rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
Jól néz ki, sztem nem lesz oan rossz. Majd meglátjuk mien kipöri nélkül. sztem a kormányt a DFP-rõl mintázta.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

CodeRed
Húúú...ebben a videóban tényleg elég gázul néz ki a fizika...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Én pont most használom a GTR-es McLaren mod-ot ami qrva jó és kell vele küzdeni, csak optimalizálatlan a modell.De amúgy szép és jól vezethetõ.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Nem tom, de ha így is tapad valójában , szimulátorban jobban szeretem a munkás-modokat 😄DDDD
Amúgy 170 alatt nem igen vesz be kanyart a srác 😊))))

Le sem töltöm ha kijön , ez már tuti 😞((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát nem küzd nagyon a srác azzal a gépszörnnyel a videóban... Tapadhat egy ilyen ennyire? 😄
McLaren F1 GTR Mod új

képek , és

videó
avcom
olyat, ami minden szempontból megfelel az rFactornak és csak festeni kéne szerintem nem

meg személy szerint ][elytelennek tartom a payware modding-ot

lac coo
Venni nem lehet ? Mármint Clio 3D modellt.

avcom
tudom, csak ha csinálsz egy kupás clio-t, akkor nem ártana, ha klappolna, mert nagyon gyorsan lebukik, ha nem jó, mert nem egy megközelíthetetlen jelenség

Istencsászár
Rosszul fogalmaztam, mivel addon autó és hozzá készült belsõ is, nem olyan részletes mint ha gyári lenne...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nem nagy durranás mer modderek csinálták ezt is hozzá :

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
World Racing 2-õben van😊

avcom
köszi, de V6 <#fejvakaras>
amúgy az a legnagyobb baj ezekkel, hogy a cockpit egyikhez sincs sajna

lac coo
Ez viszont asszem V6...

arty
nfs_mw-ben is van clio! (zmodeler be tudja olvasni)

[/img]

Forza.

lac coo

<#banplz><#banplz><#banplz>

avcom
hány poly az egész cucc mindenestõl?
lodok vannak?

avcom
a cockpit meg a tükör egy kicsit aggaszt, egyébként nem rossz :-)

lac coo
Szvsz ez jó lenne , nem V6-os.

Alexease
Abbol a szempontbol korrekt lenne ez a model, hogy a Codies "profi", es az auto nem egy doboz, hanem minden kaszni elem kulon-kulon van, vagyis le lehetne oket versenyben bontani😊)))
Alexease
Csak beizzitottam az 5-os MAX ala scriptet😊 Gond nelkul be lehet hivni a modelt. Hogy ez most melyik meg mennyire hasznalhato, az mar maskerdes😊)))

Alexease
KOSZI!
avcom
elég rapszódikus ez az extra
sorry

Clio SCGT/F1 2001 by Fez

aesirbaba
Boldog Szülinapot Alex!

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

avcom
jó, de V6 ez is

lac coo
Akkor mégis lesz talán Clio Cup ? <#vigyor>
Már csak Astra, Mazda és Suzuki Cup kellene ! <#idiota>

Alexease
avcom
<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Alexease
Ki lehet, mert ahonnan a MAX scriptet szedtem, ott mar kiszedegettek az autokat😊 Kiprobalni nem tudtam, mert nekem csak 5-os MAX van fent, azzal nem tudtam beizzitani a scriptet😊
De Oleg is dolgozik az ugyon, 3-4 napja mar sikerult kiszednie az autokat belole, csak meg mappolasi gondok voltak😊 Vagyis, hamarosan lesz ZM-hez is plugin.
avcom
jó, akkor tegyük fel a kérdést nyíltan <#vigyor3>

ki lehet operálni vagy nem? <#hehe>

ja és BSZ megint <#wave>

Alexease
THX!
Istencsászár

Panther
Én ezt már régóta fontolgatom, gondolkodom is ezen, de eddig senkivel sem sikerült összefogni sajnos, vagy mindenki önállóan akart dolgozni, stb. Én benne lennék egy ilyen modder csapat létrehozásában.

Más: Misuval beszélgettünk pár napja a moddolásról és kicsit összeakaszkodtunk a portolás-önálló mod témán. Mosta saját bõrömön éreztem, hogy némely esetben igaz az, hogy egyesek csak gyártják mások munkáit kihasználva a konverziókat, esetenként pár nap, egy hét alatt.

Mirõl van szó: Albi '67-et a Standalone Group elkészítette GPL alól F1 CH alá, én azt áttettem GTR-be. Beszéltem a csoport vezetõjével Cyruscloud-al, aki elmondta, hogy a pálya jelenlegi állapotában alkalmatlan az rFactor alá áttételre, mert messze van az rFactor standard pályák színvonalától. Írt nekem egy mini tutorialt is, hogyan adjak hozzá több poligont 3D Studio-ban. Miután már - szabad idõmben - 3 hónapja ezen dolgoztam, erre tegnap látom, hogy egy fõleg hollandokból álló "modder" csapat (azokat a pályákat teszik át GTL alá, amiket már valaki profin megcsinált rFactor alá) képet jelentetett meg Albi-ról, ráadásul az én GTR konverziómat, meg textúráimat használva. És ez már nem az elsõ eset volt, hogy olyan pályához nyúltak, amit én konvertáltam nem kevés munkával és még engedélyt sem kértek, csak az utolsó pillanatban.

Szóval meg tudom érteni azokat a moddereket, akik önállóan a semmibõl létrehoznak valamit, aztán mások csak úgy akár "kalózverziókat" is készítenek belõle. Most dolgoztam egy pályán, hogy több poligon legyen benne és õk akarják megjelentetni, mert többen dolgoznak rajta. Mondjuk ha csak új textúrák meg épületek kellettek volna, azt én is megcsinéálom egy hét alatt.....<#alien><#alien><#zavart1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Koszi! x2+1 <#zavart1>
Panther
Én is csatlakozom. Boldog szülinapot. A 17.-ik ugye? <#alien><#bee1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
KOSZI!
lac coo
Multkor írogatott itt egy profi 3D-s kolléga ! 😊)) #12381

Gixer tudsz moddellezni egy Cliot ? 😊)))

BSZ Alex!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Azért milyen egy hihetetlen ország vagyunk. Itt a csomó tehetséges ember, az egyik nagyszerû pályákat csinál, a másik szuper hangokkal látja el az összes autót és grafikában is nagyszerû dolgokat mûvel, van egy csomó nagyszerû 2D-s grafikus, sokan kiválóan tudják szerkeszteni a rFactort.

Kellene egy 3D modellezõ aki csinálna egy nyomorult Cliot és egy Suzukit és ez a sok tehetséges ember együtt biztosan maradandót tudna alkotni csapatban dolgozva.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Ja hogy csak ma van a szülinapod ? 😊))
Nem voltam benne biztos , azt hittem tegnap, csak nem írja ki a fórum fõoldal...
De akkor most már tényleg boldog szülinapot !! 😊))

Alexease
KOSZI!
Ingy
Boldog Szülinapot Alex! <#idiota>

lehet én vagyok az elsõ <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Ez meg a hivatalos Codies RD3 Tool😊 "Sajat" szerverre tettem, mert toluk csak koddal lehetne letoltreni😊) <#idiota><#zavart1>
Bar valszeg csak X2P3D konverter... nemneztem meg.

http://alexease.uw.hu/files/RD3CarTool.zip
Alexease
Panther
A TRD3-at már letöröltem, viszont pályák miatt feltettem a rémes TRD1-et és a sokkal jobb TRD2-õt. Ahogy így elnéztem, nem is tudom, mi az újítás a TRD3-ban, vagy mivel jobb, mint a kettõ (most szigorúan grafikailag értem). <#idiota>

Alexease
Hogy mivel nyitom meg, azt mar nem tudom😊))) De a Codies elvilekben tamogatni fogja a mod-olast, a formatum leirasokat megadjak, de mindenemu DevKit kiadastol elhatarolodnak.😊
Panther
Ezt mivel nyitod meg? A .p3d fájlt és a hozzá tartozó textúrákat? Mert a 3DSimEd nem nyitja meg és így nem is exportálja, a Zmod 1 sem nyitja meg, elszáll tõle.

Alexease
Alexease