rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
M1 ovnázs <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Azert mar egy kozepes szintu videoeditor, mar szokott tudni automata maszk kovetest😊
CodeRed
Azért a pénzért én még Yoda mester popsijából is fénykardokat huzogatnék elõ félképkockánként interlaced-ben!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Gondold el pl. a LucasFilm-nél a a melósok 15 éve nap mint nap ezt csinálják ! <#eplus2><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CodeRed
Ilyen kockánkénti mókát énis csináltam párszor...ugyanez a véleményem <#idiota>

lac coo
Én egyszer egy családi videóban csináltam PS-el kockánként zöld-maszkot 😊))))

Ma ez jön elõ rémálmomban 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CodeRed
Hát nem 2 perces móka az biztos! <#zavart1>

Alexease
Ilyeneket en is csinaltam, en is probalkoztam hasonlokkal, aztan rajottem, hogy erre mar nincs idom😊))))
CodeRed
Én ezt megcsináltam kb 2 éve egy NR2003-as videóban mozgás közben...nem volt egyszerû mûtét...de soha nem publikáltam azt a videót....azthiszem HaZsonak megmutattam.Olyasmik voltak benne, hogy pl. menet közben folyt át egyik festésbõl a másikba egyik másik autó, illetve az elején 3D-ben pörögve a négyzethálós automodell átment a formába, aztán a szürke festetlen modelbe, majd a lefestett fullgrafos játékban lévõ autómodellbe...alá "megérkezett" a pálya és indult is a móka a Vissza a Jövõbe zenéjére :-)

petesilver
Rendben, átgondolom mi kellhet!THX!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Pedig ilyen egyszeru, gyors es gagyi megoldassal csinaltam😊))))) De ha MAX-ben lett volna a modell, akkor azert vettem volna a faradsagot, hogy kimentsek egy Z-Buffert, es akkor valoban 3D-ben tunne at a wireframe😊
petesilver
Gondoltam erre, de ez olyan egyszerû megoldás, gradient alfázni a felsõ layert!!! Alextõl olyat vár az ember, hogy a viewerbe nyúl bele ilyen megoldással!!

CodeRed
Gondolom készül egy négyzethálós kép és egy "telített" ugyanabból a szögbõl és photoshop-al egybe van mosva...

petesilver
Ez a féligátlátszó trükköd editorokkal-viewerekkel régi már! 😊 DE még mindeg nem tudom, hogy csinálod! 😊

petesilver
Alex, és tényleg!!! Bár nekem átlátszó lila a kocsi, minden más texturázott, és jó. Viszont iszonyatosan lassan forgatja az objectet!! Mindegy, tényleg kira, minden stimmel, eltekintve a lyuktól az elsõ lámpán! 😊 Látom tetszik végül a cuccos 😄

Alexease
Az RSC-n mostanaban mindenre gerjednek😊))))
avcom
minél jobban átalakítod annál jobb, elég ha mi tudjuk, hogy a trd3-ból van, az RSC-n gerjednek rá rendesen

Alexease
"Ezzel" mar eleg kellemesen lehet "dolgozni" 😊)))))) Ha valaki kicsit ert hozza, aranybanya a TRD3😉 <#idiota><#zavart2><#zavart1>
petesilver
Háát lehet. Ez nagyon kreténül van mapolva, festegessen erre, aki akar! 😊 DE határozottan kellemes model a szerkesztéshez!

avcom
elkéstem, ezt holnap akartam írni :-)))))

Alexease
Jo hogy itt vagy😊 Epp most akartam irni😊
A Clio-t NE a MAX-el importald, ne azzal a script-tel, mert valoban nem jo! Azert jobb kormanyos a MAX-ben, mert tukorben hivja be az egesz objektumot😊)) Probald az "ujitott" editorral - plusz uj patch - azzal tokeletes, minden a helyen van, minden textura stimmel, mar "csak" el kell nevezgetni az alkatreszeket es mehet is GMT-be😉))))))))

avcom
az összhatás a lényeg :-)
Pete, hétvégén megyek a mûhelybe, van valami spéci kivánságod fénykép/video mittudomén ügyben?

petesilver
Elkezdtem csinálni a játékban szereplõ autókról 1 exel táblázatot. Nézegetve a modelleket részletesen, kicsit kuszának tûnik a kép, 1-2 dolog mintha kimaradt volna némely modellbõl😊

Tomievo
Megjelent Surfer's Paradise. Nagyon kira rajta menni Nippon-al, sztem arra lett szabva. Mindenki próbálja ki. Még kicsit talán élettelen, de sztem kafa versenyeket lehet rajta nyomnni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Kiváncsi leszek télleg kijavítják e azt a rengeteg kisebb úthibát is, mert anélkül annyi a gépeknek. A vonalvezetés mondjuk királyos, kelleni fog a bátorság az biztos.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Meg utoljara ki kell hajtani az Astra-kat😊
Papailaca
áh, reméljük az elsõ versenyre készen lesznek....
hétfõn is tesztnap, oszt asztrázunk

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
Es milyen? Teszteltetek mar "verseny" sebessegekkel, kanyarokkal stb.? Eddig amit olvastam es/vagy beszeltem valakivel azt mondta, eleg jol sikerult darab😊 A slick gumi valoban jol hangzik, lehet "kenni" neki majd mint a gep😊)))))))
Alexease
Es viszaterve a jatekkeszites beszelgetesre..
Ez a video epp' jol bizonyitja, a tobbi tucanyi hasonloval, plusz a kepekkel, hirdetesekkel, reklamokkal, ujsagcikkekkel stb., hogy szinte csak igy lehet nyeresegesen eladni egy jatekot. Legyen az barmilyen😊))
Papailaca
csõ annyi van benne, mint a kliókban- pontosabban egyel több😊- a futómû is ugyanaz lesz (kávé), a motor kapott egy direktszûrõt, komoly PROEX kipufogót, ill. rövidebb a váltó. De a lényeg: SLICK!!!! gumik😊

Alexease
Tenyleg, a Swift-et mennyire szerelik, dolgozzak at? Leszamitva a kotelezo biztonsagi dolgokat. Mennyire marad benne az eredeti gyari-utcai felfuggesztes, motor, valto stb. (ezekbol a felfuggesztes az erdekesebb😄)?
Alexease
Codies, TRD3, Clio promo movie, szakerto szakujsagiro muffal😊
RD3_Clio_Promo.avi (4Mbyte)
Papailaca
és midehhez gondold hozzá, hogy nem rallikocsival megyünk, hanem egy PÁLYAfutómûvel felszerelt PÁLYAversenyautóval...életveszély

Alexease
Nem is csodalom😊 Elnezve a palya elso felenel a szintkulonbsegeket, foleg rovid tavokon - kemenyen meg lehet szivni😉 Nem is tudom hirtelen melyik lehet jobb vagy rosszabb, az elso- vagy a hatso kerekes jargyany, de a kormanyzas miatt tuti kellemetlen lesz😊 Foleg nagy sebessegnel, met ha valaki kicsit is kesobb engedi fel a gazt vagy nem fekez egy keveset a pup teteje elott, az valszeg tova' uszik a szallagkorlatba, gumifalba😊

Nem akarlak elijeszteni, nyomjad majd neki ahogy csak tudod😊 Ha el tudom intezni, tuti kimegyek szurkolni!
Papailaca
már aki végigér...

szerk. : és nehogy félreértés legyen, a Norbi nem fosik csak én😊<#zavart1>

Alexease
De ha nem vagtak ki semmit a belsokameras videobol, es ha valoban 3:40 alatt vegig ertek, akkor versenytempoban max 1,5 perc lesz az egesz😉
Alexease
Azert vegignezve a videot, valahogy ez sem az a "EU-kompatibilis" verseny palya😊 Sajnos.
avcom
a riport is magyaros meg a kamera is :-)

b-type
megnéztem én is...tényleg igaz amit írnak, hogy a formula autók karistolni fognak néhol. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Innye, csak most neztem meg ezt az Orfu-i "palyat" videon. A vonalvezetes eleg jo, a kornyezet olyan "magyaros"😊 De a "durva" szintkulonbsegek miatt, szerintem komoly sodrodasok, csuszasok, "korlatozasok" lesznek😉)

A "foszervezo" ember eleg egyszeru, lazan bele dohanyziok a Zengo arcaba, a kamera elott😉)))))
Alexease
Miert, van akinek nem az van?! <#zavart1>
Ingy
nincs valakinek warez winampja? <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Talald fel magad. Keress crack-et. Itt a legtobben megvettek es/vagy egyeb okok miatt nem tudunk crack-et adni. Nekem nincs pedaul😊

Ez volt az utolso warez-zel kapcsolatos hozzaszolas, a tobbit torlom!
Addig eljutottam hogy mi az a google, csak az nem tiszta hogy ez hogy segít a motor hangokon.
Alexease
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ne nekem koszond, a Codies-nek😊)))))) Egyelore ez csak egy kasztni, innen meg messze van a vege😊 Sajnos meg mindig a legnagyobb problema a cockpit modellezese;(
Google?
Alexease
A Warez verzio hatranya😊 Vedd meg vagy hasznalj Google-t.
avcom
kicsit aggódom amiatt, hogy õk a világ másik végén vannak, de kaptak rajzokat, videokat, meg képeket, remélem ennyi egyelõre elég

nem csináltam még pályát szóval nem tudom mennyire lehet összedolgozni, de az gondolom elõny lehet, hogy itt vagy és nem az USA-ban

Alex: a Clio-t köszi szépen, ez az elsõ valamire való lépés a hõn áhított cél elérése felé :-)