rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem olyan problémám lenne, hogy nincs motorhangom az rFactor-ban.
Bárminemû segítséget várok! Köszi
Alexease
Gyorsan😊 Ez meg is latszott, mert csak helyere dobaltam a kerekeket, raszortam nehany texturat es annyi😊 Azert volt olyan ronda😊 Es ezert nem is azt adtam oda, mert az csak ossze volt ganyolva a gyors pelda kep miatt, azt toroltem is utana.😊
petesilver
Jesszus! Alex, Te ebbõl a káoszból hogy csináltál texturás rendert? Hihetetlen csalamádé! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
<#wow2>
Magyar fejlesztesu jatek (Clever's), 6 eves (2000), a Virgin adta ki, itthon az Automex. Elsosorban Trial verseny, hires, liszenszelt terepjarokkal. Sajnos a Virgin miatt az online-t eroltettek ami szar lett, es a jatemenet is kicsit "porgos" - sietni kell😊))
http://www.clevers.com/games/screamer.html
Istencsászár
löl, akkor próbáld ki😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Arról még nem is hallottam 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ja es persze ne felejtsuk el a Screamer 4x4-et sem! 😊 Bar az terepjaros, de abban "igazi" hajtaslanc-sor dolgozott😉 Abban az, hogy "gurulok uresben, beteszem egyesbe es beindul az auto", nem azert volt mert egy "latvanyos" script, hanem mert vegig szamolta a nyomatekokat.
lac coo
Hát én nem értek hozzá hogyan mûködnek ezek a különbözõ enginek, de CRC valahogy teljesen természetesnek tûnik.....ennyi.. 😊))LFS-ben az igazi kemény versenyfelfüggesztés tetszik 😊))

Alexease
Na az valoban vegig szamolja a dolgokat😊 Abban nincs mellebeszeles😊 Nincs olyan, hogy "ha ez van beallitva, es ez tortenik, akkor ezt kell csinalni" szamitas😊) Amit tud, azt szamolja is rendesen. Az hogy itt ott bugos vagy lassu, az mar mas kerdes😉))
Ehez a fizikai szamitashoz a netKar es az LFS all a legkozelebb. Az ISI engine-ben "erezni" es latni is hogy "gyanus"😊 Eleg csak megnezni egy utkozest, borulast, gurulast, vagy csak amikor talpra esik az auto, vagy eppen elemelkedik a felfuggesztesek mozgasat.

Pl. a GTR-ben amikor "talpra" esett az auto, olyan volt mint egy darab doboz, utana rugozott egyet mintha tortenne valami😊) Meg ha el emelkedett az auto, a kerekek abban a pozicioban maradtak ahol voltak, meg veletlenul sem "rugtak" ki magukat😊))))

Valszeg az "igazi" fizikai szamitast es a sok-sok parametert - ISI engine - mar szinte lehetetlen ennyi eroforrassal osszekapcsolni... Gondolom hasonlo problemak miatt volt az NR es a netKar is "fix" hajtaslanc "engine-nel" ellatva autonkent...
lac coo
Nálam CRC a király amúgy , csak nem nagyon szeretem a rally-crosst 😊)))
De fizika világverõ !

Alexease
Ott semmit😊 Csak nagy az ismeretseg😊
ibronk
És Õk ott mit tudnak csinálni? <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Muszaki Egyetem, Jarmuvaz- és Konnyuszerkezetek Tanszék 😊
Ingy
drift tanszék <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Az Orfû-i palya jonak tunik, az nekem is tetszene😊))
Ennel csak a jogi kerdest kell tisztazni. Lemodellezheto es hasznalhato-e egy amugy "publikus" auto ut, vagy ahoz is kell-e engedely? Ha hivatalos palyanak, szakasznak minosul, akkor biztos. De ha nem az ISI-n keresztul keszulne, mint hivatalos ISI rFactor palya, akkor meg abszolut semmi gond nincs az egesszel, mert MOD-kent keszul, vagyis ugyanolyan "jogtalan" mint barmi mas, vagyis senkit nem erdekel😊)))))

Vagyis, "csak" be kell szerezni a terkepeket, el kell menni rajzolgatni, mericskelni, fenykepezni, filmezni es mar lehet is csinalni😊))
Az esetleges beruhazas az egeszbe, hogy meg kell venni a Kartografia-tol az a topo terkep reszletet, extra felbontasban, reszletes szintjelolessel. Mivel magan felhasznalasra lesz, igy max parezer forint.
ibronk
Milyen tanszéken? <#wow2>

Tomievo
Nálam meg rFactor fut 1000x jobban mint GTL. GTL sokszor játszhatalan, hiába butítom, igaz van egy szint ami alá nem engedem. Lehet ezért, meg mert a labilisabb gépek nem fekszenek, de én sokkal jobban szeretem GTR-t, mint GTL-t, a hiányosságai ellenére. De egyenlõre az Rfactor a király nálam.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Jol tudja az ISI, hogy mit lehetne meg beletenni az rF-be, de az engie mellett mindenre nincs ideje😉 Valszeg epp' csak annyit csinalnak az rF-fel, hogy jo legyen😊 Gondolom, a "hivatalos" kiegeszitoket is kulsosok - modderek - csinaljak (majd), max azoknak jo(bb) lesz a minoseguk.
lac coo
Nálam speciel jóval gyorsabban fut GTL mint rF, de hát ilyen ez a PC 😊))Nincs két egyforma ....

ezt modtam én is😊)Engint tud játékra nem tellik most . 😊)

lac coo
De most én mást mondtam ? 😊)))

ISI honnan tudja nekünk mire van szükségünk 😊)) Láttam már ezer sírást a kezek miatt , meg animált madárijesztõért 😊)))

b-type
Én annyira nem vagyok oda a PannonRing-ért, körpályából amúgy is sok van már sztem,..inkább örülnék pl. a mostani Orfû-i pályának, 4.2km lenne és hegyiverseny.
De ha pl. Dobogókõ szóba jönne, akkor ott én is felvállalnék sok mindent...fényképezés méricskélés..amit tudok, az aszfalt minõségétõl eltekintve nem rossz vonalvezetés.
Szal nekem a legjobban egy hosszabb hegyifelfutó pálya okozna nagy örömet...többet mint akármelyik hazai körpálya..aszfaltos, vagy más borításon.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Azert az F1C mar eleg jol ossze volt rakva, mint jatek is.
Most az ISI, valoban az engine-re koncentral - nagyreszt. De errol mar volt multkor szo... Az rFactor kiado nelkul, ilyen ertekesitessel, reklammal, marketinggel egyszeruen nem tartja el az ISI-t. Ebbol lehetetlen megelni. Egyelore a SimBin-nek "gyartanak" engine-t, akik akarhogy is nezzuk, "meghallaljak", mert azert a GTR ahoz kepest hogy meg teljesen F1C engine-re alapult, nagyon latvanyos, hangulatos, osszetett jatekot keszitettek. Meg van a cspat letszam, meg van a komplett es kizarolagos FIA liszensz, vagyis van mire alapozni😊 Es azert, nem olyan rossz amit csinalnak, kifejezetten "igenyes". Lasd GTL, ami szerintem (is) nagyon jol sikerult - latvany, hangulat, kidolgozas, kezeles stb. - pedig meg az is egy "oszver", atmeneti engine-t kapott.

Ha ugy nezzuk, igy talan meg jobb is mint hagyomanyos uton:
- A SimBin-nek csak a jatekra kel koncentralnia, az ISI foglalkozik az engine-nel😉
- A SimBin-ne van minden liszensz, vagyis a kesz termek "igenyes" lesz/lehet. (Nincs siras a kitalalt autok, palyak, sorozatok miatt😄)
- Valszeg a SimBin folyamatosan tolja az engie-nel kapcsolats es azzal szemben elvart "koveteleseit" (kereseit😄), raadasul "nalunk" van "tesztelesen" mindig a legfrissebb engine (rFactor;D), igy az ISI olyan dolgokat tud beleepiteni, javitani, modositani amire vegulis "nekunk" van a legnagyobb szuksegunk😊)))))

Persze bizar a helyzet, lehet szeretni es nem szeretni, de igazabol nem olyan rossz kombo😉))
Panther
Az ISI nem tud? <#wilting> Tõlük vették meg a grafikus motort, kíváncsi lennék, mire mentek volna anélkül. A GTR tele van hibákkal, nemcsak programozási, de fizikai hiányosságai is vannak, a gumifizika valahol a mulatságos és a röhejes között van. Az hogy valaki ezt megtanulta kezelni más kérdés, de a videókon telejsen másképpen viselkednek az autók.

A GTL-t én kijátszottam, mármint az önálló karrier módot és ennyi volt. Jó, jó, de nem kell isteníteni ezt sem. A grafikus motor annyira optimalizálatlan, hogy a dinamikus fény-árnyék hatásoktól teljsen kifekszik, jó példa erre, amikor átteszek egy pályát, amit elõtte rFactor alá konvertáltam és 8 fps-el fut, pedig elvileg ugyanaz a grafikus motor dolgozik alatta.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
És ez a fotózás mennyire lenne sûrgõs?
Szívesen megcsinálnám van profi cuccom a halszemtõl az 500-as teléig....

De kb 3 hétig egy perc idõm sincs 😊))

Alexease
Az Euroring-et en "csak" inteztem, szereztem.😊 A playakesziteshez nem ertek, igy sokat nem tudnek tenni az ugy erdekeben😊 Amiben tudnank segiteni, hogy keszitenenk fenykepeket, videokat, hogy minnel "eredetibb" es reszletesebb legyen a palya. De mivel nincs autom es idohianyban is szenvedek, igy nem tudom ravenni magam, hogy nekialljak vonatozni, sargabuszozni stb.😊))

De ha valaki komolyan akar kesziteni egy masik Magyar versenypalyat is (mondjuk Pannonia Ring😄), akkor szoljon, mert van kapcsolatom a tanszeken.
lac coo
GTR- nekem sem tetszett soha 😊))

GTL-t meg feltétlen próbáld ki, tiszta szívembõl mondom hogy nagyon jó graf, fizika ..minden ! Hihetetlen autók : a nagy alulkormányzott uszálytól a kicsi bogáron át az izzig-vérig versenyautó BMW-ig 😊))

Kár lenne kihagynod 😊))))

b-type
eltérõ vélemény 😊
Nekem pl. a formula1 vagy minek nevezzem autó az rF-ben sokkalta inkább bejön mint az F1C-ben (alapjáték-alapjáték állapotban), bár tény hogy a körítés az magasan elmarad az F1C színvonalától.
úgy nagyjából így gondolom pl. a GTR-rõl is, nagyon jó (magasan jó) körítés, ..a hangok, az adatok, a pályák..stb, de maga a lényeg az engemnem gyõzõtt meg.
GTL-t nem próbáltam, de nem is akarom.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
CLIO
- Nincsenek benne LOD-ok. Legalabbis, ezzel a scriptes behivo modszerrel nincs. Hogy valoban nincs, vagy csak ez nem hivja be, azt nem tudom😉
- A negy kerek, a ket tukor es meg egy-ket alkatresz az auto alatt van😊 Helyre kell oket rakni😊
- 4648 polygon.
- Visszamentettem MAX 5.1-be es 3DS-be is. A texturak is mellekelve vannak.
- Az objektumk elnevezesei egyszeru sorszamok😊 Scene texturak nincsenek, mindet letre kell hozni. De az rF miatt amugyis az lenne a logikus😉
- Termeszetesen (:/) belso, cockpit, kormany stb. nincs.
- Van meg benne nehany tucat eleg jo es reszletes model, ha kell valakinek kimentem😊

http://alexease.uw.hu/files/Clio.rar (800kbyte)
lac coo
Hát az én véleményem az, hogy ISI közel sem tud (akar) olyan játékot, fizikát, grafikát csinálni mint a Simbin .

Kicsit olyan érzésem van F1C és rF után is , mintha csak a játékmotor készítéshez értenének, a játék készítéshez viszont már nem annyira 😊))

De ez csak személyes vélemény, szocprobléma 😊)

Panther
Egyébként ez volna a legjobb, ha moddolható lenne. <#alien> Meg anélkül is.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ibronk
Indítsunk peticiót hogy LFS enginehez csinálják <#mf1>

Panther
Ugyanolyan óvatosan fogadom a Simbin-WTCC hírt, mint b-type. nekünk, kettõnknek, a régi szép idõkben volt alkalmunk egymás mellett-ellen versenyezni az ETCC 2003 moddal, amelyet az RSR készített és annál jobb, élvezhetõbb fizikát nem valószínû, hogy össze tudnak hozni. Ez volt az RSR legnagyobb dobása. A GTR2 után én is nyilatkozom majd és meglátom, hogy a Simbinnek, akik annyit hazudnak legalább, mint politikusaink, mennyire lehet hinni WTCC ügyben.

Panther
Úgy gondoltad, hogy beszéljünk az ISI-vel? Ha már Juliano elkezdte, akkor úgyis mindegy és neki valszeg több eszköze van, mint nekünk (például az annyira hiányolt és nem punlikus AIW tool, ami nélkül kész kínszenvedés egy AIW elkészítése). Vagy mire gondoltál pontosan?

lac coo
Ez szerintem jó hír 😊))

GTL meggyõzött mit tud a Simbin 😊))

lac coo
Majd megnézem mégegyszer 😊)))

b-type
Hát ennek most tényleg nem tudom örüljek, vagy ne..ez a kedvenc körpályás VB sorozatom.
Majd a GTR2 után eldöntöm.
Az mindenesetre jó hogy a GTR alaposságával feldolgozzák a sorozatot.

Istencsászár
ááááá és megint csak áááááá <#worship><#worship><#taps><#eljen><#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
avcom
nem adjuk olcsón a választ, a honlapról elérhetõ a mûhely pontos címe <#wave>

avcom
vegyük fel a kapcsolatot, az ISI-vel nem beszéltünk meg semmi konkrétumot

lac coo
<#mf2><#idiota><#banplz>

ibronk
Titkos föld alatti bázis <#vigyor3>

lac coo
Amugy hol van a székhely ? 😊))) Illetve hol készülnek ezek a fotók ? 😊)

Panther
Most olvastam egy általam az RSC-n nyitott topikban, hogy az Euroringet IS Michael Scott Juliano készíti. <#wilting> Nem azért, mintha ezzel bármi problémám lenne, csak mintha úgy lett volna, hogy Misu és Alex is besegít, vagy õk is benne vannak a csapatban.

Nem vagyok nagy lokálpatrióta, de mégis egy magyar pályáról van szó. Nem lehetett volna, hogy magyarok is készítsék? Én is szívesen besegítettem volna, amiben tudok, de úgy tûnik már mindegy.

avcom
LOD-ok vannak hozzá?
mennyi poly?

avcom
vasárnap csinálok normálisabb képeket :-)

avcom
nekem mindegy, csak legyen valami valakitõl
Pete, ha kell tudok linkelni egy rakás fotót

Alex: ha esetleg valami használhatót kiszedsz én is szeretném a biztonság kedvéért :-)

Tomievo
Elõször guruljon, utána ráér a bukócsõ, meg a kormány. 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

petesilver
Ha ez ilyen egyszerû lenne! 😊 A Ragnotti bukócsõ amúgy sem ilyen 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

b-type
ilyenkor gondolom át kell rakni a bukócsövet is, nem?
Egyébként nagyon jól néz ki ez az autó.