rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
Hát nem tom, csak találgatok, lehet, hogy azt csak jófejségbõl adták.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ingy
na az nem volt semmi amikor a zuhanyba mostuk a kormányt mert leöntöttem fröccsel <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

...meg a bor ;P

-- http://www.x-plane.hu

JuanG
új NAGT képek, reméljük hamarosan kijön:

HSW

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ja látom, van 4 setup a fõkönyvtárban...szóval ha bemásolod egy setupodat ide a megfelelõ pályanévvel, akkor ott az AI azt a setupot fogja használni mi?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Viszont a készítõk azt írták, hogy adtak az 1.1-es Nippon modhoz AI setupot. Azért kérdeztem. Igaz ezek közül beraktak néhányat a fõmappába, de többet nem. Pl. az egyik készítõ írta, hogy próbáljátok meg legyõzni AI-t Rf400-on, ami ugye padlógáz pálya, tehát vszínû valami remek setupot készítettek hozzá.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ninja
Jó Reggelt mindenkinek!

Ma este 20-órától ujabb Nippon futam lesz (OPC)Team szerveren!
Passw: hunnippon
Map: A1-Ring v1.3
Qual: 12 kör
Lap: 30 kör
Szerver megy s aki esetleg nem láttja: 193.138.125.43 IP-n eléri.
Jó gyakorlást s Versenyt!

petesilver
Nálunk a nagykerben most van speciel. 18720FT+Áfa Momo 24390+Áfa ehez képest.

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Õõõõ..Nem lenne hülyeség ha bekerülne rF-be valami választási lehetõség, hogy az AI a játékos setupját használja.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
asszem pályánként van a GDB file-ban meghatározva milyen setupot használ az AI...

A hiba az Ön készülékében van. : )
Tomievo
ÁÁÁ,de kell lennie vhol mer gyorsabb a gép 😊

Sehol nincs, neked kell csinálni, nincs kecmec. 😄DD
Tomievo
Azt nem tudjátok melyik fájlban van rögzítve az AI setupja, ha van oan egyáltalán. És hogyan lehet meglesni?

Ingy
nálam altalaban fél évet birnak <#idiota>
sok drift<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Sidewinderem 2.5 évet bírt😊))

Végûl is leszámítva a közismert driver gondokat, annyi a baja , hogy az FFB kicsit megkopott benne és van egy kis holtjátéka...
Minden más olyan mint új korában 😊)))

Ingy
legregebb óta Mozsonak van és agyba fõbe dicserte, én is 1 eve nyüstölöm és birja a strapát 😛

😄
Tomievo
Elvileg ennek a pedálja jobban bírja mint a Momo-é és én sok helyen olvastam, akinek mindekettõ volt az is a DFP-t tartja jobbnak.

Tomievo
Érdekes de amikor én vezetek annyira nem zavar a folyamatos nyüstölés, de amikor bátyám ittvan és elkezd RBR-ezni akkor már falra tudok mászni egy idõ után úgy tekeri.

Istencsászár
Az a baj hogy "drágák" 30 ezer sok érte fõleg ugy hogy, ha jobban használod akkor bekrepál valamilye ( ott a momo ami a "legjobb" , sokaknak a pedálja szarik be és szidják.. ) . Jolenne egy normális strapabíró kormányt piacra dobni ami bírja és az ára nem 100e-vel végzõdik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nincs erõsre véve csak néha akkorát ellenkormányzok , hogy az asztalt is megemelem 😊))

Tomievo
Hát nem kell oan erõsre állítani az FF-t aztán nem megy szét, ráadásul sokkal könnyebb is vezetni. Nem is értem azokat akik bazi erõsre veszik.

lac coo
Hát nem tom...Én a Sidewindert is szétnyírtam , pedig az elég stabil szerkezetû 😊)) És hát annak a pedálja ott van a toppon...
De miért nem adnak ki a gyártók évek óta új kormányt???

Tomievo
kisebb picit mint a momo asszem, viszont sokkal szebb sztem.

Oly
Engem is érdekelne infó róla. A Logitech oldalán PS2 kiegészítõként van fenn, jó PC-hez is? Corában láttam, 35 körül volt asszem, ha jól emléxem, nagyon baró volt, hogy lehetett tekerni körbe körbe, de a MOMO-hoz képes sokkal kisebb a "motorrésze" bár ez lehet, hogy csak az új technológiának köszönhetõ.

Tomievo
Aqua-nál láttam múlt héten 23800-ért asszem és volt raktráon még. Habár a 900 fokot nem használom, de így is nagyon jó, hogy mindig akkora elfordulást használok amennyit akarok és így a különbözõ autók vezetése sokkal kirubb. A legtöbb 720 fok amit néhány LFS autónaál használok, a legkevesebb pedig 240 fok, de általában olyan 320 fok körül játszom.

lac coo
Kicsit randa... Nenm túl nagy az átmérõje ennek ?

Istencsászár
Driving Force Pro

INFO

kb 30 ezres körül mozog

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomievo
Nekem kb másfél hónapja van meg és eddig minden ok. Elötte nem volt kormányom szal nem tudom összehasonlítani mással, de nekem elég jónak tûnik, viszont van hol javulni sztem, fõleg fékpedál téren.

lac coo
És ez most melyik is pontosan ? 😊)És mennyiért adják ?

Alexease
A DFP-t eddig ki mennyit tudta tesztelni? Kinek van a legregebben? Esetleges hibak: pillango, bot, pedal? FFB milyen?
Ingy
minosegileg jobb, kisebb az ellenallasa, 900 fokot is tud <#idiota>

lac coo
Ja....Akkor jó lesz az asszony varrógépe is 😊))

JuanG
jó a pedálja 😊)...

lac coo
Miért az miben jobb ?

Ingy
inkabb dfp re 😛

lac coo
Lehet lecserélem a Sidewinder-t egy Momo-ra...
De szeretném tudni pontosan mi is a baja a pedáljainak?
Vagy hol lehet errõl olvasni valamit?

THX...

lac coo
Jóvanna...
gondoltam Ti is kiváncsiak vagytok néhány igazi, mûködõ DX10 jelenetre...<#idiota>

Istencsászár
tényleg off, vagy azon is túl😊

Tényleg randa...

lac coo
Off.:

Cryengine2 DX10 techdemo, ingame jelenetekkel ! Elég gagyi.....

21 Mb...

Ninja
Szevasztok!
Ma este OPC szerveren Nippon v1.1-el Surfers Paradise pálya!
Ha lesznünk elegen ( hozzon mindenki plusz egy fõt ) 20-tól 12 körös Qual s 30 perces futam lesz.
Jó játékot!

Tomo15
😄😄
JuanG
<#alien><#idiota><#circling> hüje

Alexease
<#zavart1><#eljen><#taps>
Ingy
<#duhos2><#idiota>
legszebb az volt amikor a müncheni BMW muzeumban az örök szedtek le a kocsirol mert elkezdtem nyalogatni <#finom><#idiota>

Alexease
De valoban M1 ha a szeriat nezem😊))) <#idiota><#zavart2><#wow3><#vigyor3>
Alexease
<#zavart1>
Alexease
E26 <#idiota>
lac coo
No igen, de itt mozgott a célpont is és a maszk is a célponton 😊)))

Meg ezek az autómata dolgok semmit nem érnek .