rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Egyébként meg kéne próbálni applikálni magát az autót tükröstõl egy alap textúrával meg bármilyen fizikával berakni a játékba, a cockpitre ismét van egy lelkes vállalkozó
Pl.: RD3CarXToP3D.exe model.x model.p3d
De ahogy elneztem, kell hozza egy part.map file is, amiben az alkatreszek vannak felsorolva😉
Magyarul, hasznalhatatlan, felesleges😊 Az ember ugy sem .X-ben tarolja a modeljeit😊
Meg nekunk nem TRD-hez kell gyartani cuccot, hanem rF-hez, aho zmeg jo a MAX Script ami beolvassa a P3D modelt. Bar azzal majd el lehet jatszani, mivel se cockpit se Texture/UWV Map...😄
Ha még jönnél te is már egész jól állnánk.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Marco egyébként a házigazdája a bajnokságnak én csak besegítek neki Mike-al együtt. Bár Mike mostanában inkább GTR-ben riogat, ahogy hallom, de remélem rF-be is beszáll. Tavaly a GP4-el indult az "adminkodásom". Az a bajnokság királyul ment, rengeteg taggal a billes ligában, nem is tudom most miért döglõdik annyira. RSC is remélem beindul, bár kcsit tanácstalanok vagyunk, mondjuk nekem mind1 hány ember ellen versenyzek, ha mindenki hasonló szinten teljesít, mert akkor jók a csaták.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
de a bajnokság honlapja szerint csak eredetivel lehet menni 😊))
Ha lehet törtel talán többen lennének 😊))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Csak ha jól tudom Tomievo-nak tört van ( amivel semi bajom egyébként😊) , és õ a házigazdája a bajnokságnak 😊))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Kipróbáltam én is Nippont amit eddoig nem tettem meg, mert nem nagyon jött be az rF-es formula, de sztem ez a Nippon nagyon kira lett.
Nyitnék egy autós-játék-kiadót belõled megélnék 😊))<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Nekem speciel a netKar nagyon tetszett😊 Viszonylag sokat mentem vele. Foleg az fogott meg benne, hogy nagyon jol lehett erezni az autotipusok kozti kulonbseget. Es nem csak gyorsulasra, vegsebessegre, hanem foleg kezelesre.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
rF-t is keveseltenm azért a pénzért , hát még ezt 😊)))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ennyi pénzt nem adok egy demoért 😊))))
Majd warezban kipróbálom esetleg...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/