rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A banner alatt van a link (RFACTOR.NET), ott megtalalod a DEMO-t es ott meg is tudod venni.
Alexease
Erre en is kivancsi lennek, hogy mi a bajod vele?! 😊
Gondolom, mar van tapasztalatod es igy mar 2-3 publikalt palyad es "mod-od", hogy tudod miert is nem "remekul modolhato"?!

Amig nem cafolsz, addig EGYELORE remekul modolhato a jatek <#idiota><#zavart1>
Istencsászár
de félj mert pl a pcc elég reális😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
cáfold

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nesto
értem, akkor nemkell félnem, hogy nemlesz reális a vezetés. akkor megpróbálom leszedni valahonnan, köszi mindent

A remekul-t megkerdojeleznem... 😊 (egyenlore)
Ó, köszöntem szépet. 😄

Tomievo
Viszont remekül moddolható a játék és így meg is jelent már rá pár jó kis mod. Pl porsche carrera cup, lienz festival, gp2, nippon...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Istencsászár
Elõször is ez nem toca, nem nfsmw és egyéb arcade autós játék!
Demo létezik belõle, amit a bannerban található oldalakról letudsz szedni.
A játék online vásárolható meg kb 8 ezer pénzért!
Játékmódok semmi extra: Test Day, Race, Race Weekend szóval szabadedzések, idõmérõ és verseny.
Alap játékban van kasznis és formula gépek is. Ezek nem valódi kocsik a liszenszek hiányában és nincs belõlük 30 különbözõ sem.
Mivel ez 1 sim nemárt némi tapasztat a setup ( beállítás ) készítéséhez, ha játszottál a F1c-vel vagy Gtr-el akkor nincs gond, ha pedig nem akkor meg kel majd tanulni.

nesto
oh, na végre.épp most vagyok tul a toca csalódásán😊, amennyire belevoltam zugva akkorát csalodtam mikor mentem vele egy kört. szóval ha már fentvan a kormány, akkor érdemes leszednem valahonnan? Hány játékmód és autó van benne? thx all

Istencsászár
mivel ez egy szimulátor csak kormánnyal érdemes játszani... és van benne némi fizika is😊

nesto
rengeteg hozzászólást találtam, de légyszi mondjátok meg hogy a fizika nem-e olyan árcádos mmint pl a ToCA, és lehet-e vele normálisan játszani kormánnyal?

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Koszonom!! Olvasgatok meg a temaban, elmeletileg olyan editor is jo ahova a Max ban modellezett texturazott(UVzott) objektumokat be tudom olvasni.
Ezt a 3DsimED -et megnezem...
JuanG
egy pályához 2 MAS van, az egyik a síma (gmt-kel), a másik a *MAP.MAS, ebben vannak a textúrák (DDS, TGA)

max-os cuuchoz nem értek én a 3DSimED-et használom, és még kezdõ vagyok 😊

itt egy klassz fórum, de angol...magyarról nem tudok
RSCNET-RF MODDING

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nem kell server, test is elég...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

PCC-vel télleg baromi jó ez a Lienz😄
most mentem Lienz Short-on 59,1xx-et 😄 de teljesen default setup-al, egy csomó idõ benne lenne még😄

PCC Lienz GP Short Replay

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Tomievo
CSinálj egy servert magadnak és a chatbe írd be, hogy ISI_BABYFACTORY, miután kilépsz kapsz egy rahedlit.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Hogyan lehet megnövelni a pénzemet, mer kipróbálnáma többi verdát, csak hát elég kevés cashem van. Tudom, versenyezni kéne, de arra nincs kedvem, azt az idõt inkább a porsche gyakorlásával töltöm, mer azon még van mit fejlezteni.

Nalam hibazik a Gmat 😞 ahogy belemegyek hibat ir ki.
SHADER " ****** " not fund (ez most Max hibauzenet a DX shader hianyabol, vagy a rftools-é?)
Egyenlore a konyvtarstrukturat nezegetem, hogy mit hova tesz. Azutan a GMT output-ot kene megfejtenem, hogy mi mire valo (es mit csinal az engine-ben)
Ha nem gond kerdeznek parat:
1 A texturakat is onnan keresi?
2 A meglevo texturakat tudom hasznaltatni a material megnevezesevel?
3 A palya egy objektumnak kell, hogy legyen? (LOD miatt)
azt lattam hogy az anyagokat objektumon belul multi-sub materiallal valasztja szet

Letezik valahol olyan kozosseg ahol palyaszerkesztesrol beszelnek?? Esetleg magyarul, de az angol sem tul nagy gond. feleslegesen nem untatnam a tobbieket a technikai dolgokkal.
JuanG
ja a material/objecteket nem tudod a Viewer-ben megnézni...

JuanG
GMT formátumba kell exportálnod, majd ezen GMT-ket kell a MAS-ba tömörítened...a GMT-kre a hivatkozások az SCN fileban vannak...

az rfactor "Locations" könyvtárában van a "terrain.tdf" file és ebben a felülettulajdonságok, beton, fû stb...és itt vannak hozzárendelve a material nevek...vagyis ha te a pályamodelledben az út materiálját "Road"-nak nevezed el, akkor az már rendben is van

mindenképpen érdemes egy meglévõ pályának a felépítését (file és hivatkozások szintjén) tanulmányozni, és aztán nekiállni egy újnak...ezenkívül az rFtools ban van egy "sablon" pályarészlet amit a Viewer-rel meg tudsz nézni (meg a materialokat, objecteket)...

3D studio a munkaeszkozom 😊. Az RFTOOLS max pluginja (material) nem az igazi nalam (MAX 7.0 sp2) nem jelennek meg az anyagok a viewportban a sample max fajloknal. A lenyeg, hogy egyenlore keszitenek egy alap teszemazt 50m atmeroju kor alaku palyat (ha jol lattam METER a hasznalatos mertekegyseg) ez a resze rendben, de mibe exportalom, hol allitom a feluletek tulajdonsagait (beton,murva, fu stb...)
Panther
Igen, én konvertáltam jópár pályát F1 Ch és Toca Race Driver1/2 alól GTR/rFacor/GTL alá. A 3D Studio jó, de nagyon kell érteni hozzá, ha ez így van, nem szóltam semmit. Az ISI public tools, fogalmazzunk finoman, nekem nagyon nem jött be. Én még egyetlen fájlt sem tudtam kiexportálni vele, pedig értek valamit a 3D Studio-hoz, meg az ISI enginek-hez, de mindig elszáll valamuilyen hibaüzenettel.

Amire neked szükséged lenne az Dave Noonan 3DSimEd editora és TRKmaker-e. Ezzel konvertálhawstz és készíthetsz a semmibõl is pályákat, ha van ráérõ idõd és tudsz vele foglalkozni. Persze az AIW-t is el kell készítened, ami megfelelõ eszköz hiányában nagyon nehéz dió. Ajánlom az F1 Ch AIW tools-t, ami ugyan borzalmas, de még mindig jobb, mint a notepad-al szenvedni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tomievo
Igen, és akiket ott látsz neveket, azok is benne vannak.

most néztem az rfactor oldalát, igaz régi hír, de mivel naggyon yol tudok angolul, vagy mi... 😄D, ezé megkérdeném, ez mit jelent:

01.02.06 - EuroRing coming to rFactor

Image Space Incorporated is pleased to announce that it has secured the rights to the EuroRing racing circuit http://www.euroring.hu/. In association with Euro-Racing KFT and with the assistance of Oláh Gyárfás, Alexease and Viktor Adorjan (Misu), ISI has begun the process of bringing this exciting circuit into the rFactor world.

elméletileg azt hogy megcsinálják az euro-ringet?

b-type
HSW-n kint vannak a Rayzor és Venom template-k!
- link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok, van koztetek olyan aki probalkozott palyakeszitessel? Szeretnek kicsit belemerulni a palyakeszites rejtelmeibe es nem szeretnem vegigszivni azokat a dolgokat amiket nem muszaly. Persze minden info erdekel ami ezzel kapcsolatos. A kello programok megvannak (es az ismeretek is hozza MAX,PS) + rftools public.
Esetleg linkek..?
Istencsászár
az alapján is ki tudja próbálni, hogy eldöntse hogy megveszi arra tökéletes az a demo is...

Ch_Slater
sejtettem. egy haver ki akarja probálni és ö érdeklödött. közlöm vele 😞

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Istencsászár
csak a régi van

kicsitOFF:
Nem tudja vki, hogy a Thrustmasternek van-e hivatalos hazai szervíze/forgalmazója? Eltört a baloldali pillangóváltó a TM GT FFB kormányomon, és kellene helyette egy spare...
Ch_Slater
helo. demo csak a régi van (0.720)? vagy van már a véglegeshez is?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

JuanG
<#eljen>...de az elõzés pont lemaradt

b-type
Alex szted ha vissza akarom rakni az 1.70-re a verziót, akkor elég elindítanom az 1.70 telepítõjét?

sajna verziószám eltérés miatt nem tudok online menni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kaszi46
nagyobbat, szebbet, hosszabbat😛
tthx amugy

*Posse*T.W.D*

Alexease
Tessek: http://alexease.uw.hu/files/rFactor_Civic90_Lienz.wmv WMV, 2,8Mbyte 😊)

Ez is hasonlo szutyok minoseg (de legalabb kicsi😄), raadasul, akkor vettem fel amikor megnem vele, az egyszeruseg kedveert😉))
Istencsászár
alap én is😄😄😄: legjobb

avcom
ha lenne idõm csinálnék egy Carrera 4S-t, összkerékkel ez komoly lehet

Kaszi46
linz vidijókat még!😛
plz

*Posse*T.W.D*

lac coo
Látom fixre raktad a kamerát a P-ben 4 😊))

lac coo
Jaja..Én is azzal futok Lienz-ben 😊)))

Alexease
lac coo

lac coo
Nem kell azt elkapkodni, gondolom nem is akarják .
Amit F1C-bõl is kihoztak CTDP05-el az emberfeletti 😊)

http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=246423
Copa Megane V2

Valaki bepróbálja?
Istencsászár
reméljük mivel rh 2005 nemlesz csak 2006 majd-majd 1szer...

Danecay
Nem a legújabb hír, de még itt nem olvastam és gondolom vannak érdekeltek a dologban. Sajna úgy néz ki, hogy CTDP 2005 nem lesz készen erre a hétvégére az az a Bahraini futamra ahogy a fiúk ígérték 😞 Egyelõre maguk sem tudják mikorra lesz kész. Remélem nem kell sokat várni és azt is ha végre kijön akkor már a pályákat is tartalmazni fogja a MOD.