rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
ATi Catalyst Driver v6.3: Avivo a Nagy Machinátor

Sogun, 13:01 - Tech: Driver - (4 komment)

(2404) Radeon kártyacsaládjához az ATi kiadta a legfrissebb Catalyst drivereket, ezzel 6.3-ra tornászták fel a verziószámot. Két újítás került be:

* Overlay Theater Mode Enhancement: Beálított Desktop felbontásnál magasabbat engedélyez Overlay Theater módban.
* Avivo™ Video Converter: igen hasznos videoformat konverter funkció lesz, ha mûködik rendesen. Reklámosztály szerint "bármilyen videoformátumból átkonvertál bármibe.." Az Avivo™ varázsló a Catalyst® Control Center nevû toronyban lakik és mikor elindítod, megkérdezi: "Merre kívánsz menni ma?" Meg azt is megkérdezi, hogy jól aludtál-e, szóval magányosok elpanaszolhatják neki életfájdalmaikat. Aztán ki kell választani az input/forrás formátumot meg az output/cél formátumot, kívánt minõséget, meg hova tegye az új fájlt és indulhat a móka! Az Avivo™ varázsló rengeteg forrásformátumot elfogad és a következõket tudja legyártani: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4/DivX, WMA, H.264/AVC és még sok sok sok sok sok mááást..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
löl jópofa<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
thxa..kár hogy a menet közben nem volt navhang 😞
mentem ennél sötétebben is..gyak. vaksötétben, de akkor már nagyon romlottaka köridõk ha végig is akartam érni.

itt egy Megaupload-os link is uerre a vidre: link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
zsír <#worship><#taps><#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
kis szürkületi csapatás Lienz-ben:
- link
piros csillagos piros szöveg alatti sárga csillagos, kék szövegesre tessenek rákattani <#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Arra figyelj, hogy az Ai olyan setupot használ, amelyben alapból rossz a sebességkiosztás. hatodikban 107km/h-val mennek. te persze módosíthatod a setupot magadnak, de az AI által haszáltat is, ha kell. A cockpit egy merõ förtelem, olyan hátul van, hogy semmit sem látni belõle.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
nem kõ' megvan 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ezt a TC2000 modot honnan lehet leszedni?

Ma délután ismét RSC tesztfutam lesz! A helyszín ezúttal Zolder.
További részletek a honlapunkon, illetve a szervertagoknak hamarosan mailben!

Tomievo
Az analóg kijelzõk között van a sebességfokozat mutatója.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Az új Lienz-autóban nincs sebességfokozat kijelzõ és váltást jelzõ lámpa ?
Látok valami két kis kijelzõ szerût de nálam semmi nincs rajta ...

lac coo
Elõször be volt, de mikor beszéltünk róla kikapcsoltam ,csak épp annyi eszem nem volt, hogy újra kéne indítani 😊)))<#idiota><#vigyor>

Panther
Grat! majd nekiállok hét végén én is.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Nekem a MOMO mellett Sidewinder is van. Most ugyan a MOMO-t hazsnálom, de éppen azért vettem, mert a Sidewinder drivere bugos. Hiába kapcsolod ki a középrehúzást, ha rámész egy kerékvetõre, vagy bármire, ami megdob, ugyanúgy vissza fog állni a középrehúzás erõssége. Lehet, hogy most nem tûnik fel, de majd késõbb.......

Alexease
Megis be volt kapcsolva a kozepre huzas?! <#idiota><#zavart1>

Ki kell kapcsolni, mert annak semmi ertelme! Ha mesz az autoval, akkor ugyis kozepre fog huzni akormany, a sebessegtol fuggoen minnel erosebben. Ha gyengenek talalod, akkor a PLR-ben vagy a HDV-ben tudod allitani.
lac coo
sidewindernél ki kell kapcsolni a középrehúzást vagy nem ?

Mert eddig mindig be volt kapcsolva , az igazság az, hogy nem is törõdtem vele , de most egy GTL gond miatt kikapcsoltam , és most mintha a játékban is megszûnt volna a középrehúzás . Vagy csak hozzászoktam a driver-ben beállított full középrehúzás erõsséghez 😄DD

Ez nem úgy van , hogy ha be van kapcsolva ha nincs a játék felülírja azt és a saját ffb-je szerint vezérli a kormányt ?
Szvsz nem, mert mióta lekapcsoltam azóta tök "laza" lett a kormányzásom 😊))

???

JuanG
nem, ez is RBR-es csak nem az összes alkatrész 😊

aesirbaba
3.05.322😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Tomo15
Nem baj, lehet versenyzni, hogy kié lesz a jobb😊)
CodeRed
Ezt TE csinálod????<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>Nagyon ott van!!!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Hát ez embertelen jó.. Az a baj, hogy 1 órája jöttem meg a melóból, 2 félkört tudtam csak menni, de valami kegyetlen. Csak mindjárt leesem a székrõl... A hétvégén nekiesem!
Tomievo
Asszem jegelem a témát, ráérek ezzel.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ingy
inkább a zondát erõltetnéd <#duhos2><#falbav><#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Nálam az lehet a gond , hogy hw csere elõtt sokáig 1.040-es warezzal toltam mert spóroltam a harmadik lehetõséggel, és most , hogy feltelepítettem rendesen egy csomó dolgot kényelembõl csak egyszerûen átmásoltam a warezosból 😊)))
Valszeg került bele egy két okosság 😊

Tomievo
Õk köszi. Természetesen szándékomban van megvenni, csak most még nem tudom.

Panther
Tényleg elég jó, csak meg kell találni a megfelelõ setupot, hogy ne ugráljon annyira, pontosabban, hogy a bukkanók ne vagdaljanak ki.

Többször voltam 3:08-as idõn, de a hátsó hosszú egyenesben elszálltam, így csak 3:09.433 lett az idõm a Long verzión.

JuanG
basszameg akkor hiába hegesztek 😞((

mûhely

lac coo
Jó hát te nem nooblámalooser mint én 😊)))

b-type
Ezt nem igazán a modok csinálják sztem.
sztem a javítások kavarhatnak be, pl. nálam így valahogy volt:
1.0->1.20->1.40->1.48->1.70->1.81->1.87
és annyit észrevettem hogy a fényszórok nem mindig világítanak a replay-ban...el is küldtem a problémámat, de lehet hogy ezek a patch-k zavartak be.

Alexease
Nekem meg mukodik rendesen, pedig az eddig megjelent mod-ok kozul mar minden fent volt alatta😊)
Alexease
Itt nem warezelunk, de hogy azert megis segitsek, probalj keresni TryMedia UnPackert. Nekem nincs, vagyis ne is kerdez ra😉
lac coo
Hát én jegyzettömbel raktam egy-két nullát a pénzemhez 😄DDD

Hang: tudom , hogy kódolt mindig is az volt rF-ben , de ez most valamiért nem megy a gyárival sem 😞(((

Kb. olyan lehet mint amikor nem volt jó füstöm tükörben, vagy mikor lenulázta a fék beállítást, vagy hogy egy fia árnyákom sincs az új pályán 😊))

Pedig én nem telepítem újra az tuti 😊
Ebbe a halom modba fog megrokkanni rF 😊))

Tomievo
Nem tud valaki valami kódolatlan hangot gyártani az eredetibõl? <#conf>

aesirbaba
Egész zseniális ez a Lienz a TC2000-el is😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

b-type
Mekkora már a Lienz GP! mikor villámlik a hegynél..wow.<#eljen>
Leugrattam a szallagkorlát mellett..huh, rendesen felszaladt a gyomrom.
de hegynek felfelé pattog a fülem akkora híróság megdöngetni a hegyet. <#eljen>

avcom
a másikat meg "tõlem" <#vigyor>

Tomo15
Eszméletlen milyen jó lett a pálya, és persze az autok is.Nagy grat készitöknek<#worship>
b-type
na hogy meglegyen a 3post.
Imádom ezt a moddot...briliáns, nagyon jól van megcsinálva szépen szalad sok ai-val, pedig nagyon szép a pálya. geccem jók az autók, egy élmény játszani.

Ingy

Ingy
the pitsen egy moddertol loptam a képet <#idiota>

b-type
pláne Subaru?

b-type
lesz új autó?

Ingy

valami bûzlik ezen a képen <#idiota>

😊))
Ingy
Nippont probáljátok Juannal sikitoztunk akkora fless <#idiota>

Istencsászár
<#eljen>qrva jó lett! 😊 fõleg a pálya(ák)<#finom>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomievo
Mûködik a chat, sajnos nincs motorhangom, így egyxenlõre nem fekszek rá nagyon a témára. A Ra... egyébként RC3-as szinten nagyon bika és szinte vezethetetlen néha, de lehet csak a hang hiány miatt becsapnak az érzékeim.

b-type
Nem tudom, de Taupo-n elég jól lehet keresni, amennyi ai-t elbír a gép, 4kör. Nehézség nem annyira lényeges, nekem 112%-on volt még megfelelõ...nincs qual, zsupsz be a versenyre.
Ezzel meg lehet venni a legszükségesebbeket, Taupo rövid pálya, igaz van rajta felvezkör.
Ha megvannak a fékek, akkor mindenképpen jó ötlet Lienz GP Short, élményszámba megy a versenyzés...és mellette jön a pénz.
Én most a Venom-mal nyomom, mert elég izgalmas járgány.

Tomievo
Ennél is jó az ISI_BABYFACTORY ?

b-type
mehe<#idiota>

Egyébként a Venom jóval kûzdelmesebb..legalábbis GT3 szinten.