rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bárminemû segítséget várok! Köszi
Mission Impossible 2010: PRO Class
Magyar fejlesztesu jatek (Clever's), 6 eves (2000), a Virgin adta ki, itthon az Automex. Elsosorban Trial verseny, hires, liszenszelt terepjarokkal. Sajnos a Virgin miatt az online-t eroltettek ami szar lett, es a jatemenet is kicsit "porgos" - sietni kell😊))
http://www.clevers.com/games/screamer.html
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ehez a fizikai szamitashoz a netKar es az LFS all a legkozelebb. Az ISI engine-ben "erezni" es latni is hogy "gyanus"😊 Eleg csak megnezni egy utkozest, borulast, gurulast, vagy csak amikor talpra esik az auto, vagy eppen elemelkedik a felfuggesztesek mozgasat.
Pl. a GTR-ben amikor "talpra" esett az auto, olyan volt mint egy darab doboz, utana rugozott egyet mintha tortenne valami😊) Meg ha el emelkedett az auto, a kerekek abban a pozicioban maradtak ahol voltak, meg veletlenul sem "rugtak" ki magukat😊))))
Valszeg az "igazi" fizikai szamitast es a sok-sok parametert - ISI engine - mar szinte lehetetlen ennyi eroforrassal osszekapcsolni... Gondolom hasonlo problemak miatt volt az NR es a netKar is "fix" hajtaslanc "engine-nel" ellatva autonkent...
De fizika világverõ !
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ennel csak a jogi kerdest kell tisztazni. Lemodellezheto es hasznalhato-e egy amugy "publikus" auto ut, vagy ahoz is kell-e engedely? Ha hivatalos palyanak, szakasznak minosul, akkor biztos. De ha nem az ISI-n keresztul keszulne, mint hivatalos ISI rFactor palya, akkor meg abszolut semmi gond nincs az egesszel, mert MOD-kent keszul, vagyis ugyanolyan "jogtalan" mint barmi mas, vagyis senkit nem erdekel😊)))))
Vagyis, "csak" be kell szerezni a terkepeket, el kell menni rajzolgatni, mericskelni, fenykepezni, filmezni es mar lehet is csinalni😊))
Az esetleges beruhazas az egeszbe, hogy meg kell venni a Kartografia-tol az a topo terkep reszletet, extra felbontasban, reszletes szintjelolessel. Mivel magan felhasznalasra lesz, igy max parezer forint.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
ezt modtam én is😊)Engint tud játékra nem tellik most . 😊)
ISI honnan tudja nekünk mire van szükségünk 😊)) Láttam már ezer sírást a kezek miatt , meg animált madárijesztõért 😊)))
De ha pl. Dobogókõ szóba jönne, akkor ott én is felvállalnék sok mindent...fényképezés méricskélés..amit tudok, az aszfalt minõségétõl eltekintve nem rossz vonalvezetés.
Szal nekem a legjobban egy hosszabb hegyifelfutó pálya okozna nagy örömet...többet mint akármelyik hazai körpálya..aszfaltos, vagy más borításon.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Most az ISI, valoban az engine-re koncentral - nagyreszt. De errol mar volt multkor szo... Az rFactor kiado nelkul, ilyen ertekesitessel, reklammal, marketinggel egyszeruen nem tartja el az ISI-t. Ebbol lehetetlen megelni. Egyelore a SimBin-nek "gyartanak" engine-t, akik akarhogy is nezzuk, "meghallaljak", mert azert a GTR ahoz kepest hogy meg teljesen F1C engine-re alapult, nagyon latvanyos, hangulatos, osszetett jatekot keszitettek. Meg van a cspat letszam, meg van a komplett es kizarolagos FIA liszensz, vagyis van mire alapozni😊 Es azert, nem olyan rossz amit csinalnak, kifejezetten "igenyes". Lasd GTL, ami szerintem (is) nagyon jol sikerult - latvany, hangulat, kidolgozas, kezeles stb. - pedig meg az is egy "oszver", atmeneti engine-t kapott.
Ha ugy nezzuk, igy talan meg jobb is mint hagyomanyos uton:
- A SimBin-nek csak a jatekra kel koncentralnia, az ISI foglalkozik az engine-nel😉
- A SimBin-ne van minden liszensz, vagyis a kesz termek "igenyes" lesz/lehet. (Nincs siras a kitalalt autok, palyak, sorozatok miatt😄)
- Valszeg a SimBin folyamatosan tolja az engie-nel kapcsolats es azzal szemben elvart "koveteleseit" (kereseit😄), raadasul "nalunk" van "tesztelesen" mindig a legfrissebb engine (rFactor;D), igy az ISI olyan dolgokat tud beleepiteni, javitani, modositani amire vegulis "nekunk" van a legnagyobb szuksegunk😊)))))
Persze bizar a helyzet, lehet szeretni es nem szeretni, de igazabol nem olyan rossz kombo😉))
A GTL-t én kijátszottam, mármint az önálló karrier módot és ennyi volt. Jó, jó, de nem kell isteníteni ezt sem. A grafikus motor annyira optimalizálatlan, hogy a dinamikus fény-árnyék hatásoktól teljsen kifekszik, jó példa erre, amikor átteszek egy pályát, amit elõtte rFactor alá konvertáltam és 8 fps-el fut, pedig elvileg ugyanaz a grafikus motor dolgozik alatta.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Szívesen megcsinálnám van profi cuccom a halszemtõl az 500-as teléig....
De kb 3 hétig egy perc idõm sincs 😊))
De ha valaki komolyan akar kesziteni egy masik Magyar versenypalyat is (mondjuk Pannonia Ring😄), akkor szoljon, mert van kapcsolatom a tanszeken.
GTL-t meg feltétlen próbáld ki, tiszta szívembõl mondom hogy nagyon jó graf, fizika ..minden ! Hihetetlen autók : a nagy alulkormányzott uszálytól a kicsi bogáron át az izzig-vérig versenyautó BMW-ig 😊))
Kár lenne kihagynod 😊))))
Nekem pl. a formula1 vagy minek nevezzem autó az rF-ben sokkalta inkább bejön mint az F1C-ben (alapjáték-alapjáték állapotban), bár tény hogy a körítés az magasan elmarad az F1C színvonalától.
úgy nagyjából így gondolom pl. a GTR-rõl is, nagyon jó (magasan jó) körítés, ..a hangok, az adatok, a pályák..stb, de maga a lényeg az engemnem gyõzõtt meg.
GTL-t nem próbáltam, de nem is akarom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Nincsenek benne LOD-ok. Legalabbis, ezzel a scriptes behivo modszerrel nincs. Hogy valoban nincs, vagy csak ez nem hivja be, azt nem tudom😉
- A negy kerek, a ket tukor es meg egy-ket alkatresz az auto alatt van😊 Helyre kell oket rakni😊
- 4648 polygon.
- Visszamentettem MAX 5.1-be es 3DS-be is. A texturak is mellekelve vannak.
- Az objektumk elnevezesei egyszeru sorszamok😊 Scene texturak nincsenek, mindet letre kell hozni. De az rF miatt amugyis az lenne a logikus😉
- Termeszetesen (:/) belso, cockpit, kormany stb. nincs.
- Van meg benne nehany tucat eleg jo es reszletes model, ha kell valakinek kimentem😊
http://alexease.uw.hu/files/Clio.rar (800kbyte)
Kicsit olyan érzésem van F1C és rF után is , mintha csak a játékmotor készítéshez értenének, a játék készítéshez viszont már nem annyira 😊))
De ez csak személyes vélemény, szocprobléma 😊)
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
GTL meggyõzött mit tud a Simbin 😊))
Majd a GTR2 után eldöntöm.
Az mindenesetre jó hogy a GTR alaposságával feldolgozzák a sorozatot.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem vagyok nagy lokálpatrióta, de mégis egy magyar pályáról van szó. Nem lehetett volna, hogy magyarok is készítsék? Én is szívesen besegítettem volna, amiben tudok, de úgy tûnik már mindegy.
Pete, ha kell tudok linkelni egy rakás fotót
Alex: ha esetleg valami használhatót kiszedsz én is szeretném a biztonság kedvéért :-)
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Mission Impossible 2010: PRO Class