rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
még a video készitése alatt csinaltam hozza gumit
csak nemtom felrakni a szerverre mert vmiert baszakodik <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy

<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomievo
Most olvastam az RSC-n, hogy a hangok kódolva vannak, ezért nem tudod külön lejátszani és csak a gyári verzióval lesz hang. Szal elvileg az eredeti másolatodon kellene lennie hangnak.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Az a lényeg, hogy élvezetes, és asszem már van honnan lopni jó gumit.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
Nagyon tetszik, én még az alapautónál tartok, meg akarom hagyni GT3-nak, és szedem össze a pénzt egy új járgányra.
Ha Ninja felrakta, akkor online is szivesen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Kicsit olyan arcade ez a drift mint Colin McRae-ben 😊))
Tudom sokan lehurrognak de így van , semmi dolog nincs vele kicsit keresztbe rakod és magátol druftel , néha egy kis gáz vagy kormány kell neki 😄DDD
Ettõl függetlenül élvezetes 😊)

Amúgy nekem sincs motorhang se a crackesen sem a gyárin 😊))
De le sem játsza semmi a gépemen valami fura formátumban van, waw de nem ismeri a gépem 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ibronk
Hát szépek meg minden, de nagyon furán közlekednek ezek nekem. Szánkázok össze vissza mint malac a jégen <#confused>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Tomievo
Ja és ezeket is lehet tuningolgatni rendesen, ahogy néztem, szal tuti kis kieg.

Tomievo
Én csak az elsõ kocsit próbáltam az elöbb de ez valami mega-brutál király egy cucc. Azt hiszem ez az év elsõ bombája az rfactornak. Valami félelmetes mien királyul lehet driftelgetni ide oda. Sajnos hang nincs valamiért a kocsimon, de így is tuti.
Lienz longot próbáltam, az is egész jónak tûnik. Kicsit oan nordschleifés hatása van a sok kanyar miatt, és faszán ráz a macskakõ.

Alexease
Csak 1.070-tol felfele megy.

Gyors velemeny a ket uj autorol es az 5 palyarol: <#vigyor2><#eljen><#worship><#taps>
Szasztok. Eza lienz, fog menni az 1.020as verzióval is😄? Mer csak azvanmeg😄D.

Alexease
Mar en is epp leakartam fekudni, amikor meg utoljara "beolvastam"😉 Gyorsan bontottam egy doboz tejet (<#idiota>) meg egy doboz celebrations-t (<#zavart1>), s gyorsan ki is probalom (oket);P
Tomievo
GSMF oldaláról gyorsan jön, ISI szerver lassú.

Tomievo
Szólj rám MSN-n Krisz, aztán átküldöm.

El is kezdtem szedni Lienz-et, remélem királyul lehet driftelgetni vele.

Alexease
<#wow1><#vigyor2><#worship><#taps>
ibronk
<#taps>

Ingy
http://www.rfactor.net/index.php?page=news_07-03-06lienz kint van a cucc

Ingy
én má mentem minusz 3 milliovan amikor az engine.ini ben elütöttem egy spacet <#idiota>

Tetszik a hozzáállásotok! Kösz-kösz-kösz! Amugy kanyarban nem lehet gyorsabban menni. Dehát mit magyarázok, ti úgyis nagyon király gémerek vagytok, mindenkinél okosabbak, tapasztaltabbak és gyorsabbak(kanyarban).
Alexease
Hangrobbanas volt?! <#zavart1>
JuanG
szted komolyan van határ? nem lehet csinálni olyat hogy pl. 6000-el menj? ...biztos lehet...

vagy ha megnövelem a training course pályát 10szeresére (pikkpakk), akkor 10000-et mész? <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

aesirbaba
Ügyes vagy! Kanyarban mennyit mész?
Tükröt látod közben? Hátha van egy nálad is gyorsabb notepad-versenyzõ...

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

aesirbaba
Szeretem miukor optimista vagy😊

ibronk
Jogos 😛

Szóval addig babráltam, amíg 1213km/h nem lett a vége...
A baj csak az, hogy már kevés a Training Course pálya.
Ha szarul raktam be a képet, akkor bocs!
Alexease
Este jelenik meg. De ne az itteni idot nezzetek, hanem a kintit, ott meg csak delutan 6-7 ora van😊))
ibronk
Még csak 51 van 😊

aesirbaba
Úgy néz ki, hogy ez ma már nemigen jön ki😞

Panther
Szóval a "hûtõ nagyon" nem kell, már elég késõ van én is zavart vagyok. 😞

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Mert leégeted. <#alien><#zavart1><#wilting> Túl gyorsan váltasz vissza, a hûtõ nagyon, a hûtõtakaró túl kevés...válogathatsz....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ibronk
Nem hostol valaki egyet mikor kijön?<#vigyor3>

Valaki tudja hogy miért gyullad ki az autó motorja az AusV8-ban?
JuanG
hmmmm...yeahhhhhbéééébi 😄DDDDD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

aesirbaba
Hát jó😊
Megfûztél, megint 😄😄😄

b-type
huh, azért ezek az autók rendesen érdekesek. mint egy RC lenne normál nagyságra gyúrva...
éérdekes.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
biztos <#idiota>

JuanG
nem biztos hogy szükséges, a civic után sztem nyomhatunk egy 4wd bajnokit, nem lenne kevésbé fun 😊))

Lehet h moost agyonvertek, de akkor is megkérdem: van másik rF fórum is magyar honban?
aesirbaba
Alex!
Nagyon klassz benne a Honda modell IS. Erre a Hondára nem tudnád rátenni a ZRCivic motort és gumifizikát?

Alexease
Milyen oldalra? Miert kell feltolteni? Mi az a career.blt? 😊
aesirbaba
Tx😊

Az oldalra a career.blt-t kell feltölteni. Azt meg ezzel lehet csinálni, nem?

Alexease
Nem kell konvertalni, normalis szoveges (TXT/ASCII) file😉 De csak az elso (vagy masodik) patch-tol.
Esetleg ez az rFactorCCHFileConvertor.zip megvan valakinek?
A linkrõl nem szedhetõ le.

Alexease
Ma jelent meg (a datum szerint). Amugy Copa Megane sziontu dolog😉 Letolt, megnez, letorol (esetleg archival) 😊)) Oszkerekes sinautok.
Sorry, azt hittem betettem a linket😞

http://www.rfiles.net/news.php
aesirbaba
rFactorhoz van?
Esetleg egy linket nem adnál?

b-type
Ez vmi régi?
rémlik vmi..

most szedem, 120k/s, barca-chelsea szuneteben mondom milyen <#nevetes1>
Alexease
valaki probalta mar?! Mi ez?!

"Mod basado en la TC2000 2005 que incluye el Ford Focus, Astra, Honda Civic, Toyota Corolla, Peugeot 307, Chrysler Neon, VW Bora, VW Polo, Mitsubishi Lancer, Fiat Stylo y Renault Megane." 80Mbyte.