Megpördülni azért pördülsz meg,mert pont a kanyar bejáratán jött vissza a hajtás,és mivel álltál a gázon megpördültél.Az a piros lámpa mit jelez a kormányon?Mert amikor kigyulladt,elment a hajtás,mikor meg kialudt,akkor meg visszajött.
Ingy
lehet kinyirtad a kocsi váltóját <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Szerintem nem attól pördülök meg egyszerüen a kanyartól...Talán mert nincs hajtás a kerekeken..Meg már akkor elég régóta kettesben gurulok 😄
Nem tom mi lehet ez , de többször láttam már....

erdekes, pedig mikor visszarakod 2-be megpordulsz...szoval valami megfogja megis a hatsokereked...

lac coo
Video...
Közben rajta maradt a lábam a gázon ahogy igyekeztem tovább menni 😄DD

lac coo
Autó kuplungal megyek, nem akarom rászoktatni magam a kormányon, gombal kuplungolásra, hátha lesaz egyszer 3 pedálom ...

Rakok videot majd milyen mikor elszáll ....

nem ragad be a kuplung gombod esetleg?😊

lac coo
Megint elõjött ez a kuplung hiba (vagy mi..) <#falbav>

ez valami bug vagy mi az isten , tök idegesítõ ?!<#boxer>

lac coo

avcom
passzolom lehet, de rólam lepattannak az ilyenek...

lac coo
Azért beleraknám a popómat 😄DDDDD

lac coo
Na de tök jól mentem Ai ellen a legmagasabb fokozaton 2. voltam , azt csá....
Ez nem jó így....

Tomievo
Kuplung hiba, néha elõjön ha be van kapcsolva a mechanikai meghibásodás, ha nincs.

Kész van BigRoy, majd MSN-n átküldöm.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

http://www.a5.hu/fastcgi-bin/galeria.cgi?gID=209&pID=209_porschegt32
Mert a Porsche alapból egy silány termék....😄

Fõleg ez.
lac coo
Az mitõl van PCC-ben , hogy megyek-megyek , egyszercsak eltûnik minden sebesség és csak bõg a motor akárhová is váltok, se motorfék se gyorsulás?
Mintha ledobná a láncot.
Valami mechanikai meghibásodás ??? <#nemtudom><#idiota>

huu, ez a penzes tema nagyon meleg dolog...
hudson kerr is kapott hideget-meleget a texturapakkjaert.
sztem az lenne a normalis dolog, amit ott a forumon is emlitett egy tag, hogy tegyen ki minden modder egy paypal donate gombot a weblapjara, aztan aki tamogatni akarja, az tamogassa, aki nem az meg nem.
mert jogilag sem koser dolog lenne pl. csinalni egy m3 modot, penzert arulni, aztan a bmw-tol meg nyista licensz. a gyar meg nem adja oda bagoert, azt a penzt kitermelni sok-sok peldannyal lehetne, vagy magasabb arakkal. a magasabb arak meg eleve kevesebb vevot eredmenyeznek, ugyhogy ez nagyon ordogi kor...
onkentes tamogatas, the only way... <#vigyor>
lac coo
És nekem ki fizet a sok "barkácsért" amit kipróbálok ? <#idiota>

Jah, és mittomén, mondjuk 76-os rajtszám 😄. khösz

Tomievo
Nem, itt azt kérdi, miért nem fizetnek az emberek minõségimodokért, mer szte ez belefér és õ fizetne mondjuk egy jó m3 modért.

aesirbaba
Egyébként lehet látni képet vagy videot ebbõl a fizetõs MODból?

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

avcom
nem lesz ez tömeges, nem fog fizetni túl sok user

lac coo
"......][obbiból......" <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

lac coo
Jól láttam nagyon szerény angol tudásommal , hogy RSC-n egy újabb köcsög érdeklõdik aziránt, hogy ki hajlandó pénzt adni egy "jó" modért ?????

BMW M3 stb .....

Ez itt !

Ennek nem lesz így jó vége, de igazából azt sem értem , ezt hogy hagyja ezt az ISI, mert hisz ha a játékukkal valaki pénzt keres ahoz az õ hozzájárulása kéne , és a haszonból is járna neki ....

PCC - Essington teszt most 😊
IP-t küldök privátban aki kér és még nem ismeri 😊

JuanG
ezt nevezem én hozzáállásnak <#eljen><#worship>

avcom
SLN egy holland srác, aki szeret inni és textúrákat csinálni mindenféle ISI játékhoz az F1 2001 óta. Mindezt ][obbiból, ingyen.

http://sln.rscsites.org

Istencsászár
a ripléj ( visszajátszás ) alatt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
láma kérdés következik: ugy hallottam a gamenak van beépített .avi felvevõje
hogyan tudom én aztatat beizzítani ? <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lac coo
Azt én sem tudom mi az , csak azt hogy hol van 😄DD

Tomievo
Hülye kérdés, bocs

Tomievo
Mi az az SLN?

lac coo
SLN-en vannak új cuccok....
Essington textura többek között 😊))

lac coo
A Top Gear-es nagyon tuti 😄DDD
Most már így nagyon érdekel engem is , nincs demo , csak az SG részére 😄DDD

eloszor szeretnem azt megtanulni ami egyszer top-gearban volt:
megy korbe-korbe az auto, csuszik a hatulja, a kormany vegig ellenkormanyozva van es a gazzal/ellenkormanyzassal tartod egyensulyban az autot 😊 aztan johet a flikk-flakkozas - ofkorsz pcc 😊
a kanyargos palya azert nemjo, mert ha elrontod, vergodhetsz vissza a palyara, mig egy szep nagy placcnal folyamatosan ottvagy 😊

juan: koszi 😊

Tomievo
BigRoy álljon rajta? Hányas rajtszámmal?

Van a hsw-n egy bp-s porsche, azzal megyek most, és meg kéne csinálni, hogy az én nevem,meg egy saját rajtszám áljon rajta. Valaki megtudná csinálni nekem,mer én nem értek hozzá,meg lejárt a photoshopban a próbaidõ,mer csak trialos verzióm van😄. Elõre is khösz.

Tomievo
Na ja, de ott már nem kell mûvelni az embereket. 😊

Van moto gp-s topik.<#circling>
Tomievo
Akit érdekel a motogp, annak Itt a Live Timing. Ma és holnap 125ccm-ek mennek, köztük Talma.