rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Élbõl gond, hogy jobb oldalos a mûszerfal 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Persze tanulmányozás után derül ki, hogy ezen model segítségével tökéletesítem a sajátom, vagy ezt kell megdolgozni. Gondolom eleve meshben van, azt meg gyûlölöm alapból! 😊 Lehet szívás materialban is+lesz meló így is vele. De ha Te csinálod meg, az is jó! 😄

petesilver
Gondoltam, hogy elvileg tartalmazza! 😊 Alex, estére feldobnád nekem a cuccost max fájlban? Ha ez megfelel misuéknak, átdolgoznám rFactor alá, most, hogy megvan minden tool a sikerhez! 😊))

Alexease
Csak megneztem a texturakat😊 Meg vannak a coordinatak, csak ossze kell passzintani a megfelelo texturakkal😉 Meg van a 4 felni+gumi es a ket tukor is😊 Az auto alatt voltak😊

Jaja utána nézegettem már az oldalt, überbrutál lesz, megkell nézni élõben hogy megy. : )
lac coo
Nem, ez már a második szörnyeteg 😊)))) De a fekete helyett lesz.Csekk....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

Ez az amelyik tavaly fekete volt?
lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

avcom
:-)

Alexease
Le van az mappolva, csak en bonyolitottam tul😊))))))
avcom
amatõr vagyok a témához, de mi az, hogy nincs map? Nincs kimappolva a modell? De akkor azok a tetúrák, amik a TRD3-ban vannak akkor mik?

Egyébként meg kéne próbálni applikálni magát az autót tükröstõl egy alap textúrával meg bármilyen fizikával berakni a játékba, a cockpitre ismét van egy lelkes vállalkozó

Alexease
Nem probaltam, de szerintem (Direct)X file konverter P3D-be😉
Pl.: RD3CarXToP3D.exe model.x model.p3d
De ahogy elneztem, kell hozza egy part.map file is, amiben az alkatreszek vannak felsorolva😉
Magyarul, hasznalhatatlan, felesleges😊 Az ember ugy sem .X-ben tarolja a modeljeit😊
Meg nekunk nem TRD-hez kell gyartani cuccot, hanem rF-hez, aho zmeg jo a MAX Script ami beolvassa a P3D modelt. Bar azzal majd el lehet jatszani, mivel se cockpit se Texture/UWV Map...😄

Tomievo
Dehogynem, te szóltad le a pontrendszerem 😊
Ha még jönnél te is már egész jól állnánk.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Annyira én nem vettem ki a részem ebben az RSC szervezésben.😊 De remélem valamikor befog indulni.
Tomievo
Ne hozzatok ki belõle sokat, azért nem mentem eddig a tesztfutamokon mert nincs meg az eredeti. Természetesen a server-en eredeti megy. Nem is engedték a servergazdák máshogyan, pedig vszínû többen lennénk warezzal. 😊
Marco egyébként a házigazdája a bajnokságnak én csak besegítek neki Mike-al együtt. Bár Mike mostanában inkább GTR-ben riogat, ahogy hallom, de remélem rF-be is beszáll. Tavaly a GP4-el indult az "adminkodásom". Az a bajnokság királyul ment, rengeteg taggal a billes ligában, nem is tudom most miért döglõdik annyira. RSC is remélem beindul, bár kcsit tanácstalanok vagyunk, mondjuk nekem mind1 hány ember ellen versenyzek, ha mindenki hasonló szinten teljesít, mert akkor jók a csaták.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Még sehogy, de talán jövõ hétre megjön a kódom.

lac coo
Ezt értem , nekem is így van általában (most épp nincs fenn semilyen 😊))
de a bajnokság honlapja szerint csak eredetivel lehet menni 😊))
Ha lehet törtel talán többen lennének 😊))

lac coo
És ha mappán nyomsz utána egy jobb.klikket , nem ajánlja fel a kicsomagolást ?

petesilver
Ez mi a túróra jó? /Elindul/Felvillan egy dos-os ablak 0,005 másodpercre, és aztán semmi 😞 egész ügyes!!!!!!!!!! 😊

Panther
Ha õ a gazdája, akkor nincs semmi gond. 😊))) Akinek eredeti van, az is mehet törttel. Nekem az egyik oprendszeren eredeti van, a másikon tört 1.070-es. Ezen szoktam a pályákkal kísérletezni. 😊)) Szóval kétszer kell feltenni és kész. <#alien><#ravasz1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Na ezt tudom , F1C-hez ezért is készültek starterek, hogy csak a warez dolgokat ne figyelje de a többit igen (cheat..)

Csak ha jól tudom Tomievo-nak tört van ( amivel semi bajom egyébként😊) , és õ a házigazdája a bajnokságnak 😊))

avcom
nem tudja valaki, hogy a garage menüben levõ korcs autógrafika melyik mas-ban van? ki szeretném írtani, de nem találom, pedig egyszer már megvolt <#idiota>

Panther
Ha a szerver is tört, akkor lehet, ha nem, akkor úgyis kidobál mismatch-el, bármit állítasz is be (exe lellenõrzés kiiktatása, stb.).

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Te warezzal hogy tudsz online-ozni ? <#banplz><#banplz><#banplz><#idiota>

Tomievo
Héten úgy néz ki Nippon moddal kíséreljük meg az RSC tesztfutamot.
Kipróbáltam én is Nippont amit eddoig nem tettem meg, mert nem nagyon jött be az rF-es formula, de sztem ez a Nippon nagyon kira lett.

lac coo
Na jó de Te mániákus vagy ! 😊)

Nyitnék egy autós-játék-kiadót belõled megélnék 😊))<#banplz><#banplz><#banplz>

Alexease
<#vigyor3>
Nekem speciel a netKar nagyon tetszett😊 Viszonylag sokat mentem vele. Foleg az fogott meg benne, hogy nagyon jol lehett erezni az autotipusok kozti kulonbseget. Es nem csak gyorsulasra, vegsebessegre, hanem foleg kezelesre.
b-type
megveszem majd én is,...ugysem bírnám ki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ha lenne benne egy autó egy rövid boxutcával, tök mindegy mi lenne , ha autós játék Te akkor is megvennéd 😊)))

Más meg nincs is....😄
Alexease
netKarPRO-val kapcsolatban meg en is bizonytalan vagyok, de valszeg megveszem😊 Bar a keves auto, keves palya, No AI, csak formula miatt kicsit en is huzom a szamat😊
Alexease
Elvileg megy 5, 6, 7 alatt is...
Ja.. aztán a következõ részt megkaphatod fél áron engine nélkül 😄
Istencsászár
parasztvakítás... "elsõ" rész után nem ezt/ennyit várt az ember

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Lassan áttér az autó-szim ipar arra a szokásra. hogy kapsz súlyos pénzért egy engine-t, azt csinálj magadnak olyan autót-pályát amit csak akarsz 😊)))) És örülj , hogy ez is van 😊)))
rF-t is keveseltenm azért a pénzért , hát még ezt 😊)))

JuanG
arról nem is szólva hogy kasztnis autó nem is lesz benne alapból, csak formula autók...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
de valami devkit lesz hozzá...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Nagy f@szt nekik !
Ennyi pénzt nem adok egy demoért 😊))))
Majd warezban kipróbálom esetleg...

Istencsászár
passz, ilyen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

petesilver
Ez jónak tûnik valóban! Kérdés, hogy a scripted mûxik max 6 alatt is? Nekem már 5 nem nagyon van.

Ingy
nemtom de a koalaölelö ausztrál barátaim szidják hogy csak 4 auto meg 4 palya lesz benne es nem lesz moddolhato<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomievo
Mivek nyújt ez többet, mint mondjuk az rf formula autói?

Ingy
benezted ha elõrendeled akkor 30 euro amugy 36 <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomievo
Lecseréléted õket a nyugalomra mi 😊

petesilver
Részemrõl már nincs képem ígérgetni, de jelenleg már minden adott egy sikeres cliomod elkészítéséhez. Nagyon nem bonyolódnék bele, de nem volt eddig egyszerû boldogulni egy új barátnõ+gyerek combóval. Stabilizálódott végre a helyzet, van már biztos alap, hogy végre "eleget" gépezhessek. Maximum lesz 2 Clio Mod is. Csak annyit tudok mondani, amit Carmack annak idején, az meg kevés: done when it's done. Mindenesetre a hétvégén letöltött-megnézett evermotion Carforever tutorial kedvet csinált abszolult😊

petesilver
Ezen a képen vajon mitõl tojás alakú a mûszerfalon a 2 kijelzõ?

lac coo

30 Euro-ba fog kerülni ........

Fejlõdött a honlap, itt.

avcom
bocs, hogy ennyire elakadtam a Clio témán, de a TRD3 ingame videoban, amit Alex csinált van a kocsin tükör is <#idiota>

CodeRed
Itt nem kipöri vagy TC a gond, hanem sinautó "fizikája" van.Persze a videó alapján nem lehet megítélni, hiszen lehet, hogy eddig csak a graf van készen és a fizika csak ezután készül hozzá...Adja az ég, hogy így legyen.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured